Ok, ale umówmy się - lata szaleństw mają już za sobą. A 50-letni facet, ktory bierzę pod opiekę swoje dziecko i wyrabia takie głupoty jest co najmniej nieodpowiedzialny. A czemu nie prowadziła ta jego panna? Czyżby była jeszcze bardziej nawalona?AxeL pisze: Co wy myslelisice ze oni po koncertach mleko pija? :>
Kłopoty Rycha....episode next
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Jeśli prawdą jest, że woził córkę po pijaku, to mu jeszcze Heather złoży pozew o pozbawienie praw rodzicielskich, za narażenie życia Avy (szczerze ja bym tak chyba zrobiła
)
Biedny Rychu biedny, jak mu zabiorą prawo do dziecka to będzie znim naprawde niewesoło, a wy już przestańcie sie podniecać i prześcigać w linkach do kolejnych portali w których 'informują' o tym zdarzeniu, raz, góra dwa myślałem że wystarczy ale to już jest przesada, cieszyć się, że piszą o Bon Jovi i to w takim kontekście.
w końcu Polska krew ! :| 
A tak poważnie, ja bym podszedł do tego z większym dystansem. Zachowujecie sie tak jakbyście nie wiedzieli w jaki sposób bywają takie informacje przetwarzane prze róznego rodzaju "portaliki".
Nigdzie, puki co się nie doczytałem, ze np: 'testy wykazały blablabla' itd. Czy jest jakaś 100% informacja? Zdjęcie wcale nie świadczy o tym, że był nawalony, a jest ono podawane podswiadomie jako podparcie tego faktu.
Jeśli to prawda, to Sambora wykazał się szczytem głupoty, ale jeżeli nie, to jestem ciekaw, czy te same portale umieszczą odpowiednie artykuły, które go oczyszczą.
A tak poważnie, ja bym podszedł do tego z większym dystansem. Zachowujecie sie tak jakbyście nie wiedzieli w jaki sposób bywają takie informacje przetwarzane prze róznego rodzaju "portaliki".
Nigdzie, puki co się nie doczytałem, ze np: 'testy wykazały blablabla' itd. Czy jest jakaś 100% informacja? Zdjęcie wcale nie świadczy o tym, że był nawalony, a jest ono podawane podswiadomie jako podparcie tego faktu.
Jeśli to prawda, to Sambora wykazał się szczytem głupoty, ale jeżeli nie, to jestem ciekaw, czy te same portale umieszczą odpowiednie artykuły, które go oczyszczą.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Sambora nie poddał się badaniu alkomatem tylko pobrano od niego krew w celu zbadania na okoliczność wystąpienia alkoholu bądź innych ''używek''. Magazyn People źle dobrał słowa bo Sambora nie został jeszcze skazany, uznany winnym prowadzenia samochodu w stanie nietrzeźwym i narażenia na niebezpieczeństwo współpasażerów. Odsyłam do mojej wcześniejszej wypowiedzi na temat testów.
Póki co nie ma jeszcze informacji co wykazał test krwi bo na to trzeba czasu. Wynik pozytywny będzie dla sądu wystarczającym dowodem jego winy, ale na wynik badania trzeba jakiś czas poczekać.
Strona internetowa CNN przekazuje w tytule info o Richim ''Police: Sambora arrested on suspicion of DUI.''.
[ Dodano: 2008-03-28, 09:30 ]
Oto i zdjęcia zrobione wczoraj w Laguna Beach już po feralnym ''wydarzeniu''. Jak widać Richie jest nadal z Avą więc wszystkie spekulacje o wściekłości Heather i podjęciu kroków w celu ograniczenia przebywania Richiego z Avą były grubo przesadzone.

źrodło:
http://www.flynetonline.com/2008/03/ric ... fine/#more
Póki co nie ma jeszcze informacji co wykazał test krwi bo na to trzeba czasu. Wynik pozytywny będzie dla sądu wystarczającym dowodem jego winy, ale na wynik badania trzeba jakiś czas poczekać.
