Czy ktoś z was...?
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Goska
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: New Jersey
Czy ktoś z was...?
Mam takie drobne pytanie. Czy któryś z szanownych chłopaków obecnych na tym forum chodzi do krakowskiego LO nr 27? Bo dziś jak zobaczyłam tam kogoś w koszulce BJ to myślałam że mi oczy wyjdą.
Goska pisze:Mam takie drobne pytanie. Czy któryś z szanownych chłopaków obecnych na tym forum chodzi do krakowskiego LO nr 27? Bo dziś jak zobaczyłam tam kogoś w koszulce BJ to myślałam że mi oczy wyjdą.
trzeba się go było o to zapytać czy wypowiada się na forum, a nie na forum się pytasz, czy my tam chodzimy hehe
ja ci powiem tak: pewnie nie miał czystych ciuchów w domu i pożyczył od ojca/dziadka najgorszą koszulkę której nawet on nie chciał nosić 2: wziął największy syf na wf bo nic innego nie byloGoska pisze:Zrobiłabym tak gdybym go potem widziała, a odrazu nie zagadałam bo byłam taka wpatrzona w tą koszulkę że nawet nie widziałam twarzy i nie zdążyłam zareagować.
Nie są wyjątkiewaika789 pisze:Czy wszystkie osoby co tutaj sa to chodza do LO
Kolejna wypowiedz na poziomie Bartkabartekbb23 pisze:ja ci powiem tak: pewnie nie miał czystych ciuchów w domu i pożyczył od ojca/dziadka najgorszą koszulkę której nawet on nie chciał nosić 2: wziął największy syf na wf bo nic innego nie bylo

13.08.11 Düsseldorf
19.06.13 Gdańsk
19.06.13 Gdańsk
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja, Sobol, Pippo, Jovizna, Bodzio, BonJoviątko, Klorcio, Student, Kasiunia itdA kto??
Obecnie raczej jest przestój w udzielaniu się pewnych osób. To powinno wrócić z następną dobrą płytą i kolejnym przebojem.
Hahah to było dobre. A ja bym powiedział, że jednak wszyscy fani BJ się tutaj udzielają wręcz 100% frekwencja xDMysle ,ze wiele osob w Polsce słucha BJ a niekoniecznie udziela sie na tym forumTak wiec jak pisal Bartek , lepiej zapytaj sie go bezposrednio
![]()
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Hmm... dawno nie widziałem, żeby ktoś nie zrozumiał mojej ironii xDHeh. Wiesz, trzeba niestety tak pisac bo gdy np. w twoim poscie pojawia sie ironia to juz co niektorzy jej nie załapują niestety...
A co przeprowadziłeś sondę badawczą??
Ja myśle że jednak nie wszyscy są tu zarejestrowani i sie tu udzielają

ewaika789 pisze:Adrian napisał/a:
Hahah to było dobre. A ja bym powiedział, że jednak wszyscy fani BJ się tutaj udzielają wręcz 100% frekwencja xD
A co przeprowadziłeś sondę badawczą??
Ja myśle że jednak nie wszyscy są tu zarejestrowani i sie tu udzielają
nieee wszyscy są na Fofire.net przecież, bo tamta stronka to jest coś, nie to co tutaj