Richie niszczy koncert MTV Unplugged!

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Nareszcie sie rozpadną hahahahahahahahahahaha
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Faktycznie trochę w tym wszystkim przesady. Nie ma ludzi nieomylnych i myślę, że to nie pierwszy i nie ostatni koncert BJ, na którym jeden z chłopaków ma się gorzej. Weźcie pod uwagę ostatnie wydarzenia z życia Rysia i sami postawcie się w jego sytuacji.
Już nie wspomnę o nazywaniu go alkoholikiem, co to za pomysł w ogóle :whoeva:
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Grzesiek »

Czyli Rysia w zespole zostawiamy narazie :D
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Czytając niektóre posty zastanawiam sie, czy oby nie przejść juz na emeryturę i nie wypowiadaćsię więcej bo krew mnie zalewa.
Adrian pisze:Jovizna co do tej stronki to owszem widziałem ją ale nie tlyko na niej oparłem swoje informacje. W necie jest tego więcej.

Jeśłi chłop się pozbiera to ok, ale jeśli nie to wymiana bo nie bede jechał kilkaset kilometów aby oglądąc grajacego menela któy się co chwile myli ...
:hmmm: Bez urazy Adrian, ale informacje posiadasz z pudelka czy egoisci.com? Sam tytuł jest taki pudelkowy (nie żebym czytała :P )"Richie niszczy koncert..." I hate this world for making a good man bad. Mówi Ci to coś? Nie rób z nikogo menela, gdy nie masz ku temu podstaw! Nie byłeś na koncercie w Nowym Jorku i połowa ludzi z drycounty.com zapewne też nie, więć nie należy się sugerować tym co inni piszą, bo zazwyczaj piszą nieprawdę. DC to nie wyrocznia! Wyjazd na koncert swoich idoli to nie 11ste przykazanie w Dekalogu, którego należy przestrzegać. Chesz jedziesz, nie chcesz nie jedziesz. Nie traktuj Richiego jak jakiejś części, którą wymienia się gdy zaczyna sie psuć. Bez Sambory nie byłoby Bon Jovi. Nie rozumiem jak mógłbys chcieć tego, by został wymieniony :hmmm:
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
rockdk
It's My Life
It's My Life

Post autor: rockdk »

jovizna pisze: Bez Sambory nie byłoby Bon Jovi.
jedyny rozsądny głos !! nie wyobrażam sobie BJ bez Ryśka i nie wiem jak można pisać takie dziwne rzeczy jak co po niektórzy w tym temacie!!?? zastanówcie sie co piszecie bo uważacie się za fanów Bon Jovi a Richie do BJ należy!!

Pomyłki na gitarze zdarzają się często i to najlepszym. To jest normalne wiem bo sam troche gram. W końcu Richie też jest człowiekiem i może mieć gorszy dzień.

A ta stronka z różowym tłem no to... nawet mnie nie rozśmieszajcie.
For those about to rock - we salute you ;)
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Takie pytanie - ile zauważalnych pomyłek średnio zdarza się Richiemu na koncert? Czy ktoś zwracał uwagę? Jak było kiedyś, jak jest dziś?
Moncza
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Moncza »

Ja wogóle nie wyobrażam sobie Bon Jovi bez któregokolwiek z chłopaków. A co do Ryśka jakiś czas temu czytałam posty, że Jon nic nie robi w zespole, że większość piosenek wymyśla Rychu, a teraz już chcecie się go pozbyć. Ciekawi mnie, to że ktoś żuci hasło i wszyscy mu przytakują jakby nie mieli własnego zdania. (z pewnymi wyjątkami) Richie powinien odejść z zespołu bo akurat ma zły okres i coś mu sie miesza, Jon bo ma problemy z głosem bo za dużo pali to w takim razie kto pozostanie. Może odrazu wymienimy cały zespół. Zastanówcie sie czasem co mówicie.
Jedyna rzecz warta życia: Bezgranicznie Kochać kogoś, Kto Kocha nas bezgranicznie !
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

To co tu czytam jest straszne !! Doszedłem do postów Adriana o tym zeby szukac nowego gitarzyste i juz dalej wole nie czytać Lol np zwinąc Slasha. Już pomijam, ze to bez urazy "bzdura", bo to niemozliwe i nie zgodziłby się z paru względów i jakby to wyglądało. PRZERA?A mnie jak szybko i z jakim entuzjazmem napisałeś o tej "ewentualnej" zmianie ;/ Widac twoje podejście do zespołu. Do zespołu, który razem brał wazny udział w kształtowaniu muzyki itd wiadomo. Ostatnimi czasy Bon Jovi momentami grali dość "płytką" muzykę i przypominali boysband....w boysbandach się zmieniaja jak leci, wazne żeby kase bić. Tak ich traktujesz ? Ktos wspomnial o Alecu. Przypominam, że do dziś nikt nie zajął jego miejsca.

