Szczena opada.

Jon wyżej brzmi bardzo wyraźnie i mocno. Dużo lepiej niż na poprzednich video
A tu Prayer
https://www.youtube.com/watch?v=1VjpeQZRkjo
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ja zamierzam rozbić namiot dzień wcześniejpawel999 pisze:pytanie trochę z innej beczki, jak myślicie o której trzeba być przed stadionem aby być blisko barierek na płycie ? ;-)
Prawdę mówiąc też mnie zastanawia jak to wygląda i jak jest zorganizowane, bo to jeden z powodów, dla których odpuszczam sobie "wielkie" koncerty. Nie wyobrażam sobie, żebym mógł tam w połowie występu udać się spod samej sceny do toalety, a następnie szybko kupić piwo, po to, aby dosłownie chwilę później znów znaleźć się pod sceną i dać wokaliście resztę swojego piwaaneeeczka pisze:A to jak tematy organizacyjne- tylko prosze nie smiejcie sieale to pierwszy moj TAKI koncert. I jak ogolnie postepujecie z piciem, jedzeniem przed koncertem. Bo stojac na plycie to juz chyba mozna zapomniec o wyjsciu do toalety??? Z kolei przy 30 stopniowym upale ciezko nie pic:)
Wiem ze moze glupie pytanie ale na prawde mnie to zastanawia
Na każdym koncercie kilka razy wychodzę do toalety i po napoje i zawsze udaje mi się wrócić na swoje miejsce. Ostatnio nawet ludzie z pierwszych rzędów opuszczali swoje miejsca, ale to się działo w innym kraju, a tam jak wiadomo jest większa kulturaaneeeczka pisze:A to jak tematy organizacyjne- tylko prosze nie smiejcie sieale to pierwszy moj TAKI koncert. I jak ogolnie postepujecie z piciem, jedzeniem przed koncertem. Bo stojac na plycie to juz chyba mozna zapomniec o wyjsciu do toalety??? Z kolei przy 30 stopniowym upale ciezko nie pic:)
Wiem ze moze glupie pytanie ale na prawde mnie to zastanawia
Z butelkami półlitrowymi różnie bywa. Raz pozwolą, a raz nie. Nie pamiętam jak jest na Narodowym. Tylko nie może być napoczęta. Korek oczywiście zabierają więc trzeba mieć ukryty drugi ;-)aneeeczka pisze:Hmmm czyli póllitrowej wody w plastikowej butelce wniesc sie nie da?
To tez nowosc dla mnie
Jak i to ze mozna wrocic na swoje miejsce