ech Ty leniuszku!Damned pisze:Proponuję kompromis. Ja zaprojektuję tabelę, a Ty będziesz ją aktualizował i podliczał punkty wszystkich graczy. Co Ty na to?Tomker pisze:P.S. Filip, szykuj grafikę na ligę typerów!

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja cichutko (w zasadzie szeptem) liczyłam na ex aequo, ale niestety znam już trochę stabilność psychiki niektórych zawodników.EVENo pisze:Jak dla mnie to lepszym scenariuszem jest ten, w którym Kubacki pokonuje Stocha
Nie mamy napastników, nie ma kto strzelać bramek. Jak Lewy nie trafia a nie ma Kuby i Grosika to jest KATASTROFA!NEWARRRO pisze:hehe, 6 miejsce wg rankingu FIFA? Hehe. Lepszy ranking stworzylibysmy tutaj, na muzycznym forum. Karnego oczywiście nie musiało być, ale to nie jest wytłumaczenie. Miło chociaż, że w Rossiji będzie var
O napastników bym się nie martwił przecież jak nie Lewy to Milik (wierzę, że forma będzie rosła), poza tym jest też Teo, cały czas w gazie no i Kownacki mi się bardzo podobał (jego szybkość porównałbym z turboGrosikiem); obrona też w miarę ogarnięta, najbardziej martwi mnie środek pola. Krycha tak sobie; stara się, walczy, ale to nie to samo co za czasów występów w Sevilli no i teraz jeszcze ta sprawa z trenerem WBA i karą (nie wiadomo jak się to skończy), Mączyński - forma w klubie, bez komentarza; chociaż Frankowski i Kurzawa pokazali sie z dobrej strony to pozostaje kwestia zgrania z resztą zespołu; oczywiście jest jeszcze Zieliński, ale to bardziej zawodnik ofensywny. Co do trzonu Kuba, Grosik i Lewy tu się zgadzam muszą być, dorzuciłbym jeszcze żelazne płuca Piszczka i profesora Glika i jeżeli nie będzie poważniejszych kontuzji powinno być ok.prezes1 pisze:Nie mamy napastników, nie ma kto strzelać bramek. Jak Lewy nie trafia a nie ma Kuby i Grosika to jest KATASTROFA!NEWARRRO pisze:hehe, 6 miejsce wg rankingu FIFA? Hehe. Lepszy ranking stworzylibysmy tutaj, na muzycznym forum. Karnego oczywiście nie musiało być, ale to nie jest wytłumaczenie. Miło chociaż, że w Rossiji będzie var
Oby Milik do siebie doszedł!
Nie wiem po jaką cholerę powołuje Świerczoka, pamiętam go z Górnika Łęczna, cieniutki strasznie.