400 milionów kary

Komentarze do newsów, informacje o bieżących wydarzeniach.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

angela
It's My Life
It's My Life

400 milionów kary

Post autor: angela »

Zobaczcie, co wypisuje najbardziej wiarygodne źródł...PUDELEK
http://www.pudelek.pl/artykul/13151/zap ... arow_kary/
Wiem, że podobny temat juz gdzies był, ale wieści z pudelka nie sposób pominąć... :(
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Założyłem temat dotyczący artykułu z interii w tej sprawie jakiś czas temu. Powielanie go jest bez sensu, wystarczyło kontynuować wątek zamiast zaśmiecać forum pierdołami z wiarygodnego pudelka. I kto czyta taki badziewny serwis?? Interia przynajmniej napisała o tym coś więcej i nie w formie żałosnego blogowego syfu.
Odnośnik do tematu dotyczącego artykułu z interii:
http://www.bonjovi.pl/forum/viewtopic.php?p=28201#28201
Ostatnio zmieniony 17 października 2008, o 08:38 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

Rozbawił mnie ten artykuł z pudla. Naprawdę ten serwis to syf jakich wiele.
I te słowa, że dawno nie wydał płyty no chyba że chodziło im o Jaśka płytę solo to się zgodzę. Podkradał teksty piosenek do swoich największych hitów- co za kretyn to napisał !! No i może trafić za to nawet za kratki HAHA......
I najlepsze z tego newsa "samolubny bufon, który nie umnie śpiewać" jeden wielki stek kłamstw i tyle
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Cały pudelek i tyle - szkoda czasu na czytanie tego typu rewelacji, napisanych jak widać przez totalnie niekompetentną osobę. Równie dobrze ja mógłbym zabrać się za pisanie na temat zwyczajów godowych australijskich kretów atakujących przydomowe ogródki przedmieść wielkich miast :P.

[ Dodano: 2008-10-17, 10:48 ]
Justyna_1084 pisze:Naprawdę ten serwis to syf jakich wiele.
Powiedziałbym - jakich mało :).
Awatar użytkownika
Canis_Luna
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: Canis_Luna »

To że pudel to syf to wie chyba każdy internauta (pomijając to, że ogromna większość tych co wiedząc że to syf, ten syf czyta :D oczywiście - nie urągając nikomu, no bo przecież wolny kraj, każdy robi co lubi ;] ), to że pudel "niesamowicie wiarygodny" jest to też wie każdy, ale interia to co innego... więc teraz zapytam jak się odnosicie do tego artykułu? Myślicie że to prawda czy tylko zwykła nagonka na Jona i chłopaków? Atak zazdrości czy jednak...?
"Like Frankie said: I did it my way!"
Justyna_1084
It's My Life
It's My Life

Post autor: Justyna_1084 »

Oj wydaje mi się ze jest wiele takich miejsc, gdzie piszę się byle co, aby było chwytliwe i dobrze się sprzedało. A pudel to mistrzowie w wypisywaniu takich bzdet ;]

Co do Interii kto ich tam wie skąd mieli źródło do napisania takich rzeczy. Zobaczymy czy sprawa będzie dalej nagłośniona czy umrze śmiercią naturalną.
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Canis_Luna pisze:... ale interia to co innego... więc teraz zapytam jak się odnosicie do tego artykułu? Myślicie że to prawda czy tylko zwykła nagonka na Jona i chłopaków? Atak zazdrości czy jednak...?
Nagonka nagonką - ale finał może być różny. Oby się skończyło tylko na głupiej aferze.
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Dla odmiany Jon oskarża Johna McCaina o bezprawne wykorzystanie Who Says You Can't Go Home. Już sama nie wiem, gdzie mam wrzucić link, ale nie będę zaczynać kolejnego tematu:
http://www.comcast.net/articles/music/2 ... zz_bonjovi
angela
It's My Life
It's My Life

[quote="sobol_77"]Założyłem temat dotyczący artykułu z interii w tej sprawie jakiś czas temu. Powielanie go jest bez sensu, wystarczyło kontynuować wątek zamiast zaśmiecać forum pierdołami z wiarygodnego pudelka. I kto czyta taki badziewny serwis??

