https://www.youtube.com/watch?v=RbmS3tQJ7Os
I tell you love, sister, it's just a kiss away
It's just a kiss away
It's just a kiss away
It's just a kiss away
It's just a kiss away
Kiss away, kiss away...
Moderator: Mod's Team
EVENo pisze:Poszło
Zdecydowanie dwie dobre dusze.prezes1 pisze:Wydaje mi się że nawet dwie dobre dusze wysłały...![]()
Taki zwykły die-hard jak ja nie godzien jest być nazywany ekspertem ale skoro sam Prezes pyta o moje mało znaczące zdanie, z przyjmnością odpowiemprezes1 pisze:Mam takie pytanie do Jacoba: jak sądzisz(jako expert) - czy album będzie zupełnie świeży? Czy też powtórzą się piosenki z epek?
In fact, I want Rise, Truth i Take me on the album!
Myślę tak samo. Szkoda że na albumie może nie być kilku tych piosenek. Oby Making History była!Kuba80BJ pisze:Taki zwykły die-hard jak ja nie godzien jest być nazywany ekspertem ale skoro sam Prezes pyta o moje mało znaczące zdanie, z przyjmnością odpowiemNie wiem co zrobi szanowne RSO ale ja osobiście wolałbym, żeby wszystko to co trafi na EPki nie trafiło na finalny album i żeby w całości był to nowy materiał. Tym samym mielibyśmy więcej nowych piosenek w kolekcji. Jaki byłby cel wrzucania do albumu czegoś co wszyscy już by znali miesiące wcześniej, mając jeszcze sporo innych utworów w zapasie? Ale, jak już wspomniałem, ja się nie znam i obok eksperta nawet nie stałem
Thanx Tom! Z Beardenem pewnie powstała Masterpiece i Good Times(i osobiście tam rapował)...Tomker pisze:Dobra wiadomość dla Petera! Jak podaje "managment" zespołu większość piosenek została nagrana z Bobem Rockiem. Niestety nie dostałem niestety odpowiedzi na pytanie czy to większość z Albumu czy EPek ;D:)
Na temat zawartości drugiej epki źródła niestety milcząprezes1 pisze: Szkoda że na albumie może nie być kilku tych piosenek. Oby Making History była!![]()
A zatem, zaszczycony, z przyjemnością przyjmuję od Ciebie nominacjęprezes1 pisze:Myślę tak samo. Szkoda że na albumie może nie być kilku tych piosenek. Oby Making History była!![]()
Oficjalnie więc mianuję Cię ekspertem a wiedz że ja jestem prezesem(ksywka ze studiów) dłużej niż najsłynniejszy prezes w Polsce! Tak więc mogę to zrobić.![]()
Podoba mi się Twój tok myślenia (nie bez powodu jesteś EkspertemTomker pisze:Na temat zawartości drugiej epki źródła niestety milcząprezes1 pisze: Szkoda że na albumie może nie być kilku tych piosenek. Oby Making History była!![]()
No, ale pamiętajmy, że oficjalnie nie wyszła jeszcze pierwsza
Trzeba więc znowu uzbroić się w cierpliwość.
Wiemy tylko, że będą jedynie 2 EPki. Jeśli EP#2 miałaby mieć podobną strukturę do pierwszej, to obstawiam, że w miejsce Rise otrzymamy właśnie Make A History, w "zamiast" Truth - Walk With Me. Chyba po to je testowali na żywo...? Miejsca Good Time i Masterpiece mogą ostawić te utwory w stylu country, których próbki były prezentowane. Gdyby miało być sprawiedliwie to Ori powinna dostać 1 "solową" piosenkę w miejsce Take me. Mam nadzieję jednak, że bardzo dobre przyjęcie Take Me sprawi, że tak się nie stanie:D
Jak dla mnie najlepsze piosenki z EPek powinny znaleźć się na albumie, choćby w wersji deluxe. Fizyczna płyta to fizyczna płyta, żonglowanie mp3kami lub minisinglami/epkami nie ma dla mnie tego klimatu co odsłuch pełnowymiarowego krążka...
Ja zwiedzałem w tym czasie Berlin a doktor ekspert wiceprezes Tomker trzymał miejsce w kolejce dla mnie. Więc minęliśmy się jakoś(no ale przynajmniej widziałem się po koncercie z innym expertem zwanym Ricky-father Matthew)Kuba80BJ pisze:I przypomniało mi się, że jednak stałem kiedyś obok eksperta - samego Tomkera - ba, nawet z nim parę słów zamieniłemprzed koncertem Richiego w Berlinie w 2014.)
No to faktycznie wtedy tylko Ciebie nie dane mi było spotkać z listy "ekspert" i/lub "prezes" (nie licząc master eksperta Damned'a, ale jego tam nie było niestety. Byłem z nim na łączach/smsach do samego końca licząc na jego obecność) bo z Rickym to i przed koncertem się widziałem a po biegaliśmy wokół Huxleys a na koniec fotke żeśmy sobie pierdykliprezes1 pisze:Ja zwiedzałem w tym czasie Berlin a doktor ekspert wiceprezes Tomker trzymał miejsce w kolejce dla mnie. Więc minęliśmy się jakoś(no ale przynajmniej widziałem się po koncercie z innym expertem zwanym Ricky-father Matthew)![]()
![]()
Nie ma innej opcji. Zapraszam wszystkich prezesów i ekspertów na RSO do GdańskaTomker pisze:haha, tak, oczywiście pamiętam. Pewnie w 2018 znowu się spotkamy na koncercie Richiego i Ori![]()
Zgadza się! Oby w centrum Polski!Tomker pisze:haha, tak, oczywiście pamiętam. Pewnie w 2018 znowu się spotkamy na koncercie Richiego i Ori![]()
Ło panocku! Masz gdzieś to zdjęcie!?Kuba80BJ pisze:No to faktycznie wtedy tylko Ciebie nie dane mi było spotkać z listy "ekspert" i/lub "prezes" (nie licząc master eksperta Damned'a, ale jego tam nie było niestety. Byłem z nim na łączach/smsach do samego końca licząc na jego obecność) bo z Rickym to i przed koncertem się widziałem a po biegaliśmy wokół Huxleys a na koniec fotke żeśmy sobie pierdykliprezes1 pisze:Ja zwiedzałem w tym czasie Berlin a doktor ekspert wiceprezes Tomker trzymał miejsce w kolejce dla mnie. Więc minęliśmy się jakoś(no ale przynajmniej widziałem się po koncercie z innym expertem zwanym Ricky-father Matthew)![]()
![]()
Rycha w Polsce bym się nie spodziewał, ale... może akuratprezes1 pisze:Zgadza się! Oby w centrum Polski!Tomker pisze:haha, tak, oczywiście pamiętam. Pewnie w 2018 znowu się spotkamy na koncercie Richiego i Ori![]()
Oczywiście na Rycha w Polsce to ja pojadę wszędzie, nawet do Zgorzelca czy Suwałk!
![]()
BJ też do Europy zawitają next year. I teraz zależy wszystko czy stadionowe czy kryte koncerty będą grali. Jak w arenach to jest wielka szansa. Jak na stadionach to ja takiej szansy w Polsce nie widzę...(chyba że u nas w Lublinie, na 22 tys. osób)