Richie :)

Zamieść fajne zdjęcia zespołu!

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Obrazek
Obrazek
Obrazek
i poszło :)

[ Dodano: 2005-11-26, 12:13 ]
Agata dzięki :)
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

Hehehe, zabieramy się do komentowania....
No więc tak-pierwsze jak dla mnie wprost powalające, to mówię od razu :D :D . Drugie gdzieś sama mam upchnięte w którymś z zapchanych folderów dysku C.... acz też mi się podoba i zawsze podobało, zarówno pod względem Rysiowym, jak i samochodowym, chociaż tego ostatniego niewiele tu widać (ahhh, i nie sposób wspomnieć o tej niezwykle przystojnej stacji benzynowej w tle XD). Trzecie-no cóż, Ryszard w pełnym rozkwicie wąsikowym XD i w ogóle wygląda jakoś tak... bo ja wiem... hippisowsko, Harrisonowato :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Sobol-fotki pierwszorzędne :) .
A tak wracając do Rychowej lekkiej nadwagi, to sami powiedzcie-czyż pierogi nie tuczą? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musimy mu więc wybaczyć i uwielbiać go dalej..... jak i Slashowi fani G'n'R wybaczyli zapewne ten jego trzeci, starannie upasiony podbródek XD.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

sobol_77 pisze: Agata dzięki :)
Nie ma sprawy ;)

Fotki świetne! Chyba najlepsze z tychj wszystkich zdjęć Ryśka, które dotąd były tu wrzucane :D (moim zdaniem of kors). Na tej pierwszej to za nim stoją jakieś śmietniki czy co to jest? :mrgreen:
Drugie - super, takie luzackie. Rysiek, zwykły facet, pojechał sobie na stację i zatankował samochód :D Przy okazji założył fajny płaszcz :P
A trzecie, faktycznie, hipisowskie. Tą fotkę akurat znałam już wcześniej i jej klimat mi odpowiada :)
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Obrazek
Obrazek
Obrazek

i coś takiego :P
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Pierwsze i ostatnie zdjątka znam akuratnie, aczkolwiek mnie się osobiście podobają, zwłaszcza ostatnie- :) :) :) . Co do środkowego-pomijając przystojne aspekty fotki Ryszardem zwane XD, wprost śliczny akustyk :mrgreen: .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

I co wy na to?

Obrazek

Jej nareszcie mi sie udało :lol:

I ciąg dalszy
Obrazek

i jeszcze jedno
Obrazek
Ostatnio zmieniony 26 listopada 2005, o 20:02 przez Bonjova, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Pierwsze zdecydowanie rządzi i wymiata - Rychu przypomina mi na nim trochę Johna Rzeznika O_o. Na drugim wygląda, jakby chciał zrobić "coś fajnego", a trzecie mam tak oblookane, że nawet nie umiem go obiektywnie ocenić XD.
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

CRUSHynka pisze:Pierwsze zdecydowanie rządzi i wymiata - Rychu przypomina mi na nim trochę Johna Rzeznika O_o. Na drugim wygląda, jakby chciał zrobić "coś fajnego", a trzecie mam tak oblookane, że nawet nie umiem go obiektywnie ocenić XD.
Celne uwagi XD. Faktycznie najlepsze jest pierwsze-typowo "amerykańskie" :mrgreen: . Trzecie też, podobnie jak CRUSHynka, już gdzieś upchnęłam na swój twardy dysk i też znam je aż za dobrze ;) . Generalnie bardzo fajny pomysł z tymi zdjęciami "sprzed lat"-jak wykopię z któregoś folderu zdjęcia Ryśka jako niemowlęcia, to zaraz je tu wrzucę :lol: .
Awatar użytkownika
CRUSHynka
Junior Admin
Junior Admin
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: CRUSHynka »

Chwała Bogu, że Rychu należy do tego sortu ludzi, co za gównięcia wyglądają strasznie, a z wiekiem tylko ładnieją :mrgreen:
Proszę państwa, oto pyza :D :
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

CRUSHynka pisze:Chwała Bogu, że Rychu należy do tego sortu ludzi, co za gównięcia wyglądają strasznie, a z wiekiem tylko ładnieją :mrgreen:
I chwała Bogu, że nie chodziłyśmy z nim do szkoły, tylko znamy go głównie od roku 1984 roku, czyli mniej więcej od dwudziestu paru lat wzwyż :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

A mi są znane wszystkie spośród tych trzech zdjęć. No PRAWIE wszystkie :P Pierwsze i ostatnie mam gdzieś nawet upchnięte na kompie podobnie jak Twisted :D I tak naprawdę gdyby mi ktoś kiedyś nie powiedział, że na tych fotkach widnieje Rysiek, to ja bym sama nawet tak nie pomyślała chyba :P Ani trochę nie podobny do siebie. Zdjęcie środkowe jest mniej mi znane, no ale teraz to się zmieni :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

No to teraz coś ode mnie :P
Wprawdzie fotki Rycha rzadko kiedy mnie powalają, ale na tej to już wyszedł wybitnie szczurowato...
Next - Richie jak Richie, ale te gitarki... ;)
I jeszcze jedna
Tym razem z żoną i córeczką.
I póki co na tyle :P
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

99-in-the-shade pisze:No to teraz coś ode mnie :P
Wprawdzie fotki Rycha rzadko kiedy mnie powalają, ale na tej to już wyszedł wybitnie szczurowato...
Next - Richie jak Richie, ale te gitarki... ;)
I jeszcze jedna
Tym razem z żoną i córeczką.
I póki co na tyle :P
No widzisz, a mnie fotki Rycha powalają nadzwyczaj często :D . Ale co do pierwszej zgoda-Richie "w naturze" jest przystojny (oczywiście, moim zdaniem, żeby zaraz nie spowodować serii postów w stylu "a mnie się podoba", "a mnie nie" itd. :P ), ale czasem na zdjęciach zdarza mu się wyjść tak, że pożal się Boże (noooo, jak każdemu zresztą :mrgreen: ). Druga jak i trzecia już znacznie przyzwoitsze, z czego z drugiej oczywiście faktycznie te gitarki przechodzą wszystko ;) . Z żoną i córeczką nie chce mi się ani za chińskiego Boga wyświetlić, więc jeśli chodzi o Twisted-no comments na ten temat :P .
Awatar użytkownika
Bonjova
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Bonjova »

Rzeczywiście na 1 fotce wyszedł kosssssssssszmarnie. Z gitarami juz lepiej tylko ten" michael jackson".A co do rodzinnego zdjęcia mnie również się nie wyswietla
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Teraz lepiej? :)
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Zdjęcia”