Wracając do Richiego. Znajdz chocby jednego gitarzystę z takim głosem. Połowa najwazniejszego koncertwoego repertuaru Bon Jovi siądzie na zbity pysk. To już drugoplanowe, ale po drugie każdy gitarzysta ma swoje maniery grania i styl itd, Wanted i inne nie bądą już miały raczej takiego klimatu.
Ktos chyba (Adrian o ile pamietam) napisął... "zawali jeszcze parę koncertow i przyjaźń sie skonczy." Chyba wiesz co to przyjaźń? Więc się zastanów. Ma gość poprostu kryzys i trudno sie dziwić po tym co, ze tak powiem go spotkało ostatnio.

Jak juz napisalem to zostawie to, ale to nie ma sensu. Na podstawie jednej informacji napisanej przez niewiadomo kogo nie można pisac takich rzeczy ;]

[ Dodano: 2007-06-07, 21:07 ]
Zastanówcie sie czasem co mówicie.
to tak w skrócie :)

Sambora jest osoba, która wnosi ten zespół na wyższy "level" i bez niego spadną poprostu (to juz moje osobiste odczucie)

[ Dodano: 2007-06-07, 21:09 ]
It's My Life (All American Rejects)
diet NI?EJ UPAćŚ NIE MOGLI - ?A?OSNE !! :(( az mi przykro z tego powodu ;/
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
Grzesiek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Piotrek pisze:Znajdz chocby jednego gitarzystę z takim głosem. Połowa najwazniejszego koncertwoego repertuaru Bon Jovi siądzie na zbity pysk
To prawda. Coraz więcej na żywo śpiewają w dwugłosie, bo głos Jona na żywo brzmi niestety z reguły mdło i nieciekawie (zupełnie inaczej jest w studiu), a wokal Richiego (nie zawsze zresztą czysty) znacząco wzbogaca to brzmienie.

Ogólnie Jon ma dobrze z Samborą - pisze z nim piosenki, świetnie gra, dobrze śpiewa, szwankuje raz na 25 lat :P - czego chcieć więcej.
Zawsze ciekawiło mnie kto wymyśla więcej melodii, kto daje pomysł na piosenkę. Jeśli pisze Bon Jovi, Sambora, Child to wiadomo że tylko jeden jest pomysłodawcą. Myślę że Richie wymyślił niejedną melodię.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Zastanawiam się, czy Piotrek mi czyta w myślach, czy co :P Wyjąłeś mi z ust.

Najbardziej mnie zdziwiło to, że Adrian nazwał Richiego menelem :whoeva: Z jakiego powodu? Jakie masz podstawy by go tak nazywać? Bo raz nie poszło mu perfekcyjnie? Najgorsze są plotki zasłyszane nie wiadomo skąd i od kogo. Nie wiem jak można od razu takie rzeczy mówić o Ryśku :/
Poza tym - pomyśl sobie Adrian, że umarł mu ojciec a zaraz potem zostawiła go kobieta. Stawiasz się w jego miejscu czy nie za bardzo? ?yłbyś od razu po staremu z uśmiechem i ciętym żartem, czy może pogrążyłbyś się na pewien czas w stanie "niższej gotowości"? Myślę, że na pewno to drugie więc sam zobacz o czym tu mowa.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

hehehe wiedziałem, że sie w końcu doczekam dowodów na to kto jest fanem, a kto 'fanem'
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dobra pora coś wyjaśnić. ?eby nie było nudno (i miałem zły dzień) postanowiłem trochę sobie pojechać po Ryśku. Była jakaś tandetna plota to można było się przyczepić do czegoś.

To co pisałem wcześniej to tak lekka prowokacja i możecie o tamtym zapomnieć. Sambora jest i mam nadzieje będzie gitarzysta Bon Jovi do końca. Wyobrażam sobie zespól bez niego, ale tylko wtedy kiedy mu się coś stanie (nie życzę mu tego).

