BJ na POPLIŚCIE
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Cóż WE ARE THE CHAMPIONS!!! Ale dziś będzie bardzo trudno utrzymać się na Popliście na samym szczycie ( chociaż wszystko jest możliwe).
Miło jest czytać/słyszeć wiadomość, że to właśnie Polska jako pierwszy kraj wrzuciła YWTMAM na pierwszą pozycję.
Wczoraj była tzw. koncertowa środa gdzie po 21 rozdawał wejściówki na koncert RHCP w Polsce. Kiedyś w tym samym paśmie można było wygrać wyjazd na koncert Bon Jovi (zdaje sie, że w czasie trasy HAND).
Także, napewno im bliżej daty premiery LH tym więcej się będzie słyszeć o Bon Jovi w RMF FM.
Nawiasem mówiąc właśnie przez zainteresowanie tej rozgłośni zespołem dawno, dawno temu zostałem jej stałym słuchaczem.
NIE USTAJMY W G?OSOWANIU
Miło jest czytać/słyszeć wiadomość, że to właśnie Polska jako pierwszy kraj wrzuciła YWTMAM na pierwszą pozycję.
Wczoraj była tzw. koncertowa środa gdzie po 21 rozdawał wejściówki na koncert RHCP w Polsce. Kiedyś w tym samym paśmie można było wygrać wyjazd na koncert Bon Jovi (zdaje sie, że w czasie trasy HAND).
Także, napewno im bliżej daty premiery LH tym więcej się będzie słyszeć o Bon Jovi w RMF FM.
Nawiasem mówiąc właśnie przez zainteresowanie tej rozgłośni zespołem dawno, dawno temu zostałem jej stałym słuchaczem.
NIE USTAJMY W G?OSOWANIU
....obok Bule Cafe i Lady Pank - "Strach Sie Bać"Make A Memory to przepiękna ballada. Zasługuje na pierwsze miejsce.
Ja mam nadzieje, że ta piosenka zdobędzie "coś" więcej. Np wpisze się w że tak to ujmę jakiś "kanon" ballad albo coś. Tak jak powiedzmy "Always"
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W Polsce takie piosenki sa lepiej bardziej cenione niz wspaniale zagraniczne piosenki nie tylko Bon Jovi.....obok Bule Cafe i Lady Pank - "Strach Sie Bać"
No to jest raczej nie realne , ale gdyby tak sie stalo to bylby to niesamowite .Ja mam nadzieje, że ta piosenka zdobędzie "coś" więcej. Np wpisze się w że tak to ujmę jakiś "kanon" ballad albo coś. Tak jak powiedzmy "Always"
Bon Jovi znani sa z ballad , wiec moze ....
Mam pytanie slyszlescie MAM na RMF poza PopLista?
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Ja poprostu chciałem podkreslić, że szczytowanie na popliście nie jest jakimś wielkim powodem do dumy. A czy taks ie stanie ? Tez w to wątpie, ale to tak dla zobrazowania "problemu" byłoJa mam nadzieje, że ta piosenka zdobędzie "coś" więcej. Np wpisze się w że tak to ujmę jakiś "kanon" ballad albo coś. Tak jak powiedzmy "Always"
No to jest raczej nie realne , ale gdyby tak sie stalo to bylby to niesamowite .
Bon Jovi znani sa z ballad , wiec moze ....
Mam pytanie slyszlescie MAM na RMF poza PopLista?
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- maDZia_14323
- Keep The Faith
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
No właśnie chciałam powiedzieć, że czy Hand albo Misunderstood było wiele razy na 1 miejscu w Popliscie a własciwie w naszym kraju te piosenki nie były znane i nie były hitami. Zauważyłam również, że na tej liscie każda z piosenek jest średnio raz na 1 miejscu ;p
[ Dodano: 2007-05-17, 19:45 ]
no to spadek na 5 ;p
[ Dodano: 2007-05-17, 19:45 ]
no to spadek na 5 ;p
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]