'Tutaj można zbesztać Szczura'

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Pippo »

jovizna pisze:I kto zrobil Cie moderatorem na tym forum?
Ja dalem mu prawa moderatora.
jovizna pisze:Jestes żalosny.
Na przyszlosc daruj sobie takie wycieczki osobiste. Jezeli masz cos do powiedzenia Rattiemu w tym stylu, zrob to poza forum.
jovizna pisze:Nie czytaj moich postow i najlepiej zejdz mi z drogi
Ciekawe zyczenie...
jovizna pisze:Odkad on sie tu pojawil to zazwyczaj bylo niemilo
A Twoje slowa typu "chcialabym, aby moderatorzy przestali wlazic mi w tylek" tez bylo mile? Zastanow sie.

I zaznaczam. Jezeli bedziesz podwazala pozycje ktoregokolwiek moderatora na tym forum, beda konsekwencje.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

I kto zrobil Cie moderatorem na tym forum?

Ja dalem mu prawa moderatora.
A mnie mógłbyś zrobić miss universe? :D
Na przyszlosc daruj sobie takie wycieczki osobiste. Jezeli masz cos do powiedzenia Rattiemu w tym stylu, zrob to poza forum.
Wybacz ale naszczescie mieszkam zbyt daleko :P
I zaznaczam. Jezeli bedziesz podwazala pozycje ktoregokolwiek moderatora na tym forum, beda konsekwencje.
Pippo zdaje mi sie ze jestes ostatnią osoba ktora moze w tej akurat sprawie sie wypowiedziec ;] ale miło ze trzymasz strone kumpla ;]
I wiedz ze jesli bede miala powody, to podwazac bede!! Tak jak zrobilam to teraz.

Chcialoby powiedziec sie wiele ale naprawde nie ma sensu tego rozdmuchiwać bo i tak "wy" zawsze będziecie miec racje ;]

Dobranoc i słodkich snow :P
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

Nie wiem.... zdaje się, że nasza forumowa 'angielka' ma wyjatkowo duży okres.... i to już 16-ty miesiąc
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Bodzio
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: Hmmm...
Kontakt:

Post autor: Bodzio »

Sprawa zostanie wyjasniona na forum wewnetrznym... Ewentualnie Pippo oraz Ratt: zagadac do mnie na GG.
pozdrawiam serdecznie!

Artur

12-07-2019 - Warszawa, PL - BJ
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, DE - RS
16-07-2011 - Mannheim, DE - BJ
10-06-2011 - Dresden, DE - BJ
25-05-2008 - Leipzig, DE - BJ
24-06-2007 - London, UK - BJ
25-05-2006 - Nijmegen, NL - BJ
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

'Tutaj można zbesztać Szczura'

Tak sobie siedzę i myślę - dlaczego nikt się nie oburzył na studenta, że zamiast napisać kulturalnie od razu rzuca k..., ch...., p..... itp.? Czemu nikt mu nie zakłada tematów jaki to on chamski i obrażający innych tylko dlatego, że ma inną opinię? (To tak a propos tej hipokryzji, o której wcześniej wspominałem ;) )
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2007, o 20:18 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Ptysia »

<<Powtórzyłem już kilka razy - masz jakiś problem, coś nie pasuje, to wal do mnie na gg (dane w profilu). Jeszcze jeden publiczny atak (który był na miejscu tej wypowiedzi) i faktycznie będzie kolejny warn. Rattie>>

A teraz bardziej na temat.
Wlaśnie wracam z Galerii Mokotów i muszę przyznac, że tamtejszy empik bardzo promuje LH, co chwila lecą z głośników reklamy. A w trakcie 3 godzinnego buszowania po sklepach usłyszałam calusikie MAM, LH i AOD ;)