Strona internetowa CNN przekazuje w tytule info o Richim ''Police: Sambora arrested on suspicion of DUI.''.
[ Dodano: 2008-03-28, 09:30 ]
Oto i zdjęcia zrobione wczoraj w Laguna Beach już po feralnym ''wydarzeniu''. Jak widać Richie jest nadal z Avą więc wszystkie spekulacje o wściekłości Heather i podjęciu kroków w celu ograniczenia przebywania Richiego z Avą były grubo przesadzone.

źrodło:
http://www.flynetonline.com/2008/03/ric ... fine/#more
ziomuś ale operacje prawne nie dzieją sie ' od tak' na wszystko trzeba poczekać troche tak samo jak na wynik tego badania krwi o którym tyle piszesz.Frankie pisze:Oto i zdjęcia zrobione wczoraj w Laguna Beach już po feralnym ''wydarzeniu''. Jak widać Richie jest nadal z Avą więc wszystkie spekulacje o wściekłości Heather i podjęciu kroków w celu ograniczenia przebywania Richiego z Avą były grubo przesadzone.
- magda01614
- Have A Nice Day
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ale to przeżywacie. Przynajmniej jeden z nich mimo lat wie co oznacza kultowe hard rockowe 'sex, beer and rock&roll' 
PS. Proponuje poczytać temat od początku, uruchomic szare komóreczki i dopatrzeć się nieścisłości w info o Samborze
To jest raz. A dwa, to jeśli nawet prowadził nawalony to co z tego? Mnie się zdarzyło raz jechać z nawalonym kierowcą (a wsiadłem tylko dlatego, że nie wiedziałem, że jest nawalony) i nigdy wiecej tego błędu nie powtórzę, i jakoś cały czas żyję. A Rychu? Na zdjęciu nie wyglądał na aż tak sponiewieranego coby komukolwiek mógł krzywdę wyrządzić.
Dajcie se troszke na wsztrzymanie
Tyle ode mnie
PS. Proponuje poczytać temat od początku, uruchomic szare komóreczki i dopatrzeć się nieścisłości w info o Samborze
Dajcie se troszke na wsztrzymanie
Tyle ode mnie
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
no tak, "kultowe hard rockowe" wożenie dziecka po pijaku...Rattie pisze:Przynajmniej jeden z nich mimo lat wie co oznacza kultowe hard rockowe 'sex, beer and rock&roll'
Rattie, uwiez mi ja nie podniecam się tym, że Rychu sie nawalił, a nawet średnio mnie obeszło to, że się nawalił i wsiadł za kierownicę (chociaż i tu mógł spowodowac w swoim stanie kraksę z innym samochodem i ucierpieliby niewinni ludzie). Najbadziej chyba wszystkich nas bierze to , że w takim stanie woził swoja córkę - jeśli oczywiście to wszystko okaże się prawdą w 100%.
Facet ma problem z alkoholem, a miec taki problem to nie to samo, co narąbac sie po koncercie, zrobic burdę w hotelu nawet dostac od kogoś po gębie, a następnego dnia wytrzeźwiec i zagrac świetny koncert. On się stacza po prostu, a gdyby sie staczał w pierwszych latach sukcesów, byłoby to jakoś usprawiedliwione, ale teraz po tylu latach to już jest po prostu żenujące - 50-letni dziadek, a udaje nastolatka...
Takie jest moje zdanie

- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A mnie się wydaje, że raczej pomyślał, że czas to jego ostatnia deska ratunku.Ale był jak najbardziej za, aby pobrano mu krew. Chyba chciał udowodnić, że nie jest pod wpływem żadnych dopalaczy
Jakby dmuchał odr razu to nie miałby nic do gadania i żadnego ratunku.
