We Got It Going On Live
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
We Got It Going On Live
http://www.youtube.com/watch?v=CmfNEAPjxSg
Można oglądac wykonanie live tej piosenki. Solówka zapowiada się ciekawie. Osobiście bardzo czekam na całość.
Można oglądac wykonanie live tej piosenki. Solówka zapowiada się ciekawie. Osobiście bardzo czekam na całość.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
-dobra Lol (Pomijam, ze osobiście nie chce, bo wiem jakie jest dziesiajsze pseudo country-shit) Ale masz/macie racje: Sumertime, Any Other Day, Make a Memory, We got In Goin' On to naprawde śwetne kawałki country.Piotrku, czy tego chcesz czy nie...to JEST płyta country przynajmniej w jakimś stopniu
- Single :
Make A Memory i parawdopodbnie We Got It Goin' On... które mają PROMOWAć wasz ALBUM COUNTRY to piosenki poprostu rockowe (MAM jest raczej popowe, ale gdzie tam, dla Ciebie to "te" pare wyjątków, które dodatakwo na 100% są/staną sie singlami, to piosenki promujące country ?
-Do tego kilku piosenek nie znamy.
-A Lost Higways to rzeczywiście wybitnie dzieło country, gdzie słoma wylatuje mi przez słuchawaki (pomijam, że to piosenka bardzo,...baardzo słaba i cianiutka, nawet jak na pop)
Juz pomijam Stranger, które jest zwykłą (dobrą) popową balladą z ewentualnymi ->akcentami<- country. (tak wiem Adrian
Ogólnie gratuluje słuchu i "znajomości" jako takiej, bo nie wiem jak to nazwać gatunków muzycznych
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A tak poza tym połsuchajcie i poczytajcie róznych wypowiedzi, w tym Jona itd, że to album "rockowy"[dla mie powiewa znowu popem
Ostatnio zmieniony 8 maja 2007, o 12:41 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Koń by się uśmiał?Piotrek pisze: Make A Memory i parawdopodbnie We Got It Goin' On... które mają PROMOWAć wasz ALBUM COUNTRY to piosenki poprostu rockowe (MAM jest raczej popowe, ale gdzie tam, dla Ciebie to "te" pare wyjątków, które dodatakwo na 100% są/staną sie singlami, to piosenki promujące country ?- koń by sie uśmiał i tyle )
Oh no tak...wszyscy się mylą, Ty masz rację i Twoja wersja jest najlepsza i najbliższa prawdzie bo przecież Ty się znasz najlepiejPiotrek pisze: Ogólnie gratuluje słuchu i "znajomości" jako takiej, bo nie wiem jak to nazwać gatunków muzycznych![]()
Jedyne co bym nazwała śmiechem na sali to to, że wyrażasz się ironicznie, nie można normalnie?Piotrek pisze: (przeciez to śmiech na sali !)
Tu się zgodzę.Piotrek pisze: A tak poza tym połsuchajcie i poczytajcie róznych wypowiedzi, w tym Jona itd, że to album "rockowy"[dla mie powiewa znowu popem] ( nie odchodzący generanie od tej konwencji) Z AKCENTAMI/ELEMENTAMI counrty, a NIE album country !
To proponuje posłuchac Aerosmith Dream on unpluged i.. i.. i.. i.. i wielu innych wykonawców. Nie bede przypomnał innych piosenek gdzie Jovisi wykorzystywali skrzypceKoń by się uśmiał? Cechą charakterystyczną country jest dźwięk skrzypiec. Nawet w MAM je słychać, może nie słuchałeś uważnie?
jakbys zgadłaOh no tak...wszyscy się mylą, Ty masz rację i Twoja wersja jest najlepsza i najbliższa prawdzie bo przecież Ty się znasz najlepiej
A tak powaznie to jesli cos jest czarne, a cos jest białe to róznice widać chyba. Dla mnie album country to country, a tego tu(LH) nie widać
Jedy
przepraszamne co bym nazwała śmiechem na sali to to, że wyrażasz się ironicznie, nie można normalnie?
Jovizna ?Ha ha ha a ja proponuję zaznajomić się z pojęciem- pop, bo wydaje mi się, że błednie jest ono używane.
A jak ty uzyjesz ?
POP to bardzo szerokie pojęcie. Jeśli mam sprecyzowac o "co" mi chodziło to raczej jest to ta zla strona/definicja POPu
[ Dodano: 2007-05-08, 14:39 ]
zajrzałem z ciekawości na wekipedię. Tam pisze co i jak mniej wiecej
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Nie tylko dlatego, że są tam skrzypce. Płyta z założenia, od początku miała mieć elementy country i tak też jest.Piotrek pisze: To proponuje posłuchac Aerosmith Dream on unpluged i.. i.. i.. i.. i wielu innych wykonawców. Nie bede przypomnał innych piosenek gdzie Jovisi wykorzystywali skrzypceI z tego powdu uwazasz, ze mozna by je wstawić do kategori country ? ( tak z tego wynika
)
Nie Ty jeden...i nie ostatniPiotrek pisze: przepraszam-> Mam mature...
To chyba powinieneś zrobić poza forumPiotrek pisze: i musze sie podbudować
Bez odbioru.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Chodzi o to, że Ty nadużywasz określenia "pop" w stosunku do Bon Jovi jako coś bardzo negatywnego, nie zwracając uwagi na to, że muzyka pop to przede wszystkim muzyka POPULARNAPiotrek pisze:Ha ha ha a ja proponuję zaznajomić się z pojęciem- pop, bo wydaje mi się, że błednie jest ono używane.
Jovizna ?
A jak ty uzyjesz ?
POP to bardzo szerokie pojęcie. Jeśli mam sprecyzowac o "co" mi chodziło to raczej jest to ta zla strona/definicja POPu
[ Dodano: 2007-05-08, 14:39 ]
zajrzałem z ciekawości na wekipedię. Tam pisze co i jak mniej wiecej
I nie patrz na wikipedię, bo ona nie zawsze prawdę Ci powie
Ah dzieciaki życzę powodzenia na maturze