[ Dodano: 2007-07-13, 18:27 ]
Rattie pisze:PS. (taki trochę odbiegający od tematu) Tak sobie siedzę i myślę - dlaczego nikt się nie oburzył na studenta, że zamiast napisać kulturalnie od razu rzuca k..., ch...., p..... itp.? Czemu nikt mu nie zakłada tematów jaki to on chamski i obrażający innych tylko dlatego, że ma inną opinię? (To tak a propos tej hipokryzji, o której wcześniej wspominałem )

I nie mow, że to był atak, zapytalam sie tylko o cos grzecznie!! Wiec bardzo proszę nie usuwać bezpodstawnie moich wypowiedzi!!!!!! przepraszam bardzo, ale wynika z tego, ze są równi i równiejsi, tak? Jeśli konczymy temat to konczymy panie R . Ty sie wcinać mozesz bo jestes za przepraszeniem wielkim panem M? Gasz, to ty masz problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo gramy fair i nikt juz nie pisze albo .. szkoda gadac. Ale zrozumiałam swój bład. Jest mi tak przykro. W tym miejscu chcialam przeprosić dzwon.. przepraszam, że porównywalam go do kogoś, jest mi tak bardzo bardzo przykro. Wybacz dzwonku....

p.s. wychodze bo...nie zniese ;)

ps.2 A teraz pytanie tak calkiem na serio, co robi taki moderator? Co leży w jego obowiązkach? Jestem bardzo ciekawa. Nie wiem, czy aktualizuje stronke, czy wkeja zdjecia, czy pilnuje - o zgrozo- forum? Kiedy jest nabór na nowych moderatorów, bo zgłaszam swoją osobę ;)
Ostatnio zmieniony 13 lipca 2007, o 13:54 przez Ptysia, łącznie zmieniany 2 razy.
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
mrok
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: mrok »

Mod chyba oczyszcza forum tylko ze złych , niepoprawnych wypowiedzi . Usuwa też posty ludzi mało inteligetnych , badz takich którzy nie mają nic do powiedzenia. Czyli np. mnie wyborów chyba nie będzie pisz do Admina w tej sprawie jak już ;)

A apropos singla . Ja osobiscie nie patrze pod kątem Polski :P ;) Bo w Polsce bj juz nic nie zrobią taka jest prawda . Wiec moze w sumie kazda piosenka coś zdziałać na świecia, chociaż wolałabym żeby to była bardziej rockowa czyli np. AOD
...To co najpiękniejsze jest dla oczu niewidoczne ...
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Ptysia, daj juz sobie spokoj. Po co rozpoczynac na nowo konflikt z Rattiem? Pisał wyraznie, ze jezeli masz jakis problem, odezwij sie do niego na priva. Rattie zapytal teraz o postawe studenta, a ty chetna udzielenia odpowiedzi, zamiast skupic sie na nim, zeszlas ponownie do watku Rattiego. Skomentuj zachowanie studenta i nie wylatuj tu z jakas hipokryzja, bo zadnej tutaj nie ma. Rattie zadal tylko pytanie dotyczace studenta.
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

uwazam ze jest/byla to hipokryzja, bo szcur zapytal o studenta z kontekstem wlasnej osoby. Byc moze byla to jego jakze urocza ironia i cynizm. A ponoc to mial byc juz koniec tematu. Dostalam drugie ostrzezenie i nadal nie wiem tak naprawde za co, za to ze domagam sie sprawiedliwosci? sorry,ale nikt mi nie przekona do tego ze jest to fair!!!!!!!!!!!!!! Pytam sie opinii publiczej, nie jest to wypowiedż skierowana do r - bardzo proszę niech ktos mi wyjasni całą sytacje, czemu dostełam drugi raz warmusa, za co? Za to ze pan r jest panem r? Przecież to nie są juz nawet szczeniackie zagrania - wysyłanie mi ostrzeżen, wykasowywanie moich postów ? ??? A moze ktos tu sie najzwyczajniej w swiecie boi? :zniesmaczony: :zniesmaczony: :zniesmaczony: Kojarzy mi sie tutaj pewne powiedzenie, ktore ktos mi czasem do głowki wbijał - nie ruszaj.... bo.. Nie bede konczyć, kto zna i zrozumie ten sobie dokonczy

Singiel-
Ja jestem za sentymentalnym Last Night, nawet słyszałam, że jest szansa, że włsnie ten kawałek wybiorą, jak nie teraz to na 3. singiel.
Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

ehh... i kolejny temat trzeba będzie zaprzeć przez Ciebie?