Podałam to tylko jako info, że znów temat powraca. Nic więcej.
Szkoda nerwa Sobol_77...
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ja się nie denerwuję :P.
angela
It's My Life
It's My Life

To ok, bo przez chwilke miałam zupełnie inne wrazenie.

I wszyscy wiemy co sądzić o pudelku, myslę nawet, że szkoda czasu na wyjaśniania, kto i po co wypisuje tam te bzdury.
Ale skoro juz ktoś pokwapił sie napisać coś o Jaśku - to mozemy sie choć z tego pośmiać, nie?
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

Jakiemuś DZIADU się przypomniało po roku że może złożyć jakiś absurdalny pozew na 400mln. co jest jakaś głupota ludzie nie wiedzą czego już sami mają chcieć

P.S. muszę w końcu wejść na mojego kochanego pudelka i poczytać komentarze na ten temat
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: teken020 »

a mi by wystarczyło z 10mln i bym był szczęśliwy :D
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

właśnie czytałam to na pudelku i przeraziłam się jak zobaczyłam komentarze ludzi, nie myślałam że aż tak Jon jest ''znienawidziły '' przez Polaków. Ale znalazło się kilka osób które broniły Jona.

Ale aż mi się nie chce wierzyć że Jon i inni członkowie mogli kraść teksty piosenek i muzykę PO PROSTU NIE WIRZE!!!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

to że pudel "niesamowicie wiarygodny" jest to też wie każdy, ale interia to co innego... więc teraz zapytam jak się odnosicie do tego artykułu? Myślicie że to prawda czy tylko zwykła nagonka na Jona i chłopaków? Atak zazdrości czy jednak...?
Ale tutaj chodzi o to , że ktoś rząda od BJ astronomicznej sumy.
Osoba, która sama siebie reprezentuje bo zaden porżadny adwokat nie weźmie się za taka sprawe.
Wiadomość obiegła kilka serwisów i interia jako powiązana z innymi portalami zagranicznymi po prostu tłumaczy te newsy (portale się wymieniają informacjami).
Nagonka nagonką - ale finał może być różny. Oby się skończyło tylko na głupiej aferze.
Nie może być rózny, bo w świetle prawa potrzeba ilość sekund musi być podobne, albo ilość wersów.
Tutaj mamy tytuł który ma być podobny.
(Man I Really) Love This Team <> I Love This Town
No jeśli tak idziemy to mamy Metallika - One <> U2 - One // Roxette - Have A Nice Day <> Bon Jovi - Have A Nice Day itd
Dla odmiany Jon oskarża Johna McCaina o bezprawne wykorzystanie Who Says You Can't Go Home. Już sama nie wiem, gdzie mam wrzucić link, ale nie będę zaczynać kolejnego tematu:
Tutaj akurat można poprzeć Jona, bo on ma prawa do swojej piosenki a ktoś użył "orginalną" do swoich celów i to bez zgody (co jest prawnie zabronione).
A że Jon wspiera bardzo mocno Obame (ileś kasy mu już zarobił i spiewa też na jego wiecach piosenki), to może sie wnerwić, ze jego piosenke wykorzystął w walce politycznej przeciwnik.
właśnie czytałam to na pudelku i przeraziłam się jak zobaczyłam komentarze ludzi, nie myślałam że aż tak Jon jest ''znienawidziły '' przez Polaków. Ale znalazło się kilka osób które broniły Jona.
Nie, nie to tylko osoby, któe nie maja nic do roboty piszą jakieś głupstwa. Pod każdym newsem na wp, onet it można poczytać pełno głupstw i złośliwości.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Aktualności”