Nasze seriale
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Nasze seriale
A może ogląda ktoś Skazanego na śmierć 5 sezon, albo Better Call Saul? 
Ja oglądam Prison Break. Znaczy ten nowy sezon. I sumie nawet jest nieźle, lepiej niż przewidywałem. Większość starej paczki wróciła. Prison Break był moim pierwszym serialem, który zacząłem oglądać na bieżąco, jakoś w 2007 roku. I wciąż serial jest jednym z ulubionych, pomimo, że potem poziom spadł, zwłaszcza w 4. sezonie.Wolfie pisze:A może ogląda ktoś Skazanego na śmierć 5 sezon, albo Better Call Saul?
W mojej skromnej opinii Better Call Saul to jeden z najlepszych seriali. Jest to spin-off Breaking Bad, więc aby się nim cieszyć trzeba najpierw znać pierwowzór. Fenomenalny scenariusz - tu każdy szczegół ma znaczenie, nie ma ani jednej niepotrzebnej sceny, montaż, reżyseria, muzyka na najwyższym poziomie. Niezależnie od tego czy w serialu przez połowę odcinka bohater ani razu się nie odzywa, czy dialogów jest w bród niczym w produkcji Aarona Sorkina ogląda się jak na szpilkach. Dla fanów Breaking Bad pozycja obowiązkowa.Wolfie pisze:A może ogląda ktoś Skazanego na śmierć 5 sezon, albo Better Call Saul?
A oglądał ktoś 1 sezon American Crime Story - sprawa O.J. Simpsona?
10 odcinkowa, oparta na faktach historia, ukazująca kulisy głośnego procesu w USA, baseballisty oskarżonego o zamordowanie żony, którym w latach 90tych żył cały świat. Rewelacja!
ja to ciagle ogladam kieposkich nawet sobie nagrywam i robie powtorki na dvd - odpreza mnie no to i bawi. poza tematem to polecam http://www.edelweiss.com.pl .
Ja oglądam Better Call Saul i muszę przyznać, że jest świetny! Te perypetie kreatywnego (aż nazbyt, hehe) papugi ogląda się po prostu za dobrze 
teksty o produktach http://pasja-pisania.pl
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Tom, oglądasz nowych Wikingów?
Kurczę, inny aktor gra Flokiego! Profanacja!
Poza Watahą 2, Belfrem 2(co za beznadziejny finał sezonu) oglądałem jeszcze Mindhuntera i The Deuce(Kroniki Times Square). Macie coś nowego godnego polecenia?
Wcześniej obejrzałem nowe Twin Peaks, Westworld i Vinyla. Polecam jak ktoś lubi taką tematykę.
Kurczę, inny aktor gra Flokiego! Profanacja!
Poza Watahą 2, Belfrem 2(co za beznadziejny finał sezonu) oglądałem jeszcze Mindhuntera i The Deuce(Kroniki Times Square). Macie coś nowego godnego polecenia?
Wcześniej obejrzałem nowe Twin Peaks, Westworld i Vinyla. Polecam jak ktoś lubi taką tematykę.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
Jeszcze nie oglądałem, póki co mam tylko czas na jaranie się nową EPką RSO ;Dprezes1 pisze:Tom, oglądasz nowych Wikingów?
Kurczę, inny aktor gra Flokiego! Profanacja!![]()
Info o Flokim to dla mnie normalnie kryminał, no nie wierzę... :O
O fak!, a tak czekałem na ten sezon... I nie tylko, że względu na to, że bardzo go lubię...
także z ...forumowych przyczyn: UWAGA!
Z MEGA ciekawostek, mogę powiedzieć, że w tej serii Wikingów musimy bacznie przypatrywać się walczącym Wikingom, ponieważ spośród kilku Polaków tam występujących, pojawia się też nasz bardzo bardzo lubiany Forumowicz : DOBEK

- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Szukałem info o Flokim ale piszą że to ten sam aktor. Kurczę, nie poznałem go jeśli to prawda. Podobny jak cholera ale oczy jakieś inne(może bez makijażu inaczej wygląda).Tomker pisze:Jeszcze nie oglądałem, póki co mam tylko czas na jaranie się nową EPką RSO ;Dprezes1 pisze:Tom, oglądasz nowych Wikingów?
O fak!, a tak czekałem na ten sezon... I nie tylko, że względu na to, że bardzo go lubię...
Z MEGA ciekawostek, mogę powiedzieć, że w tej serii Wikingów musimy bacznie przypatrywać się walczącym Wikingom, ponieważ spośród kilku Polaków tam występujących, pojawia się też nasz bardzo lubiany Forumowicz : DOBEK
A Dobek jako kto? Paź córki Polańskiego?
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Polecam People vs Oj Simpson i Making Murderer jeśli podobają Ci się kpimaty Mindhuntera. No i zakładam że True Detective (1 sezon) widziałeś bo to podstawa.prezes1 pisze:Tom, oglądasz nowych Wikingów?
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
Uff, Prezes, nie strasz!prezes1 pisze:Szukałem info o Flokim ale piszą że to ten sam aktor. Kurczę, nie poznałem go jeśli to prawda. Podobny jak cholera ale oczy jakieś inne(może bez makijażu inaczej wygląda).Tomker pisze:Jeszcze nie oglądałem, póki co mam tylko czas na jaranie się nową EPką RSO ;Dprezes1 pisze:Tom, oglądasz nowych Wikingów?
Z MEGA ciekawostek, mogę powiedzieć, że w tej serii Wikingów musimy bacznie przypatrywać się walczącym Wikingom, ponieważ spośród kilku Polaków tam występujących, pojawia się też nasz bardzo lubiany Forumowicz : DOBEK
A Dobek jako kto? Paź córki Polańskiego?
Może z Flokim jest jak z kobietami - umalowana i bez makijażu to zupełnie inna kobieta
P.S. Nasz Dobek to jak na porządnego wikinga przystało zwykły poczciwy morderca rabuś gwałciciel (co pokaże kamera tego jeszcze nie wiem
jeśli Dobek zgodzi się to wstawię tu Jego fotki w wikingowym "garniturze" ;D Dla mnie przynajmniej ten sezon będzie miał dodatkowy smaczek, gdy będę go wypatrywał w drapieżnym tłumie
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Thanks! Sprawdzę Making Murderer, O.J.'a widziałem.Adrian pisze:Polecam People vs Oj Simpson i Making Murderer jeśli podobają Ci się kpimaty Mindhuntera. No i zakładam że True Detective (1 sezon) widziałeś bo to podstawa.
A True Detective, kurczę to jeden z the best ever! sezon 1 oczywiście.
Ok, ale kiedy będzie? Bo już 4 odcinek był! Na razie nie widziałem nikogo znajomego...Tomker pisze: Uff, Prezes, nie strasz!![]()
Może z Flokim jest jak z kobietami - umalowana i bez makijażu to zupełnie inna kobieta
P.S. Nasz Dobek to jak na porządnego wikinga przystało zwykły poczciwy morderca rabuś gwałciciel (co pokaże kamera tego jeszcze nie wiem)
jeśli Dobek zgodzi się to wstawię tu Jego fotki w wikingowym "garniturze" ;D Dla mnie przynajmniej ten sezon będzie miał dodatkowy smaczek, gdy będę go wypatrywał w drapieżnym tłumie
ok, jak obiecałem! :
TO NASZ CZŁOWIEK! najprawdziwszy Słowianin wśród najprawdziwszych Wikingów!
jestem spokojniejszy wiedząc, że jest tam ktoś od nas!

(from Kattegat)
i fotki dla pięknych reporterek, chcących zrobić wywiad z naszym szalonym rockendrollowcem! :

P.S. Dobek jak opędzi się od Lagherty (oczywiście ma też z Nią fotki, ale póki co nie można ich publikować
) to wpadnie znowu na nasze Forum 
Póki co ciężka praca, rabunki, molestowanie w wikingowym stylu itd
TO NASZ CZŁOWIEK! najprawdziwszy Słowianin wśród najprawdziwszych Wikingów!

jestem spokojniejszy wiedząc, że jest tam ktoś od nas!

(from Kattegat)
i fotki dla pięknych reporterek, chcących zrobić wywiad z naszym szalonym rockendrollowcem! :

P.S. Dobek jak opędzi się od Lagherty (oczywiście ma też z Nią fotki, ale póki co nie można ich publikować
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kurczę ale nie mów że poszedł z Laghertą do łóżka(w filmie of course)? No super życie ma nasz Dobek!Tomker pisze: Dobek jak opędzi się od Lagherty (oczywiście ma też z Nią fotki, ale póki co nie można ich publikować) to wpadnie znowu na nasze Forum
Kolejny dowód, że Wikingowie coś z Polakami kręcili(Mieszko, Dobek etc).
Dzięki za zdjęcia! Gratulacje dla naszego Wikinga!
hehe, spokojnie, nie tak od razu można dostać pierwszo, drugo czy trzecioplanową rolę w takim filmowym HICIE! Zaczyna się od pierwszego szczebla,prezes1 pisze:Kurczę ale nie mów że poszedł z Laghertą do łóżka(w filmie of course)? No super życie ma nasz Dobek!Tomker pisze: Dobek jak opędzi się od Lagherty (oczywiście ma też z Nią fotki, ale póki co nie można ich publikować) to wpadnie znowu na nasze Forum
Póki co ciężka praca, rabunki, molestowanie w wikingowym stylu itd![]()
Kolejny dowód, że Wikingowie coś z Polakami kręcili(Mieszko, Dobek etc).
Dzięki za zdjęcia! Gratulacje dla naszego Wikinga!
ale jak wiadomo trzeba mierzyć wyżej!
A co tam ekipa robi prywatnie to już tajemnica kina i rockendrolla
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oczywiście, że tak. Zdaję sobie sprawę ale Lagherta to taka kobitka co bierze co chce(a więc żołnierz z 10 rzędu też ma szanse).Tomker pisze:hehe, spokojnie, nie tak od razu można dostać pierwszo, drugo czy trzecioplanową rolę w takim filmowym HICIE! Zaczyna się od pierwszego szczebla,
ale jak wiadomo trzeba mierzyć wyżej!Czego Dobkowi życzę (ale oby nie ze stratą dla jego muzyki
)
A co tam ekipa robi prywatnie to już tajemnica kina i rockendrolla