TELEDYSK do MAM

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Annna
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Annna »

Mnie tam nie przeszkadza uroda w rozważaniu tekstu piosenki, wprost przeciwnie, oj przydałby się taki Jasiek krążący po pokoju choćby tylko jako duszek :aniol:
Warszawa 12.07.2019 r.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Widzę, że bon jovi powinni tworzyć mniej skomplikowane teledyski. Bez urazy, ale jak można odebrać ten videoclip inaczej? :P Definitywnie tyczy się on rozwodów Richiego i Davida
( pewnie to nie przypadek, że oboje bawią się swoimi ślubnymi obrączkami na początku ;] )
Mówcie co chcecie, ale ja widzę w odbicu Richiego -ciemne włoski, ten sam kształt czaszki :cojest: widać, że są one nakładane.
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

jovizna pisze:Bez urazy, ale jak można odebrać ten videoclip inaczej?
!! !! !!
No właśnie - bez urazy- jak można odebrać, że to wspomnienie a nie duch ???

No to nie dość,że odbieram teledysk "inaczej" to jestem jeszcze ślepa - nie widze zabawy obrączkami ani odbicia Ryśka...

ale co tam - dla mnie teledysk jest śliczny
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Ja tam się po raz kolejny musze zgodzić z Jovizną ;) ten teledysk jest dobrze przemyślany ;) (te odbicie w szybie Jona-Richiego, te obrączki na początku - musi wszystko mieć jakiś związek z tymi rozwodami i Jovizna ma racje ;])
Za przeproszeniem jak macie to wszystko zauważyć (obrączki, odbicia inne rzeczy) jak się ciągle w Jona gapicie ;) (o dziewczyny chodzi żeby nie było ;P)
A co do tego czy to wspomnienie czy duch też nie ma wyboru...napewno wspomnienie :D i tyle bez dyskusji :PPP

ogólnie teledysk bardzo dobry :cfaniak:
Awatar użytkownika
Sharmi
I Believe
I Believe

Post autor: Sharmi »

Ja przestałam na Jona sie gapić jak zaczął robić z siebie za przeproszeniem LALKE NA SPRZEDAż...Jon tu Jon tam Jon z Lopezka :zly: Fuj rzygać się chce ja się tam zastanawiam czy kiedykolwiek zobacze Rycha więcej w teledyskach czy tylko na krótka chwile ;/ :P
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

M.Ssed pisze:A co do tego czy to wspomnienie czy duch też nie ma wyboru...napewno wspomnienie :D i tyle bez dyskusji :PPP
A NIE BO DUCH A DUCH NIE MOZE BYć WSPOMNIENIEM :P JEST JEDNOCZESNIEJ JEJ WSPOMNIENIEM I DUCHEM I KONIEC !! KLEKS :P
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

Sharmi pisze:Ja przestałam na Jona sie gapić jak zaczął robić z siebie za przeproszeniem LALKE NA SPRZEDAż...Jon tu Jon tam Jon z Lopezka Fuj rzygać się chce ja się tam zastanawiam czy kiedykolwiek zobacze Rycha więcej w teledyskach czy tylko na krótka chwile
Jon To Frontmen Bon Jovi ;) i czy chcesz czy nie, zawsze go będzie najwięcej ;] bez Bon Joviego nie bylo by Bon Jovi :D
johnbonjovi14

Post autor: johnbonjovi14 »

Teledysk jest zaje..sty , bardzo dobrze zgrany z muzyką, oddaje charakter piosenki .

[ Dodano: 2007-05-08, 18:33 ]
A Richie napewno pojawi się jeszcze w teledyskach nie jeden raz o to się nie martwcie.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

johnbonjovi14 pisze:Teledysk jest zaje..sty , bardzo dobrze zgrany z muzyką, oddaje charakter piosenki .

[ Dodano: 2007-05-08, 18:33 ]
A Richie napewno pojawi się jeszcze w teledyskach nie jeden raz o to się nie martwcie.
Jak na pierwszy post bardzo pieknie i trafnie! :D chociaż bez tego zajeb.. byłoby lepiej :P

To nie Jon :P (upierdliwości ciąg dalszy hehe )

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Sharmi
I Believe
I Believe

Post autor: Sharmi »

:o :o Lol trza iść do okulisty :P Rzeczywiście kurde a ja myślałam że to Jonny ehh zwracam Honor Joviznie :D
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Przecież ... to chodzi ... o symbol.. a nie kto tam jest..
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Wcześniej usilnie próbowałam w tej scenie zauważyć Richiego podczas oglądania teledysku, ale nic z tego nie wychodziło. A teraz po tym screenie wydaje mi się to chyba bardziej możliwe. Faktycznie kształt głowy jakby Ryśka, a nawet mam wrażenie, że widać jego rysy twarzy. Przypadek? :whoeva:
Teraz już jestem zdezorientowana :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Sam też już nie wiem .Dałem sie prawie przekonac ze to rychu ale jak tak spojrzałem sobie na rysy i fryzure Jona to oni sie do siebie z deka podobni zrobili ;/
medżika
I Believe
I Believe

Post autor: medżika »

Na reszcie jakaś historia w tle, ale bez przesady z domysłami.
Dla mnie to po prostu ładny obrazek do miłej dla ucha piosenki. A swoją droga chyba wolałabym, żeby Jon zaczął wreszcie wyglądać jak przeciętny facet w jego wieku, bo to się już zaczyna robic niezdrowe. Po tylu latach chyba ma już świadomość posiadania okreslonej ilości fanów i pozowanie na idola małolatek wydaje mi się troche bez sensu
These open arms will wait for you
These open arms can pull us through
Between what's left and left to do
These open arms will wait for you
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

i pozowanie na idola małolatek wydaje mi się troche bez sensu