Koncert marzeń

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

Mój wymarzony to taki na którym zaspiewałabym z chłopakami na scenie Wanted :lol: i zatańczyła z Jonem :D przy Bed Of roses....

Miasto i kraj nie mają znaczenia.... chociaz nie obraziłabym się na koncercik w Spodku.... 8)

Piosenki:
1) Dirty Little Secret
2) Dry County
3) My Guitar....
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

ale chciałabym zobaczyć ich na żywo za czasów gdy byli pełni energi i cieszyli się z robienia koncertów (mam wrażenie że oni nie maja już tej samej energii co kiedyś... ale moge sie mylić)
święta prawda :P teraz to nie to samo co kiedyś :) jon sie zestarzał i nie tylko on,chociąż wciąz jakoś wymiatają na scenie..
to były fajne czasy :P
so..goodbye to all those yesterdays :)
Mój wymarzony to taki na którym zaspiewałabym z chłopakami na scenie Wanted i zatańczyła z Jonem przy Bed Of roses....

Niom niby tak,ale to pewnie byłoby tak że opadłaby mi szczęka i nie pamiętałabym textu z wrażenia :D
Miasto i kraj nie mają znaczenia.... chociaz nie obraziłabym się na koncercik w Spodku....
dla mnie jakos ma,oczywiscie koncert w polsce to marzenie wszystkich fanoof ale ja za bardzo bym się martwiła :P czy wszystko będzie na najwyzszym poziomie,czy organizacja będzie dobra czy byłaby nas wystarczająca ilośc a nie żeby stadion świecił pustkami i takie tam :P
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Kasiunia
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kasiunia »

jovizna pisze:
Miasto i kraj nie mają znaczenia.... chociaz nie obraziłabym się na koncercik w Spodku....
dla mnie jakos ma,oczywiscie koncert w polsce to marzenie wszystkich fanoof ale ja za bardzo bym się martwiła :P czy wszystko będzie na najwyzszym poziomie,czy organizacja będzie dobra czy byłaby nas wystarczająca ilośc a nie żeby stadion świecił pustkami i takie tam :P
mnie tam nie przeszkadzałby pusty stadion... ważne żebym była ja, chłopaki i sprzet grający... przynajmniej nikt nie pchałby sie na mnie... i byłabym tuz pod scena :D
no i na pewno śląscy fani zjawiliby sie w komplecie.. :D :mrgreen:
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Kasiunia...to by było zbyt piękne, niestety :P Bo wtedy koncert by się nie odbył :mrgreen: No ale cóż...w końcu to koncert marzeń, więc może nie powinnam się czepiać :D
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Well, jeśli o mnie chodzi, to jakikolwiek koncert BJ byłby koncertem marzeń, ale zakładając, że mogłabym wybierać... to jeśli chodzi o miejsce:
a) przeniosłabym się na słynne Wembley '95
b) zakładając, że koncert byłby w Polsce - Stadion Śląski (a jeśli coś mniejszego, to zabrzański Dom Muzyki i Tańca - sprawdziłby się :mrgreen:)
c) gdzieś za granicą - Stany. Li i jedynie :mrgreen:

A piosenki... oprócz of course klasyków w stylu LOAP, 'Someday...' i WDOA to 'Something For The Pain', 'In These Arms', 'These Days' (chociaż to też klasyk). W ogóle raczej nie sięgałabym do płyt po TD. Aaa, i marzy mi się jeszcze 'Drift Away' :D

A tak jeszcze nawiasem mówiąc - nie ważne gdzie, nie ważne, co by grali - byle być, a naljepiej ze zlotową paczką :mrgreen:
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Kasiunia pisze: mnie tam nie przeszkadzałby pusty stadion... ważne żebym była ja, chłopaki i sprzet grający... przynajmniej nikt nie pchałby sie na mnie... i byłabym tuz pod scena :D
no i na pewno śląscy fani zjawiliby sie w komplecie.. :D :mrgreen:
Właśnie ja bym tak nie chciała :) gdyby koncert miał być w polsce to wolałabym jednak żeby polscy fani dopisali,a nie że byłoby nas tylu że łohoho :) dla mnie to byłaby porażka :) że jakos tam sie staralismy o to by przyjechali a przyszłoby co do czego to okazałoby się że tu naprawde nie ma dla kogo grać. I pierwszy koncert byłby zarazem ostatnim :)
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Twisted Sister »

99-in-the-shade pisze:Aaa, i marzy mi się jeszcze 'Drift Away' :D
Ojjj, zdecydowanie tak-dorzucam to do swojej listy utworów gdzieś na początku tematu :mrgreen: . 99-dzięki za przypomnienie, że jest jeszcze jeden niebiański utwór w wykonaniu BJ :D :D :D :D :D .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

Post autor: Sandra1988 »

