TELEDYSK do MAM
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Widzę, że bon jovi powinni tworzyć mniej skomplikowane teledyski. Bez urazy, ale jak można odebrać ten videoclip inaczej?
Definitywnie tyczy się on rozwodów Richiego i Davida
( pewnie to nie przypadek, że oboje bawią się swoimi ślubnymi obrączkami na początku
)
Mówcie co chcecie, ale ja widzę w odbicu Richiego -ciemne włoski, ten sam kształt czaszki
widać, że są one nakładane.
( pewnie to nie przypadek, że oboje bawią się swoimi ślubnymi obrączkami na początku
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Mówcie co chcecie, ale ja widzę w odbicu Richiego -ciemne włoski, ten sam kształt czaszki

jovizna pisze:Bez urazy, ale jak można odebrać ten videoclip inaczej?

No właśnie - bez urazy- jak można odebrać, że to wspomnienie a nie duch
No to nie dość,że odbieram teledysk "inaczej" to jestem jeszcze ślepa - nie widze zabawy obrączkami ani odbicia Ryśka...
ale co tam - dla mnie teledysk jest śliczny
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ja tam się po raz kolejny musze zgodzić z Jovizną
ten teledysk jest dobrze przemyślany
(te odbicie w szybie Jona-Richiego, te obrączki na początku - musi wszystko mieć jakiś związek z tymi rozwodami i Jovizna ma racje
)
Za przeproszeniem jak macie to wszystko zauważyć (obrączki, odbicia inne rzeczy) jak się ciągle w Jona gapicie
(o dziewczyny chodzi żeby nie było ;P)
A co do tego czy to wspomnienie czy duch też nie ma wyboru...napewno wspomnienie
i tyle bez dyskusji
ogólnie teledysk bardzo dobry
Za przeproszeniem jak macie to wszystko zauważyć (obrączki, odbicia inne rzeczy) jak się ciągle w Jona gapicie
A co do tego czy to wspomnienie czy duch też nie ma wyboru...napewno wspomnienie
ogólnie teledysk bardzo dobry

- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Jon To Frontmen Bon JoviSharmi pisze:Ja przestałam na Jona sie gapić jak zaczął robić z siebie za przeproszeniem LALKE NA SPRZEDAż...Jon tu Jon tam Jon z Lopezka Fuj rzygać się chce ja się tam zastanawiam czy kiedykolwiek zobacze Rycha więcej w teledyskach czy tylko na krótka chwile
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jak na pierwszy post bardzo pieknie i trafnie!johnbonjovi14 pisze:Teledysk jest zaje..sty , bardzo dobrze zgrany z muzyką, oddaje charakter piosenki .
[ Dodano: 2007-05-08, 18:33 ]
A Richie napewno pojawi się jeszcze w teledyskach nie jeden raz o to się nie martwcie.
To nie Jon

- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wcześniej usilnie próbowałam w tej scenie zauważyć Richiego podczas oglądania teledysku, ale nic z tego nie wychodziło. A teraz po tym screenie wydaje mi się to chyba bardziej możliwe. Faktycznie kształt głowy jakby Ryśka, a nawet mam wrażenie, że widać jego rysy twarzy. Przypadek?
Teraz już jestem zdezorientowana

Teraz już jestem zdezorientowana
Na reszcie jakaś historia w tle, ale bez przesady z domysłami.
Dla mnie to po prostu ładny obrazek do miłej dla ucha piosenki. A swoją droga chyba wolałabym, żeby Jon zaczął wreszcie wyglądać jak przeciętny facet w jego wieku, bo to się już zaczyna robic niezdrowe. Po tylu latach chyba ma już świadomość posiadania okreslonej ilości fanów i pozowanie na idola małolatek wydaje mi się troche bez sensu
Dla mnie to po prostu ładny obrazek do miłej dla ucha piosenki. A swoją droga chyba wolałabym, żeby Jon zaczął wreszcie wyglądać jak przeciętny facet w jego wieku, bo to się już zaczyna robic niezdrowe. Po tylu latach chyba ma już świadomość posiadania okreslonej ilości fanów i pozowanie na idola małolatek wydaje mi się troche bez sensu
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do