P.S. W zamian czekam na płytę THINFS ver. III, jednak może być, podobno Wall of Mexico burzy mury!
Newsy, różności, ploteczki...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Re: Newsy, różności, ploteczki...
panie DAMNED! Wysłałem panu odpowiedzi na pytania! Mam nadzieję, że się przydadzą!
Pozdro!
P.S. W zamian czekam na płytę THINFS ver. III, jednak może być, podobno Wall of Mexico burzy mury!

- madm
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ
[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=h72eaY3ryfQ[/BBvideo]
Bad Name z przedwczorajszego występu
It's my life!
a mnie smuci, że nadal nie ma sygnałów, że Jon z Richiem dogadali się na temat wspólnego występu.Kuba80BJ pisze:Dobrze, że są zarąbiste wspomnienia i 14 kwietnia na kilka godzin pozwoli przeżyć jeszcze raz, powzruszać się i oficjalnie podsumować zespoł Bon Jovi - ten prawdziwy. Over.
Wygląda mi na to, że Jon do końca nie da znać Richiemu co planuje. Wiadomo, że Richiemu trudno będzie samemu o to zapytać. Skończy się tym, że Jon z nowym zespołem przyjdzie na galę, Richie osobno i z biegu będzie musiał doskoczyć do nowego Bon Jovi. Czas się kończy, a my nadal nie mamy sygnałów, że 14 kwietnia wsytąpi oryginalne Bon Jovi, a nie jego dzisiejsza wersja z Shanksem i Philem (fenomenem, bo niby gitarzysta, a w BJ gra w 99% jedynie rolę modela (do tej pory w studiu czy teledyskach, udawania Sambory na koncertach nie liczę). O Suchu tez nie ma słowa, pomimo tego, że informacja jako news w ułamku sekundy jest dzisiaj dostępna nawet w lodówce. Słabo to wygląda, jedynie Keep the Faith, że w końcu zdążą się dogadać!

Najlepsza fucha świataNEWARRRO pisze:(...) nadal nie mamy sygnałów, że 14 kwietnia wsytąpi oryginalne Bon Jovi, a nie jego dzisiejsza wersja z Shanksem i Philem (fenomenem, bo niby gitarzysta, a w BJ gra w 99% jedynie rolę modela (do tej pory w studiu czy teledyskach, udawania Sambory na koncertach nie liczę)
dokładnie!REHABILEJKO pisze:Najlepsza fucha świataNEWARRRO pisze:(...) nadal nie mamy sygnałów, że 14 kwietnia wsytąpi oryginalne Bon Jovi, a nie jego dzisiejsza wersja z Shanksem i Philem (fenomenem, bo niby gitarzysta, a w BJ gra w 99% jedynie rolę modela (do tej pory w studiu czy teledyskach, udawania Sambory na koncertach nie liczę)nie przemęczysz się przy arcytrudnychh riffach Shanksa, pośmiejesz się, pomachasz czupryną jakbyś grał conajmniej speed metal i... zarobisz nieźle
Też tak chcę
coś w tym jest!

- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie miałem wielkich nadziei co do nowego utworu, pamiętając że został napisany i nagrany zaledwie miesiąc temu jako błyskawiczna odpowiedź na włączenie do Rock Hall. Tak przy okazji - to chyba najszybciej "wydany" utwór BJ w historii?
Chciałbym zobaczyć ten kawałek na jakiś czas w setliście w miejsce dowolnego utworu z wyjątkiem: House, KTF i Prayer. Co do fatalnej produkcji, to mnie podbudowuje fakt, że nawet jeżeli wszystkie instrumenty skomponował i nagrał Szanks, to na żywo usłyszymy cztery legendy Rock & Roll Hall of Fame oraz dwóch wspierających gitarzystów. I na to czekam najbardziej. Zwłaszcza, że JBJ prezentuje się wokalnie lepiej niż rok temu:
Chciałbym zobaczyć ten kawałek na jakiś czas w setliście w miejsce dowolnego utworu z wyjątkiem: House, KTF i Prayer. Co do fatalnej produkcji, to mnie podbudowuje fakt, że nawet jeżeli wszystkie instrumenty skomponował i nagrał Szanks, to na żywo usłyszymy cztery legendy Rock & Roll Hall of Fame oraz dwóch wspierających gitarzystów. I na to czekam najbardziej. Zwłaszcza, że JBJ prezentuje się wokalnie lepiej niż rok temu:
U Colberta zagrali przynajmniej 2 utwory. Drugi z nich (w domyśle nowość) zostanie wyemitowana już w poniedziałek. Nagranie znajdziemy na kanale Late Show we wtorek przed południem (kilka godzin po emisji w TV).madm pisze:[BBvideo 560,340]https://www.youtube.com/watch?v=h72eaY3ryfQ[/BBvideo]
Aż tak źle nie będzie. Próby zaczynają się najpóźniej 3 dni przed galą, czasami nawet tydzień przed. Zdążą się dogadać nie tylko z Richiem i Aleciem, ale i z Knopflerem (o ile się pojawi) i z kimś z niekończącej się listy gości, bo tych na pewno nie zabraknie, a wspólny występ to wisienka na torcie każdej poprzedniej gali. Przypomnę, że wśród publiczności nie zasiądą przypadkowi ludzie, a największe gwiazdy rocka, które przybędą by oddać hołd nowym członkom Hall of Fame.NEWARRRO pisze:a mnie smuci, że nadal nie ma sygnałów, że Jon z Richiem dogadali się na temat wspólnego występu.
Wygląda mi na to, że Jon do końca nie da znać Richiemu co planuje. Wiadomo, że Richiemu trudno będzie samemu o to zapytać. Skończy się tym, że Jon z nowym zespołem przyjdzie na galę, Richie osobno i z biegu będzie musiał doskoczyć do nowego Bon Jovi.
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
No ale na żywo na gali? Czy ogólnie na trasie? Bo chyba nie jest jasne jeszcze co zagrają na gali...(poza WantedDamned pisze: Co do fatalnej produkcji, to mnie podbudowuje fakt, że nawet jeżeli wszystkie instrumenty skomponował i nagrał Szanks, to na żywo usłyszymy cztery legendy Rock & Roll Hall of Fame oraz dwóch wspierających gitarzystów. I na to czekam najbardziej.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Chodzi mi o trasę, bo na gali zobaczymy na scenie 6 legend Hall of Fame + dwóch wspierających gitarzystówprezes1 pisze:No ale na żywo na gali? Czy ogólnie na trasie? Bo chyba nie jest jasne jeszcze co zagrają na gali...(poza WantedDamned pisze: Co do fatalnej produkcji, to mnie podbudowuje fakt, że nawet jeżeli wszystkie instrumenty skomponował i nagrał Szanks, to na żywo usłyszymy cztery legendy Rock & Roll Hall of Fame oraz dwóch wspierających gitarzystów. I na to czekam najbardziej.)
Bardziej poza Livin' On a Prayer.prezes1 pisze:No ale na żywo na gali? Czy ogólnie na trasie? Bo chyba nie jest jasne jeszcze co zagrają na gali...(poza Wanted)
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
No dla mnie to Wanted i Prayer bez dyskusji. Problem będzie z 3 piosenką.Smolek pisze:Bardziej poza Livin' On a Prayer.prezes1 pisze:No ale na żywo na gali? Czy ogólnie na trasie? Bo chyba nie jest jasne jeszcze co zagrają na gali...(poza Wanted)
Bo u Howarda Steina, powiedział, że na 100% zagrają Livin', a co do reszty jeszcze nie wie, bo jest tyle piosenek. Niemniej myślę, że Wanted też zagrają.
Dla nas, fanów, piosenek ważnych jest dużo ale dla zwykłych słuchaczy tak dużo już nie ma. Np. z 2 najlepszych płyt(TD i NJ) nie zagrają nic. Co zostaje? Bad Name, Always, It's My Life i Who Says. Albo jakaś nowa będzie.
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- JonetteBJ
- Keep The Faith
Bad Name odpada. Nie sądzę, żeby mieli zagrać wszystkie trzy z SWW. Myślę, że może być coś z nowych (chociaż to jest HoF i nie powinni tego moim zdaniem robić)prezes1 pisze:Co zostaje? Bad Name, Always, It's My Life i Who Says. Albo jakaś nowa będzie.
Obym się myliła
...And I guess I'd rather die than fade away!
- Badmotorfinger
- It's My Life
Nie zdziwię się jak zagrają Who Says...
"It's a bitch, but life's a roller coaster ride
The ups and downs will make you scream sometimes"
The ups and downs will make you scream sometimes"
Będzie teledysk do "When We Were Us". Właśnie kręcą go.
@millsmillermedia: Producing visuals today for the legend When We Were Us #BonJovi #ShootToLive @islandrecords

@millsmillermedia: Producing visuals today for the legend When We Were Us #BonJovi #ShootToLive @islandrecords

- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
dorzucam kolejne fotki z planu :
- Załączniki
-
[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
-
-

- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Wybaczcie, mój błąd. Utwór zostanie wyemitowany 22. lutego, a nie stycznia.Damned pisze:U Colberta zagrali przynajmniej 2 utwory. Drugi z nich (w domyśle nowość) zostanie wyemitowana już w poniedziałek. Nagranie znajdziemy na kanale Late Show we wtorek przed południem (kilka godzin po emisji w TV).
Źródło: https://www.app.com/story/entertainment ... 040992001/Asbury Park Press pisze:Jon Bon Jovi and the band will appear, and play, on “The Late Show with Stephen Colbert” Wednesday, Jan. 17. The band will also play Feb. 22 on "Colbert."
[hr]
Kolejne zdjęcia z planu:

Pewnie za wcześnie by oceniać, ale nie wygląda mi to na wysokobudżetowy klip, który zapadnie wszystkim w pamięć na lata.