Właśnie ja bym tak nie chciała gdyby koncert miał być w polsce to wolałabym jednak żeby polscy fani dopisali,a nie że byłoby nas tylu że łohoho dla mnie to byłaby porażka że jakos tam sie staralismy o to by przyjechali a przyszłoby co do czego to okazałoby się że tu naprawde nie ma dla kogo grać. I pierwszy koncert byłby zarazem ostatnim

Popieram....gdyby bylo duuuużo ludzi czuło by sie ten nastrój przy piosenkach takich jak....hmmm... przy każdej :P każda na swoj sposób jest najlepsza hehe :D
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No właśnie, prawdopodobnie dlatego-jeśli chodzi o Polskę-wolałabym bardziej kameralne miejsce, jakiś większy klub (na jakieś 100,150 osób) na przykład... ?eby BJ przyjeżdżając tu nie zastali trzech ludzi 'na krzyż' :D na stadionie, bo dam sobie rękę uciąć, że koncert i im, i nam wydawałby się taki trochę nijaki w stosunku do tych na wypełnionych stadionach.... no i że po zawinięciu rogala z Polski więcej by tu nie wrócili :P .
A-spójrzmy prawdzie w oczy-za dużo to tu nas nie jest :P :| .
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

A-spójrzmy prawdzie w oczy-za dużo to tu nas nie jest

No może nie jest nas za dużo ale liczy sie JAKOŚć a NIE ILOŚć hehe co nie??
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Sandra1988 pisze:
A-spójrzmy prawdzie w oczy-za dużo to tu nas nie jest

No może nie jest nas za dużo ale liczy sie JAKOŚć a NIE ILOŚć hehe co nie??
I owszem, ale zauważ, że jeśli na stadion przyjdzie-powiedzmy-30 osób, to raczej ani występujący artysta nie odczuje satysfakcji z występu, ani my nie będziemy w stanie chociażby narobić takiego pisku i hałasu jak 700 tys. fanów gdzieś na Giants czy Wembley, no nie ;) ? Dlatego też jeśli miałabym się wybrać na 'stadionowy' koncert, wolałabym wiwatować w tłumie fanów.... nie wiem jak inni ;) ;) ;) ;) .
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

I owszem, ale zauważ, że jeśli na stadion przyjdzie-powiedzmy-30 osób, to raczej ani występujący artysta nie odczuje satysfakcji z występu, ani my nie będziemy w stanie chociażby narobić takiego pisku i hałasu jak 700 tys. fanów gdzieś na Giants czy Wembley, no nie ? Dlatego też jeśli miałabym się wybrać na 'stadionowy' koncert, wolałabym wiwatować w tłumie fanów.... nie wiem jak inni

No a w sumie kto by nie wolał takiego koncertu ale trzeba sie chwytać wszystkiego aby w końcu zajwili sie tutaj... Przecież w polsce mają takich wspaniałych (!!!!) fanów hehe
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
Awatar użytkownika
Twisted Sister
Have A Nice Day
Have A Nice Day

A Ty wierzysz, że w ogóle kiedykolwiek tutaj przyjadą? Miał być niby koncert w lipcu 2001 (Omg, ile to już lat temu było!... Dziewięć lat miałam jak to to zapowiadali :mrgreen: ) w Polsce, ale coś tam nie wypaliło i się nie odbył.... Ja jakoś z każdą kolejną trasą nieuwzględniającą naszego pięknego kraju tudzież z każdą rozmową na tematy muzyczne z moimi rówieśnikami (większości których ulubiony temat wyższość Ushera nad Mandaryną :| :| :| ) normalnie przestaję wierzyć, że oni tu kiedykolwiek wpadną. Wciąż owszem liczę, że ujrzę BJ na żywo....za cztery lata, jak skończę osiemnastkę, to kopnę się gdzieś na koncert za naszą zachodnią granicę :mrgreen: .
Awatar użytkownika
Sandra1988
It's My Life
It's My Life

A Ty wierzysz, że w ogóle kiedykolwiek tutaj przyjadą?
Z roku na rok coraz bardziej w to wątpie... chociaż moje marzenia nadal są i licze że w końcu sie doczekam tego momentu w którym bede mogła razem z innymi fanami BJ wykrzykiwać "Born to be my baby" "Dry county" czy chociaż "HAND"
każdą kolejną trasą nieuwzględniającą naszego pięknego kraju tudzież z każdą rozmową na tematy muzyczne z moimi rówieśnikami (większości których ulubiony temat wyższość Ushera nad Mandaryną )
HEHE coś o tym wiem chociaż u mnie w klasie są ludziki słuchającej zróżnicowanej muzyki jak ja :D
Be who you want to be,
Be who you are,
Everyone's a hero,
Everyone's a star!!!
99-in-the-shade

Post autor: 99-in-the-shade »

Twisted Sister pisze:większości których ulubiony temat wyższość Ushera nad Mandaryną :| :| :|
Nah, dobrze, że nie odwrotnie... :] (Tak, musiałam to powiedzieć :P)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”