Sambora to wielki plus tego zespołu tak samo jak reszta. Owszem to dzięki uporowi Jona doszli do wszystkiego, ale bez Ryśka nie byłoby to możliwe.
Najbardziej mnie zdziwiło to, że Adrian nazwał Richiego menelem :whoeva: Z jakiego powodu? Jakie masz podstawy by go tak nazywać? Bo raz nie poszło mu perfekcyjnie
Nie no z tego to nie mogę. Rysiek = Menel :)

Hmm czy po takiej robocie jakiej Rysiek wykonał w Any Other Day, Whole Lot Of Leaving, Till We Strangers Anymore czy LONELY (fragment jest extra!!) mógłbym na niego narzekać ?? Ja ?? :PPPP

Jak się okazuje (może plotki) Jon nie chciał wsadzać piosenki Any Other Day na cd ale przez to iż piosenka była dobrze przyjmowana i dzięki przychylnej opinii Ryska wstawił ją. Kolejny powód dlaczego Richie to skarb.

Swoj droga Jon ma talent do pisania, nagrywania, śpiewania, ale NIE DO WYBIERANIA PIOSENEK na płytę. Rozumiem, ze każdą płytkę ustawia sobie tak aby była spójna i nie była o niczym tylko żeby coś przedstawiała, ale na litośc nie można nie wstawiać takiej piosenki jak Any Other Day !!
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

:hmmm: Zakładam, iż... albo wycofujesz się z tego wszystkiego widząć, że naprawdę wtopiłeś i nie masz po swojej stronie nikogo, kto poparłby Cię w zarzutach skierowanych przeciwko Samborze!? Artykuł równiez przestał być wiarygodny, a na jovitalk pewnie chorągiewka powiała w inna stronę :) albo opcja nr 2- masz kiepskie poczucie humoru :) i nie wiem czemu ta prowokacja miała służyć. Anyway pozdrawiam.
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Opcja nr 3.

Wszystko co ma paris hilton w tytule nie może być dobrym źródłem.

Zresztą to min dla tego menela jechałem 1000 km w jedną stronę aby go zobaczyć na żywo więc myśl sobie jak chcesz :P
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!

Please Wait.....Loading....
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Nie no cholera jasna, ludzie CO WY GADACIE. nie wiem czy śmiać sie czy płakać. Adrian wiesz jaka jest koronna zasada rzetelnego dziennikarza, bądź w twoim przypadku umieszczającego na forum informacje? Najpierw sprawdzić w kilku źródłach i potwierdzić, czego jak mniemam nie zrobiłeś. Dodam że w poważnych, że tak to nazwe "opiniotwórczych" źródłach. Wogóle czy ktoś z Was widział na oczy ten koncert, no widział????

Podejrzewam, że nie. Jak możesz Adrian twierdzić, że Slash czeka w kolejce, aby zająć miejsce Richa???

Człowieku tak się zachowuje ktoś zupełnie NIEPOWA?NY. Przypomnę może historię założenia Bon Jovi., Rich się zgłosił bo był przekonany - zresztą słusznie - ze tylko on może nadać temu zespołowi charakterystyczne brzmienie. On jest nierozerwalną częścią zespołu i nia pozostanie do końca.
Pytanie: czy słuchając Queen nowego, czujesz że to ten sam zespół co przed śmiercią Mercurego??
I do tego nazywać jeszcze kogoś MENELEM. Człowieku wiesz co, może najpierw pomyśl zanim coś napiszesz, ok?
Rozumiem, że najeżdżanie forumowiczów na siebie to tutaj chleb powszedni, ale wyciągać tak daleko idące wnioski na podstawie informacji, która pozostaje tak naprawde w sferze spekulacji, jest poprostu ?A?OSNE.
Rich napewno ma problemy osobiste, postawcie sie na jego miejscu i zastanówcie jak byście reagowali? Podejrzewam, że nie tryskalibyście humorem od ucha do ucha.
Osobiście bardzo mu współczuje i rozumiem opierając się na doświadczeniach ze swojego życia........nie ciągnąc mojego osobistego wątku, kończę ten przydługi wywód.

P.S. Adrian, Twoje ostatnie posty tylko utwierdzają mnie w przekonaniu, które nakreśliłem powyżej. Boli mnie poprostu, że wysnuwacie tak szybko takie irracjonalne wnioski z informacji niepotwierdzonej w 100%. Ktoś kto zmienia zdanie, kręci wydaje mi sie co najmniej dziwny.
Ide, naprawde ostro się mówiąc łagodnie ( naco bardzo się silę) wnerwiłem.
Adrian ty się troche przejechałeś po Richu to ja sie troche przejechalem po Tobie. Pozostawiam mój komentarz Wam wszystkim do rozważenia.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”