Jakbym był adminem to banowałbym wszystkich jak lecie po przeczytaniu paru ostatnich postów
Myslalem ze osoba ktora ma 800 postow z hakiem potrafi kiedys stanac w obronie zespolu albo chociaz milczec. A ty zachowujesz sie jakbys wlasnie na taka recenzje czekal.....konczmy ta wojne....
Ale o ile wiem Rattie nie jest fanem Bon Jovi . Słucha 2 chyba płytek, ale słuchanie danego zespołu a bycie fanem to nie zawsze jest to samo. Ja słucham kilku zespołów ale fanem ich nie jestem i nie za bardzo mi oni obchodzą.. No chyba, że się coś zmieniło i Rattie jednak fanem jest, ale po ostatnich wypowiedziach nie sądze
Jezeli spotyka się tego typu tekst, jestem w stanie zrozumiec reakcje niektorych fanow, bo jest to po prostu jakby nie patrzyc, zwykla wycieczka osobista w kierunku zespolu. Co innego, gdyby ktos poparl to konkretnymi argumentami, wtedy nie ma sie co obrazac.
Brawo Pippo.
Ciekaw jestem Waszych rekacji gdybym to ja lub parę innych osób napisało 'Adrian za te Twoje pierdo.... dostaniesz po mordzie debilu skończony'.
Ehh jak to miło jest wejśc na forum i poczytać o sobie same miłe słowa
A tak odchodząc od tematu powiedzcie mi czym się rózni wyzwanie kogoś słowem bez kropek od słowa np pier....ty . W sumie wiadomo o co chodzi więc jeśłi nie ostrzega sie za takie słowa to można znieść ostrzeżenia za normalne używanie wulgaryzmów (słowo bez kropek),
To jest tak moja dygresja bo sam tez jak coś takiego pisze to kropkuje, ale w sumie po co ?
Bez kropek wszystko będzie przejrzyste i estetyczne.
No i jeszcze jedno czemu można używać słowa "debil" a np "jestes pierdoln..ty" nie można używać (oczywscie wersje bez kropek)

I jedno i drugie jest słowem wulgarnym i obraźliwym.
Sorki Rattie że na przykładzie Twojego posta, ale akurat trafiłeś w nim na właściwy czas.