Tico wchodzący na galę:

Moderator: Mod's Team
Trudno się dziwić z głosem coraz gorzej, a publika spała tak samo jak w Prudential centremonjovi pisze:Zaniepokoiło mnie wykonanie Strangera takie smetne ;| i Jon z głosem nie wyrabiał a ta pani mu tylko przeszkadzała. A publika to prawie spała.
Ja myślę, że założenie było takie, że Jon śpiewa całą piosenkę sam, a pani od skrzypiec występuje raczej jako głos towarzyszący, żeby zachowac coś z oryginału. No i dlatego tak to wyszło. A Jon wokalnie wcale niezły był. To jest piosenka ogólnie smętna, więc nie mogła wypaśc porywająco (chociaż bardzo ją lubię). Tylko że moim zdaniem mogli zaśpiewac We Got It Going On - i byłoby zupełnie inaczej. Ale wiadomo - Strangers jest nowym singlem więc ją grają - i będą ją teraz klepac na każdym takim występieFrankie pisze:Wyszła tragicznie, momentami Jon ją wręcz zagłuszał
Tak jak klepali LH, każdy koncert, występ. Za miesiąc będziemy Strangers rzygaćAnka29 pisze:Ale wiadomo - Strangers jest nowym singlem więc ją grają - i będą ją teraz klepac na każdym takim występie![]()
Myslałam dokładnie o tym samymmrok pisze:Mhm wokalnie .. no do przezycia , ale to ich image... czuję się coś umiera...
magda01614 pisze:Myslałam dokładnie o tym samymRychu ubrał okulary, bo miał pewnie wory pod oczami, Jon z tą fryzurą No Comments, Tico nie wspomne.. Wyglądają jak stare dziadki po 80-te, no może troche przesadziłam, ale dobrze to z nimi nie jest