Co grają
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Może trochę nie na temat. Bardzo lubię słuchac RMF Classic Rock. Kilka dni temu odkryłam na podstronie tej stacji ciekawą sondę. Pytanie o największy rockowy obciach
Jon (dlaczego tylko on?) zajmuje 4. miejsce, ale walczy o podium
http://www.miastomuzyki.pl/radio,2,classicrock
Dla wielu ludzi ktorzy kojarza BJ tylko z It's My Life to bobciach bo teraz jest moda na Britneye i Rihanny a natomiast jak zaowazylam ze na vh1 ciagle leci Doda i Stachurski co mi bardzo nieodpowiada i z kazdym dniem jestem coraz bardziej sklonna napisac do vh1 poprostu dla satysfakcji
13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
19.06.13 Gdańsk
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
OMG przecież ta sonda ni w 5 ni w 10. Ok można Jona umieścić w tego typu sądzie, ale w jednej sądzie umieszczać Jona, Omege i T.LoveMoże trochę nie na temat. Bardzo lubię słuchac RMF Classic Rock. Kilka dni temu odkryłam na podstronie tej stacji ciekawą sondę. Pytanie o największy rockowy obciachJon (dlaczego tylko on?) zajmuje 4. miejsce, ale walczy o podium
Chyba najbardziej bezsensowna sonda jaką kiedykolwiek widziałem.
BJ ma nalepke lekko gej-rockowego grania (z takimi opiniami czesto sie spotykam), poniekąd slusznie poniekąd nie. Image i wygląd zespołu z lat 80 ciągnie sie za nimi, niektorzy to kochają niektorzy nienawidzą. Stąd pewnie dla niektorych (a raczej dla sporej grupy ludzi) sluchanie BJ jest obciachem.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Tatar pisze:BJ ma nalepke lekko gej-rockowego grania (z takimi opiniami czesto sie spotykam), poniekąd slusznie poniekąd nie. Image i wygląd zespołu z lat 80 ciągnie sie za nimi, niektorzy to kochają niektorzy nienawidzą. Stąd pewnie dla niektorych (a raczej dla sporej grupy ludzi) sluchanie BJ jest obciachem.
MOZE I MASZ RACJE...ALE JESLI CHODZI O TO CZY KTOS TO KOCHA TO MOWIE OD RAZU ZE NP. JA TO KOCHAM A JEZELI KTOS TEGO NIE NAWIDZI TO JEGO PROBLEM
[ Dodano: 2008-10-08, 19:12 ]
ALE NIE WIEM CZY MOZNA ICH OSADZAC O JAKIES TAM GEJOWE GRANIE SKORO JON ZDOBY? KILKA NAGRÓD ZA NAJSEKSOWNIEJSZEGO FACETA NA SWIECIE.... DZIWI MNIE TEZ TROCHE TO CO NAPISA?ES.......

'' Lay Your Hands On Me'' ;***
Ale przecież lata 80 ty były ich lata i jak można ich kojarzyć z gejami no to jakiś desperat musiał to napisać albo powiedziećBJ ma nalepke lekko gej-rockowego grania (z takimi opiniami czesto sie spotykam), poniekąd slusznie poniekąd nie. Image i wygląd zespołu z lat 80 ciągnie sie za nimi, niektorzy to kochają niektorzy nienawidzą. Stąd pewnie dla niektorych (a raczej dla sporej grupy ludzi) sluchanie BJ jest obciachem.
Nie zgodzę się z tym do końca. W latach 80-tych było mnóstwo wspaniałych zespołów w obrębie choćby hair metalu, nie mówiąc o pozostałych gatunkach. Zespoły metalowe nienawidziły BJ i im podobnych, nazywali ich ciotami, itd. Uważali, że mężczyzna powinien wyglądać jak mężczyzna (nawet z długimi włosami), a w przypadku Jona i innych trudno było rozróżnić płeć. Słyszałam kiedyś taki argument: jak słaba musi być twoja muzyka, że musisz przebierać się za takie dziwadło, żeby przyciągnąć ludzi na koncert?ewaika789 pisze:Ale przecież lata 80 ty były ich lata i jak można ich kojarzyć z gejami no to jakiś desperat musiał to napisać albo powiedzieć
mi się wydaje że w latach 80 byli najbardziej rozpoznawalni jako BJ ale no dobra nie bede sie tu już sprzeczać dociekać czy wyglądali jak geje czy nie mnie to tam nie obchodzi bo po 1 mnie nie było jeszcze na świcie a może jak bym była to bym oceniła i powiedziała a po 2 to lata 80 minęły i mamy 21w. i wyglądają inaczej i chyba idzie już rozróżnić czy to faceci czy nie
O, kwintesencja tego o co mi chodziło. Dzieki.Zespoły metalowe nienawidziły BJ i im podobnych, nazywali ich ciotami, itd. Uważali, że mężczyzna powinien wyglądać jak mężczyzna (nawet z długimi włosami), a w przypadku Jona i innych trudno było rozróżnić płeć. Słyszałam kiedyś taki argument: jak słaba musi być twoja muzyka, że musisz przebierać się za takie dziwadło, żeby przyciągnąć ludzi na koncert?
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No tak, ale czym sobie BJ zasłużyli, że To oni a nie Europe, GNRoses, Skid Row itp są w ankiecie. BJ dawno odeszli od tego klimatu a inne zespoły nie.BJ ma nalepke lekko gej-rockowego grania (z takimi opiniami czesto sie spotykam), poniekąd slusznie poniekąd nie. Image i wygląd zespołu z lat 80 ciągnie sie za nimi, niektorzy to kochają niektorzy nienawidzą. Stąd pewnie dla niektorych (a raczej dla sporej grupy ludzi) sluchanie BJ jest obciachem.
Albo osoba, która nie lubi Glam RockaAle przecież lata 80 ty były ich lata i jak można ich kojarzyć z gejami no to jakiś desperat musiał to napisać albo powiedzieć
Ale oglądając "She Don't Know Me" to ja mam też problemy z określeniem Jona orientacji xD