No to spisaliśmy się dziś na piątkę
Pan Maciborek nie przekonany był na początku do tej piosenki (że niby takie leniwe) no ale to się zmieni
Coś mi mówi, że będą jeszcze wyżej, przecież pokonali Villiego, który w piątek był na pierwszym, tak więc do jutra do godz 18.
Będzie dobrze
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
do 18...? myślę, że tym razem to już będzie rzeczywiście parę minut po 19:48
19.06.2013 GDAŃSK
---
- Where does the name Jon Bon Jovi come from?
JBJ: It's of Sicilian origin. I think it means "good fisherman".
- Are you a good fisherman?
JBJ: [Pause] No. Not at all.
Grzesiek pisze:ewnie będzie na pierwszym... nie spodziewałem się tego.
A jeszcze kilka dni temu zastanawialiśmy się czy się dostanie...
Np jeszcze kilka dni temu to wysyąlme list-petycje błagalna do jedrycha hehe. aLE NIE MA CO SIE CIESZYC TAK BIORąC POD UWAGE NASZE ZANGAZOWNIE W TE SPRAWE. Gdyby nie my to by byli gdzies moozeee koło 16
No to dobrze. Ej czy Wy na serio myślicie, że to tylko nasze glosy decydują o miejscu BJ ? RMF FM to najpopularniejsza stacja a co jakieś głosowanie można wygrać ciekawe nagrody więc ludzie głosują na piosenki któe im się podobają.
Zresztą fani BJ to nie tylko osoby zaglądające na forum czy stronkę . Co rusz można spotkać jakieś osoby które albo słuchają BJ albo miały jakiś z nimi kontakt. Tylko sami nawet się nie domyślacie co kiedy i jak
Dla przykładu naprzeciwko mojego okna mieszkała nauczycielka Rickiego która ma oryginalny autograf Jona z koncertu na którym była a na parterze mieszka dziewczyna która mieszkała obok posesji Jona w New Jersey. Na pewno jest wielu fanów BJ którzy głosują a się nie ujawniaj na forach itp.
A ić ty . Czepiasz sie. Zamiast pochwalić, że głosujemy to mówisz wręcz po co to robicie i tak głosuja inni heh. A czy tak tylu tych innych głosuje to nie wiem. MOże tak moze nie. A pamiętaj , że ludzie z naszej strony głosuja najczesciej i najwiecej dodatkowo podsuwajac rywalom kłody pod nogi.
Propos poplisty proponuje zamieszczas w uzasadnienach to glosów info że chcemy konceru w Polse i o akcji destinationpoland. Dodatkowo można by było wysyąłć male do myster maciborka z taka trescia i do innych ludzi z rmefu.
ty tesz weś ID? bo TE? sie czepiasz. TO że nie widzisz tego czego nie chcesz widzieć to twoja sprawa heh. Wiadomo że jesli sie nie chce czegos widziec to sie tego nie widzi Agatko
Ostatnio zmieniony 30 kwietnia 2007, o 22:09 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj nie wpieniajcie mnie. A o poprawianie moich błędów nikogo nie prosiłem. Celowo użyłem "ić" zamiast "idź" i "tesz" zamiast "też" . I wy sie ponoć nie czepiacie heh. To dopiero jest ciekawe