http://www.pudelek.pl/artykul/13151/zap ... arow_kary/
Wiem, że podobny temat juz gdzies był, ale wieści z pudelka nie sposób pominąć...

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Powiedziałbym - jakich małoJustyna_1084 pisze:Naprawdę ten serwis to syf jakich wiele.
Nagonka nagonką - ale finał może być różny. Oby się skończyło tylko na głupiej aferze.Canis_Luna pisze:... ale interia to co innego... więc teraz zapytam jak się odnosicie do tego artykułu? Myślicie że to prawda czy tylko zwykła nagonka na Jona i chłopaków? Atak zazdrości czy jednak...?
Ale tutaj chodzi o to , że ktoś rząda od BJ astronomicznej sumy.to że pudel "niesamowicie wiarygodny" jest to też wie każdy, ale interia to co innego... więc teraz zapytam jak się odnosicie do tego artykułu? Myślicie że to prawda czy tylko zwykła nagonka na Jona i chłopaków? Atak zazdrości czy jednak...?
Nie może być rózny, bo w świetle prawa potrzeba ilość sekund musi być podobne, albo ilość wersów.Nagonka nagonką - ale finał może być różny. Oby się skończyło tylko na głupiej aferze.
Tutaj akurat można poprzeć Jona, bo on ma prawa do swojej piosenki a ktoś użył "orginalną" do swoich celów i to bez zgody (co jest prawnie zabronione).Dla odmiany Jon oskarża Johna McCaina o bezprawne wykorzystanie Who Says You Can't Go Home. Już sama nie wiem, gdzie mam wrzucić link, ale nie będę zaczynać kolejnego tematu:
Nie, nie to tylko osoby, któe nie maja nic do roboty piszą jakieś głupstwa. Pod każdym newsem na wp, onet it można poczytać pełno głupstw i złośliwości.właśnie czytałam to na pudelku i przeraziłam się jak zobaczyłam komentarze ludzi, nie myślałam że aż tak Jon jest ''znienawidziły '' przez Polaków. Ale znalazło się kilka osób które broniły Jona.