AxeL pisze:gdyby nie jon to riche moglby grac tak przez godzine

Moderator: Mod's Team
Ej, ty stary zgerdzie możesz przestać rzępolić, bo nie dam rady zaśpiewać piosenki dla tych bawołów co tu przyszliM.Ssed pisze: ciekawe co mu Jon powiedział
Stary, kradniesz mi show, więc albo kończysz tą solóweczkę natychmiast albo jesteś zwolnionyciekawe co mu Jon powiedział
Teledyski z lat 80 były "tak" wyreżyserowne i na ich podstawie nie można wyciągnąć wniosku, ze ćpali. Więc chyba Cie poniosło. Po drugie Lay Your chand On Me jest teledyskiem nakręconym trzy lata po LOAP. Znowu Cie poniosło i coś pomyliłęśJak już się przyznał do mógłby się przyznać do końca. Wystarczy spojrzeć na koncerty z lat 80tych czy teledyski i od razu widać iż był na ciągłym speedzie. Już mu nawet biganie po scenie (Lay Your Hands On Me) nie wystarczał więc wziął się za latanie (Livin On A Prayer).
Chyba w tedy właśnie zaczęli, bo bardziej "smutno" , nostalgicznie i poważnie graliEwidentnie przestali brać narkotyki za czasów These Days i dlatego wtedy złapali doła.
To chyba ironia. Tak powstają ploty, więc podaruj sobie. Machanie reką na scenie i pełnia energii to efekt brania narkotyków?? Przypomne Ci przykład Ridla. Po jakimś czasie gość nawet na scene nie potrafił wyjść. Był chudy i spocony jak nie powiem co.Teraz także widać iż Jon bierze jakieś wspomagacze bo coś wariuje na tej scenie.
Adrian pisze: spojrzeć na koncerty z lat 80tych czy teledyski i od razu widać iż był na ciągłym speedzie. Już mu nawet biganie po scenie (Lay Your Hands On Me) nie wystarczał więc wziął się za latanie (Livin On A Prayer).
Ewidentnie przestali brać narkotyki za czasów These Days i dlatego wtedy złapali doła.
Teraz także widać iż Jon bierze jakieś wspomagacze bo coś wariuje na tej scenie.
No i dlatego Richie rzucił Heather bo przecież Denise była widywana jak na wakcxjach z Ryśkeim brała kokaine . Ciągnie swój do swego.
Prosta rada aby zespół naagrał TDays 2 - muszą przestać ćpać.
Dziewczyna ma nawet ładny głos, ale tutaj nie za bardzo wyrabiała w pewnych momentach.bartekbb23 pisze:always w wykonaniu jakiejś bliżej nie znanej mi skośno okiej, warto zobaczyć
Hehejovizna pisze:To Twój najlepszy post Adrian. Przy tym to nawet pudelek wymięka
Mnie też szcególnie nie za bardzo. Każdy ktos występuje publicznie, zarabia kase to w końcu sięga po narkotyki, szcególnie w AmeryceAnka29 pisze:Jakoś mnie to nie dziwi i szczególnie mną nie wstrząsnęło.
Trudno podejrzewaćAnka29 pisze:Jaki ten Jon przedsiebiorczy , to już nie tylko robota w studiu nagraniowym, sprzedawanie butów, ale też prochów.
Może rzeczywiście od takich tekstów biorą się plotki, ale nie zdziwiłabym się, gdyby to była prawdaAdrian pisze:Teraz także widać iż Jon bierze jakieś wspomagacze bo coś wariuje na tej scenie.
Haha, to mnie rozbroiłoAdrian pisze:Prosta rada aby zespół naagrał TDays 2 - muszą przestać ćpać.
Moze jak to mowil to byl na prochach i mial wszytkiego doscmagda01614 pisze: http://muzyka.wp.pl/g,0,id,33742,w,wi,niusy.html no nie, to ludzie marzą o tym, żeby pójść na koncert zobaczyć go, a on mówi, że to tylko jego dobrze opłacalna praca. Nie sprawia mu to radości? Co się jeszcze dowiemy?
Nawet gdybym go znalazła, to niechciałabym go czytać, bo mi by się jeszcze odechciało Jona i wogóle BJDandi pisze:Ciekawy wywiad musial byc , moze ktos by w calosci go znalazl ?
Moze jak to mowil to byl na prochach i mial wszytkiego dosc
Ciekawy wywiad musial byc , moze ktos by w calosci go znalazl ?
Nawet gdybym go znalazła, to niechciałabym go czytać, bo mi by się jeszcze odechciało Jona i wogóle BJ
Tak to jest jak sie wyrywa coś z kontekstu.http://muzyka.wp.pl/g,0,id,33742,w,wi,niusy.html no nie, to ludzie marzą o tym, żeby pójść na koncert zobaczyć go, a on mówi, że to tylko jego dobrze opłacalna praca. Nie sprawia mu to radości? Co się jeszcze dowiemy?