Zdjęcie naprawdę przesłodkie
Richie :)
Moderator: Mod's Team
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Oj, tak, każdy ryczy ze śmiechu, jak Ryczarda widziAgata BJ pisze:Skoro w temacie o Jonie królują teraz zdjęcia dowcipne...
[url=http://img295.imageshack.us/img295/57/richiesiggy28kc.th.jpg]Obrazek[/URL]
Nie da się z tym nie zgodzić :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Pierwsze zdjątko-ohhhh, powalające nawet i w tej wersji
-to chyba jakoś z okolic Ballad Of Youth.... dawno tego nie oglądałam, ale z tego co z pół roku temu widziałam (dzięki Bogu mam na kompie upchnięte), to byli tam wszyscy bohaterowie tejże fotki (Rysio, grzejniczek i ofc gitarka
). Drugie też mi się bardzo podoba-co prawda Richie krócej-włosy :mrgreen: , ale fotka fajna i przynajmniej widać, że Richie chatę ma tyż fajną (o ile to jego
). A na trzeciej.... bo ja wiem.... zmęczony chyba jakiś.... nie dość, że się od dni paru nie golił 8), to jeszcze wygląda, jakby pod rząd trzy razy wystąpił z resztą chłopaków na Wembley
.

"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- CRUSHynka
- Junior Admin
-
Keep The Faith
A zauważyliście, że dwa zdjęcia są od Sambo711
?
I dziwo, chyba na pierwszym wyszedł najlepiej. Na drugim - nie jestem przekonana, choć z łoża (nawet przedstawionego) bym nie wypędziła
. Natomiast na ostatnim wygląda jak skrzyżowanie Johna Lennona i Antka Kiedisa w ciężkim okresie XD.
I dziwo, chyba na pierwszym wyszedł najlepiej. Na drugim - nie jestem przekonana, choć z łoża (nawet przedstawionego) bym nie wypędziła
Proszę państwa, oto pyza
:
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
O dziwo, nie przypadły mi jakoś do gustu te zdjęcia-Richie z zarostem nigdy nie należał do grona moich ulubionych wcieleń
, (acz akustyk przepiękny jak zawsze
) . A na tym drugim wyszedł-jakby to 99-powiedziała-cosik szczurowato
. Chociaż uśmiech jak zawsze cute :mrgreen: .

- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Wystarczy, wystarczy nam tych wrażeń jak na jeden raz
.
Więc zdjątko z grzejnikiem-podobnie jak i poprzednie z tej sesji-całkiem przyzwoite, żeby nie rzec powalające :mrgreen: . Dwie tapetki również niezłe-mnie osobiście najbardziej podoba się ta ostatnia
.
Więc zdjątko z grzejnikiem-podobnie jak i poprzednie z tej sesji-całkiem przyzwoite, żeby nie rzec powalające :mrgreen: . Dwie tapetki również niezłe-mnie osobiście najbardziej podoba się ta ostatnia

- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
RODZINNE FOTKI SA OK, ALE PIERWSZE NICZYM MORSKI BOG JEST NAPRAWDE NIEZLE, MAM JE NA DYSKU I SAM JE CHCIALEM TU WRZUCIC, ALE JAKOSC BYLA DOSC SREDNIA, WIEC ODPUSCILEM 
NR 1 JEST MOIM FAWORYTEM, TAKIE NIE Z TEJ BAJKI, RICHIE NIE RICHIE - BEZ GITARY I INNYCH PRZYMIOTOW MUZYKA ROCKOWEGO
NR 1 JEST MOIM FAWORYTEM, TAKIE NIE Z TEJ BAJKI, RICHIE NIE RICHIE - BEZ GITARY I INNYCH PRZYMIOTOW MUZYKA ROCKOWEGO
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...