DVD: From Poland To Leipzig - PREMIERA!!
Moderator: Mod's Team
Obejrzałam film w dniu premiery zaraz po jego otrzymaniu, jestem pod dużym wrażeniem, bo połaczenie tych materiałów: zdjeć, nagrań, filmów musiało był naprawdę bardzo bardzo pracochłonne:) Ale efekt jest świetny, film jest reportażem o całej podróży, koncercie i to mi się podoba- ładnie opowiedziana historia od początku do końca. Naprawdę super to wyszło!
A najwiekszym i strasznie miłym zaskoczeniem był komiks:):):)
Dobra robota!
A najwiekszym i strasznie miłym zaskoczeniem był komiks:):):)
Dobra robota!
Ach, Adrian, Adrian... Zamiast się uczyć, to oglądam zdjęcia! Filmiki zostawię sobie na jutro. Super, aż brakuje mi słów. Tylko jedna rzecz mi się nie podoba - mnie tam nie było!Adrian pisze:Można już ściągnąć całość!! Więcej informacji w pierwszym poście.
Mile widziane komentarze odnośnie DVD
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To ja będę tą pierwszą, co to napisze coś konstruktywnego
. Co prawda o 9 mam prezentację z angielskiego, ale nie mogłam się opanować i obejrzałam:).
Podoba mi się niezmiernie, bo miałam i ciarki, i dreszcze, i łzy radości/wzruszenia/nostalgii i innych podobnych w oczach. Wszystko się przypomina, wszystko wraca... Ta surowość materiału przemawia do serca, jest wierna, realna i prawdziwa. I choć fajnie oprawiona, to Adrian nie przesłonił zbędnymi dodatkami tego czaru koncertu BJ - i za to mu chwała! Świetny koncert, świetny pomysł, świetni ludzie!!! Gorące buziaki dla wszystkich oglądaczy!!!
PS. A poza tym jak miało mi się nie podobać, jak praktycznie zaczynam i kończę płytkę (a precyzyjniej moja uśmiechnięta twarzyczka)
Podoba mi się niezmiernie, bo miałam i ciarki, i dreszcze, i łzy radości/wzruszenia/nostalgii i innych podobnych w oczach. Wszystko się przypomina, wszystko wraca... Ta surowość materiału przemawia do serca, jest wierna, realna i prawdziwa. I choć fajnie oprawiona, to Adrian nie przesłonił zbędnymi dodatkami tego czaru koncertu BJ - i za to mu chwała! Świetny koncert, świetny pomysł, świetni ludzie!!! Gorące buziaki dla wszystkich oglądaczy!!!
PS. A poza tym jak miało mi się nie podobać, jak praktycznie zaczynam i kończę płytkę (a precyzyjniej moja uśmiechnięta twarzyczka)
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
aleście mi apetytu narobili:))) sciagam ale po woli bo w portugalii mam limity jakies glupie ale mam nadzieje sciagnac jak najszybciej!:P a pamietacie jescze to 'fajne' czekajnie w kolejce pod stadionem?:)) gupi niemcy hehe pozdrawiam cala ekipe z bialego i zieloneg obusa!! ock on!!
p.s. wczoraj na karaoke wygralem z portugalcami robiac show z 'prayera' polak potrafi tak?:)) pzdr!!
p.s. wczoraj na karaoke wygralem z portugalcami robiac show z 'prayera' polak potrafi tak?:)) pzdr!!
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
zekam niecierpliwiePo obejrzeniu całości napiszę coś bardziej konstruktywnego.
Czyli udało sie zrobić to co najważniejsze. Połączyć to w jakąś ciągłość przy użyciu pewnych zabiegów (nie będę mówił jakich), ale pozostawić materiał w miarę surowy, aby był jak najbardziej realny. Ciesze się, że tak odebrałaś. Mam nadzieje, że inni też to tak odbierają/odbiorą.Ta surowość materiału przemawia do serca, jest wierna, realna i prawdziwa. I choć fajnie oprawiona, to Adrian nie przesłonił zbędnymi dodatkami tego czaru koncertu BJ - i za to mu chwała! Świetny koncert, świetny pomysł, świetni ludzie!!!
Spoko przez godzine rozmowy miałem 7% wiec nie jest tak źlesciagam ale po woli bo w portugalii mam limity jakies glupie ale mam nadzieje sciagnac jak najszybciej!:P
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
potrafi.p.s. wczoraj na karaoke wygralem z portugalcami robiac show z 'prayera' polak potrafi tak?:)) pzdr!!
jak możecie odnoście się do całości projektu film, tapety, okładka, komiks filmik w menu głównym itp. Będzie to przydatne do innych projektów (jeśli będę takie tworzył),