WELCOME TO WHEREVER YOU ARE na rmf fm :D
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
No dokładnie, mogło być znaaacznie gorzej.... Niejeden już utwór BJ wypadał po paru dniach z list przebojów nie sięgnąwszy szczytu i nic na to nie mogliśmy poradzić....
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
No dokładnie, w końcu jako fani od tego właśnie jesteśmy-żeby wierzyć w nasz ukochany zespół, wspierać go i nie przejmować się jego porażkamik.t pisze:Wiara w kaple jest najważniejsza...
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Ja chętnie zagłosuje, ale jak dla mnie miejsca BJ na listach przebojów nie są najważniejsze. O wiele bardziej cenie dobrą piosenkę i nie ważne czy jest na listach przebojów, oczywiście fajnie wiedzieć, że nasz ukochany zespół jest na pierwszym miejscy, ale czy to takie ważne?
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
- Sandra1988
- It's My Life
dobre, dobre usłyszą że tyle tygodni na pierwszych miejscach list przebojów i pomyślą "kurde czemu my nie pojechaliśmy do Polski... zrobimy trase koncertową po całym kraju!!!" zobaczycie...Zawsze to jakiś plus na konto "zespół jest dobrze przyjęty w kraju" *-*.
ja nadal w to wierze ;p
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!