<<Powtórzyłem już kilka razy - masz jakiś problem, coś nie pasuje, to wal do mnie na gg (dane w profilu). Jeszcze jeden publiczny atak (który był na miejscu tej wypowiedzi) i faktycznie będzie kolejny warn. Rattie>>
A teraz bardziej na temat.
Wlaśnie wracam z Galerii Mokotów i muszę przyznac, że tamtejszy empik bardzo promuje LH, co chwila lecą z głośników reklamy. A w trakcie 3 godzinnego buszowania po sklepach usłyszałam calusikie MAM, LH i AOD
[ Dodano: 2007-07-13, 18:27 ]
Rattie pisze:PS. (taki trochę odbiegający od tematu) Tak sobie siedzę i myślę - dlaczego nikt się nie oburzył na studenta, że zamiast napisać kulturalnie od razu rzuca k..., ch...., p..... itp.? Czemu nikt mu nie zakłada tematów jaki to on chamski i obrażający innych tylko dlatego, że ma inną opinię? (To tak a propos tej hipokryzji, o której wcześniej wspominałem )
I nie mow, że to był atak, zapytalam sie tylko o cos grzecznie!! Wiec bardzo proszę nie usuwać bezpodstawnie moich wypowiedzi!!!!!! przepraszam bardzo, ale wynika z tego, ze są równi i równiejsi, tak? Jeśli konczymy temat to konczymy panie R . Ty sie wcinać mozesz bo jestes za przepraszeniem wielkim panem M? Gasz, to ty masz problem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Albo gramy fair i nikt juz nie pisze albo .. szkoda gadac. Ale zrozumiałam swój bład. Jest mi tak przykro. W tym miejscu chcialam przeprosić dzwon.. przepraszam, że porównywalam go do kogoś, jest mi tak bardzo bardzo przykro. Wybacz dzwonku....
p.s. wychodze bo...nie zniese
ps.2 A teraz pytanie tak calkiem na serio, co robi taki moderator? Co leży w jego obowiązkach? Jestem bardzo ciekawa. Nie wiem, czy aktualizuje stronke, czy wkeja zdjecia, czy pilnuje - o zgrozo- forum? Kiedy jest nabór na nowych moderatorów, bo zgłaszam swoją osobę

Zagraj się takim, jakim nigdy nie byłeś, tak byś mógł zaczać być takim, jakim byś mógł być. Bądź swą własną inspiracją, swym własnym autorem, swym własnym aktorem, swym własnym terapeutą........