Proszę, tu macie screen (wycwaniłem się, co? :P) posta Ptysi zanim uległ mojej edycji.
'grzeczne pytanie'
To jest własnie to:
I nie mow, że to był atak, zapytalam sie tylko o cos grzecznie!! Wiec bardzo proszę nie usuwać bezpodstawnie moich wypowiedzi!!!!!!
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Miałam się nie mieszać, bo od dawna puszczam ignora na Ciebie Ratt, ale jakoś trudno mi wytrzymać. Odnośnie innego tematu powiem tyle, że trzeba być naprawdę głupcem, aby zakładać temat o tolerancji i samym nie wiedzieć tak naprawdę co to znaczy. Na każdym kroku dajesz upust swoich negatywnych emocji i chamskich tekstów w kierunku pewnych użytkowników tego forum (czyt. mrok, Ptysia, Adrian) za które tak naprawdę to Ty powinieneś dostać warna. Następnie pan i władca grozi ostrzeżeniem jeśli ktoś jeszcze się odezwie i ostatecznie zamyka sobie temat. Zająłbyś się Ratt dziewczyną i oscypkami a nie tym, czym tak naprawdę nie powinieneś. Dziwne, że jakoś innym moderatorom to nie przeszkadza, tylko i wyłącznie Tobie. Co Cię tak drażni? Nabijanie postów? A co, za przekroczenie 1 000 otrzymujesz jakieś bonusy? A może stresujesz się tym, iż zabraknie miejsca na serwerze? hehe to raczej nie powinno być Twoim zmartwieniem :) Zapewne dasz kolejną głupią ripostę, rzucisz prostackim tekstem w moim kierunku,bo na tyle Cię stać i tylko Ty masz monopol na prawdę.
Szefostwo powinno pomyśleć nad usunięciem cię od "władzy" moderatora, który sam jest głównie przyczyną konfliktu a następnie sypie ostrzeżeniami jak z rękawa. Bez odbioru.

PEACE.POZDRAWIAM.BUZIAKI.JOVIZNA :D
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Iiiiijjjjjeeeeee mój ulubiony temat reaktywacja :D
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Nie moge zrozumiec jednej rzeczy... czemu do tej pory nikt nie potrafil udzielic odpowiedzi na temat studenta?

hasla typu: jakie disco polo do ku*** nedzy? co ty synku za bzdury wypisujesz?

Czemu na to nikt z Was nie zareagowal? Padlo rowniez proste pytanie, na ktore pewne osoby powinny udzielic prostej odpowiedzi. Byly tematy o Joviznie, ktora rzekomo jest pempkiem swiata (pomimo tego, ze chamstwa trudno jest sie doszukac w jej wypowiedziach), lustrujecie Szczura ktory porownuje czyjes zachowanie do czegos, ale gdy padlo pytanie na temat studenta, nikt nie potrafil odpowiedziec.
Ptysia
Keep The Faith
Keep The Faith

Do szanownego szefostwa !

skladam oficjalną petycję:

zwracm sie z uprzejmą prośbą o usunięcie pana R z funkcji moderatora. Prosbę swą motywuję, cytując Joviznę:

jovizna pisze:Szefostwo powinno pomyśleć nad usunięciem cię od "władzy" moderatora, który sam jest głównie przyczyną konfliktu a następnie sypie ostrzeżeniami jak z rękawa.
z wyrazami szacunku.
Pippo
Moderator
Moderator
Keep The Faith
Keep The Faith

Nadal czekam, az naprzyklad Ty Ptysiu odpowiesz na pytanie o studencie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”