Ja mam podobnie jak wczyscy. Słucham okrągło jak wyjdzie jakaś płyta (szczególnie HANd zabrał mi kilka miesięcy z życia). Tak samo na okrągło sucham jak jakaś piosenka wpadnie mi w ucho. A tak na codzięń słucham innych zespow i poszukuje takich artystów których moge słuchać oprócz BJ.
Jednak BJ nagrali tyle pioseek i tak róznrodnych (Metal-HRock-Rock-Pop-Country) że moge słuchac ich w każdym nastroju. No i często dzięki komuś odkrywa ich piosenki na nowo.
Ostatnio Pippo powiedział mi żebym zwrócił uwage na tekst z Mystery Train i zwróciłem. No i odkryłem, że Jon śpiwa tam kapitalnie niektóre słowa a w szcególności tekst "I'm not in Kansas Anymore". Nie wiedziałem nawet iż jest tam taki tekst bo czesto sie nie wsłuchuje w teksty. Dlatego potem moge piosenki odkrywać n nowo. Tak samo mam z Blood On Blood (If I Got A Call ...) i Just Older (If You See Coach T Tell Him That I Cut My Hair

) w których zwróciłem uwage na teksty i z piosenek które były mi obojętne stały się w połaczeniu z tekstem bardzo dobrymi.
Do innych zespłów mnie nie ciągnie aby ich odkrywać na nowo i powrcać jednak do BJ zawsze będe powracał. Zresztą nie można o nich zapomnieć bo wydają co roku nową płyte