Po drugie gdzie znalazłbym osoby które za darmo pozwolą się sfilmować
Trzeba było pytać Ja odwaliłabym Ci show
Brawa za chęci Adrian, ale film niezbyt ciekawy... moze dlatego, że ogólnie rzecz biorąc każde polskie miasto jest szare i nieciekawe zwłaszcza o takiej porze roku więc jak dla mnie najlepszą częścią filmiku są jego ostatnie minuty, gdzie po prostu jest tak ciemno, że nic nie widać
wybity ząb, kolega któy otarł się o śmierć przez pobicie, pobicie 2ch innych kolegów itp Wszystko w moim kochanym mieście. Dąbrowa jeszcze chyba 4ry lata temu była najniebezpieczniejszym miastem w Polsce więc moje podejście do ludzi jest uzasadnione pewnymi doświadczeniami .
Nikt nie mówił, że będzie łatwo. Prosiłeś o opinie, więc je masz
A co do nagrania mojej jakże skromnej osoby.. to nie ma sprawy, ale w tajemnicy powiem Ci, że Agata wymiata i jest w tym lepsza ode mnie
Z nią na pewno byś wygrał
[ Dodano: 2008-03-14, 18:36 ]
Spojrzałam w końcu na filmy z Filadelfii i Chicago
Hmmm.... to musiały być chyba jedyne filmy biorące udział w konkursie
ZERO POMYS?U.
Adrian, wielki + za chęci Ale ludzie to chyba wyemigrowali Chociaż z drugiej strony, to trudno im się dziwić
A tak na poważnie, to niestety zgodzę się z tym, że film jest po prostu nudny...
Adrian pisze:No to fajnie pojechaliście Ale dzięki za opinie.
Adrian!!!!!
Twoja Dąbrowa była w Manchesterze!!!!!!!!!!!
Chyba złapałam na kilku zdjęciach!
Jak sie poskładam, to Ci poślę, albo tu wrzucę, co byś na przekór powyższym został lokalnym hero
Jeżeli było tak jak mówi ekoper to naprawdę respect
A wszyscy mówiliście że kiepawy ten jego filmik. No proszę nawet zwykła normalność ma swoje uroki
liczą się chęci i gest GRATULACJE ADRIAN
Również przyłączam się do gratulacji! Niesamowita sprawa;) Jak widać, te akcje nie są z góry skazane na porażkę, następnym razem musimy bardziej się zaangażować.
No to rzeczywiście gratulacje. Jak pisałem w tym temacie kilka postów wcześniej ten konkurs nie był przeznaczony jedynie dla mieszkańców miejsc, które Bon Jovi odwiedzają na trasie "LH Tour", ale do wszystkich na całym świecie. Szkoda tylko, że Polska doczekała się tylko jednego filmiku. Zajrzyjcie na strone www.bonjovilovesmytown.com
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!