Musze przyznać...że zabardzo nie wiem o co Wam chodzi z tym utrzymaniem się do premiery płyty ;|...niby po co?? Nie rozumiem tego
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
PS: Może faktycznie, Radio Zet będzie tym patronem LH...wkońcu w RMF FM, jakoś za często MAM nie leci

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Własnie, ja też pare razy natknąłem sie na MAM w zetce, czego o rmf powiedziec nie moge poza poplistą. Tak wiec jednak moje info o patronacie moga sie sprawdzic.M.Ssed pisze:PS: Może faktycznie, Radio Zet będzie tym patronem LH...wkońcu w RMF FM, jakoś za często MAM nie lecia chyba mało ludzi z tąd słucha Radio Zet i nie wiemy czy czasem czegoś tam o LH nowego nie mówią
Misiek pisze:Wiem, że niektórym przykro, że piosenki nie ma już na liście ale... co z tego?? Ja i tak radia prawie nie słucham bo przy co drugiej piosence chcę je wyłączaćWażne że mogę ją sobie włączyć w domu, w autobusie czy gdziekolwiek indziej. Nie musi się podobać nikomu dookoła mnie i nikt inny nie musi jej słuchać. Ważne że mi się podoba
O tym, że zetka to jak powiedziałem to wszyscy mówili że nie mozliwe bo interia promuje wiec rmf tez napewno wiec przyjąłem to do wiadomosci. Ale jak tak mwisz to ok.M.Ssed pisze:Więc - RMF FM nie promuje LH, więc te piosenki nie będą puszczane i płyty nie będzie można wygrać na antenie RMF'u...koniec kropka.