Newsy, różności, ploteczki...
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Strasznie mnie rozbawilo jakis czas temu jak na jednej z angielskich stacji telewizyjnych w programie ktorego tytulu niestety nie pamietam :oops: byla wzmianka o tym iz Bon Jovi trzyba w swoim domu w wielkim sejfie swoje najdluzsze wlosy... podobno nie mogl sie z nimi rozstac... :roll:
8) I will be back...as soon as I can:) 8)
-
- It's My Life
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ciąg dalszy tandetnych tricków wideo. Machanie pałkami od perkusji. Tekst komentatora w tle telecysk LOAP. " Nawet misternie ułożona fryzura JBJ gra dopiero rolę drugoplanową przy tym co wyczynia pałeczkami Tico". Pewnie trochę to przekręciłam, ale o to chodziło.
W tym programie chyba uwzięli się na BJ cały czas są tam urywki różnych kllipów BJ. M.in LOAP, OWN, Runaway
W tym programie chyba uwzięli się na BJ cały czas są tam urywki różnych kllipów BJ. M.in LOAP, OWN, Runaway
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk
-
- It's My Life
Ogólnie zauważyłam, że ludzie mają jakąś dziwną tendencję do czepiania się BJ, w szczególnosci jezeli chodzi o wizerunek zespołu z lat 80, ale taka przecież była moda, wszyscy tak chodzili (no...prawie), mało obchodzi mnie ile lakieru Jon wówczas używał, ile czasu suszył włosy i rózne opowieści dziwnej treści, bo jego głos wtedy był cudowny. W ilu jeszcze programach usłyszę o bujnej fryzurze Jona i obcisłych spodniach ? Własnie dlatego nie lubię telewizji
To jest nawet i śmieszne ale przy 3 razie robi się już nudne.
[ Dodano: 2007-04-10, 20:45 ]
I dobrze, że teraz teledyski są świetne ! (Justin, Paris i inne stwory z masowej produkcji sztuczniaków beztalenci górą! )
[ Dodano: 2007-04-10, 20:45 ]
I dobrze, że teraz teledyski są świetne ! (Justin, Paris i inne stwory z masowej produkcji sztuczniaków beztalenci górą! )
"And I know nothing good comes easy
All good things take some time "
All good things take some time "