Test na krew wymaga czasu a w miedzyczasie można uruchomić swoje duże znajomości i zadziałąć na wynik. Myśle, że jeśłi szefowie policji bywają na imprezach u Jona a gubernator stanu New Jerasey prosi zespół o pomoc to oznacza, że ma się wielkie znajomiści.
Nic nie przesądzam i daleki jestem od insynuacji, ale mam nadzieje, że zespół nie oleje tego incydentu tylko coś z Ryśkiem zrobią (pomogą mu).
No chyba nie wyobrażasz sobie, ze następnego dnia po tym incydencie Richie powinien siedzieć w więzieniu, z córką powinni chodzić ochroniarze aby Richie się nnie zbliżył do niej itp. Zobaczymy co się stanie 7mego maja (raczej nic poważnego).Oto i zdjęcia zrobione wczoraj w Laguna Beach już po feralnym ''wydarzeniu''. Jak widać Richie jest nadal z Avą więc wszystkie spekulacje o wściekłości Heather i podjęciu kroków w celu ograniczenia przebywania Richiego z Avą były grubo przesadzone.
A co do Heather to Richie nie robił problemów Heather za jej wybryki po pijanemu i myśle, że i ona nie wniesie Richiemu pozwu (ot taka pijacka solidarność xD).
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Nie żebym się tym podniecała, bo mnie to jakoś ani grzeje ani ziębi.
Szkoda faceta, ale za głupotę niestety się płaci.
Plotka głosi,że policja po tym zdarzeniu poinformowała telefonicznie Heather a ona przyznała, że upoważniła "nieznaną nam kobietę", która również znajdowała się w aucie, aby ta odwiozła jej córkę do domu.
A zdjęcia jak zdjęcia... wcale nie muszą być prawdziwe. Ava wygląda jakby wracała z udanych zakupów z tatusiem hehe a poza tym wszędzie jest napisane, że wypuszczono ich o 4 nad ranem... a tak ostro słońce o tej porze nie świeci, nawet w cudownej Ameryce
więc to raczej zdjęcia z przygotowań do wspaniałej wycieczki a nie po wyjściu z aresztu
naiwniaki.
Szkoda faceta, ale za głupotę niestety się płaci.
Plotka głosi,że policja po tym zdarzeniu poinformowała telefonicznie Heather a ona przyznała, że upoważniła "nieznaną nam kobietę", która również znajdowała się w aucie, aby ta odwiozła jej córkę do domu.
A zdjęcia jak zdjęcia... wcale nie muszą być prawdziwe. Ava wygląda jakby wracała z udanych zakupów z tatusiem hehe a poza tym wszędzie jest napisane, że wypuszczono ich o 4 nad ranem... a tak ostro słońce o tej porze nie świeci, nawet w cudownej Ameryce
Adrian pisze:Cytat:
Ale był jak najbardziej za, aby pobrano mu krew. Chyba chciał udowodnić, że nie jest pod wpływem żadnych dopalaczy
A mnie się wydaje, że raczej pomyślał, że czas to jego ostatnia deska ratunku.
Jakby dmuchał odr razu to nie miałby nic do gadania i żadnego ratunku.
Test na krew wymaga czasu a w miedzyczasie można uruchomić swoje duże znajomości i zadziałąć na wynik. Myśle, że jeśłi szefowie policji bywają na imprezach u Jona a gubernator stanu New Jerasey prosi zespół o pomoc to oznacza, że ma się wielkie znajomiści.
Nic nie przesądzam i daleki jestem od insynuacji, ale mam nadzieje, że zespół nie oleje tego incydentu tylko coś z Ryśkiem zrobią (pomogą mu).
adrian, pomysl troche, czy po pijaku byś wpadł na taki genialny pomysł i uknuł spisek oczyszczajacy w pare sekund, do tego kłamstwa machlojki powiązania? nie wiem jak ty moze masz łep jak sklep, ale ja bym raczej tak szybko nie myslał