Mam nadzieję, że nie pogniewasz się Adrian, ale powiedzmy, że to ja mam dziś zły dzień i sądzę, że oprócz Sambory ktoś jeszcze powinien się leczyć! Masz dwadzieścia lat, fanem jesteś od lat wielu a konstruujesz tematy tak, jakbyś poszukiwał sensacji i żerujesz na czyims nieszczęściu. Naprawdę byłbyś świetnym redaktorem pudelka.
Zazyczaj sama docieram do właściwego żródła informcji i nie kieruję się tym, co została napisane na jakiejś stronie internetowej.
Tak, Richie trafił na leczenie do Los Angeles. Nie po to, by spędzić tam cały miesiąc, tylko zapewne kilka dni.
Przez Richiego zagrożone są koncerty na O2 i w Puerto Rico gdyż najprawdopodobniej Richie zostanie w szpitalu. (Wiedziałem że przez alkoholizm zawali następne koncerty)

pielęgniarki z centrum w Los Angeles tak Ci powiedziały? Jeśli się podaje artykuł to nie czyta się tylko tytułu a całość.
W puerto rico ktoś go zastąpi a do londynu jeszcze daleka droga.
Spoko mamy Bandiere jakby co ...

zero współczucia...
Swoją drogą pewnie dostał zj...e od Jona i nie miał wyjścia.
Twoje podejrzenia o tym co mogło się stac, są niekiedy śmieszne. Możesz domniemywać sobie co chcesz, ale i tak nigdy nie będziesz znał prawdy.
Acha i czekam na przeprosiny... Mówiąc, ze Sambora to alkoholik miałem 100% racji a tutaj macie dowód ...
Czekaj....
Ma facet problem i większość z nas się temu nie dziwi. Czy to obliguje Cie do tego, abyś nazywał alkoholikiem kogoś, kto jest Twoim idolem od X lat? Nie rozumiem tego. Wczorajsza dyskusja niczego Cie nie nauczyła.
Zamiast rozdmuchiwać temat, kleknij i pomodl się do Buddy, Aallaha, Jezusa, bądz w kogo tam sobie wierzysz, aby Sambora poradził sobie sam z sobą!! po to, abyś kiedyś nie jechał te kilkaset kilometrów na koncert menela
The Us source also claims that despite reports to the contrary, Richie was not drunk at the band's taping of Unplugged on June 5. "They had to do a few songs over, which is typical in any taping, but he was not wasted and that report is completely overblown."