Waśnie/spory/zatargi :P

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

nie czytałem tego bo to i tak zapewne stek bzdur, przypomniało mi się coś jeszcze o tej sławnej osobie co wspominałeś, pewnie nikogo takiego nie masz a nawet jeśli, to jest to zanana osoba dla ciebie, nie dla innych. cya

[ Dodano: 2009-02-12, 16:30 ]
acha przeczytałem ostatni akapit więc na ten się wypowiem. Nie będę robił czegoś, jeżeli nie mam pewności, że będzie to wykorzystane--> ogłoszenie na destinatiopoland.pl nie wykonane gdyż nie miałeś gwarancji od bodzia na to że będzie zamieszczona, jak ciebie znam, nie podobało by ci się to, jak zostałoby to napisane i kazałbyś mi poprawiać, ja bym poprawił i by znowu było nie tak, więc uznałem, że najlepiej będzie jak sam to sobie napiszesz. Moje pomysły były realne adrianie, to że ty możesz rzucać swoimi.. hmm może i możesz ale jakoś nawet tego nie czyniłeś, pewnie zbyt nierealne. Tekst maila na massive bota niewykonany, gdyż po raz kolejny nie miałem pewności, że zostanie wykorzystany, nie będę marnował swojego czasu, jeżeli nie mam pewności, że nie pójdzie to na marne. cya
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

No widzisz i takie podejście sprawia, że koncertu jak nie było tak nie będzie.

A co do moich pomysłów, to nie rzucałem ich tylko realizowałem, albo byłem w trakcie realizowania ;P

Dobra mniejsza z tym jest to ostatni projekt w ramach sprowadzenia Bon Jovi do Polski w jakim brałem udział.

Jakoś ciemno widzę wizje przyjazdu zespołu do nas. I nie chodzi mi tutaj o to że ten projekt poniósł umiarkowana porażkę, ale chodzi mi o samo podejście fanów. Wszyscy Ci fani którym zależy na koncercie to albo byli już na koncercie za granicą, albo starali się pojechać.

Tyle w temacie.
angela
It's My Life
It's My Life

Post autor: angela »

Nie, no Bartek - czekasz, aż włosy Ci urosną.......to może inni czekali aż im wypadną, inni aż osiwieją itd..........dlatego nie ma zdjęć.
Dla mnie sprawa jest jasna - czy projekt miał powodzenie, czy nie - to już inna inszość. Chodziło o to, czy umiemy sie zebrać sami dla siebie żeby sie przekonać, co jesteśmy warci jako fani. I niestety mam wrażenie, że niewiele... Sorki bartek - ale nie jesteś lepszy dlatego, że gadasz z Adrianem na gg...
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
KondZik

Post autor: KondZik »

Nie jestem pesymistą, ale ja nie widze szansy na koncert BJ w Polsce.
Nie byłem jeszcze na ich koncercie i chce to nadrobić przy najbliższej okazji, ale kupując bilet za granice. Chciałbym i może sie to ziści, ale szczerze w to wątpie aby zawitali do naszego rajskiego kraju. A te wojny kto ile zrobił, albo kto jest winien, że się nie udało itd. to dla mnie są śmieszne. JESTEŚMY FANAMI JEDNEGO ZESPO?U TO SIE TRZYMAJMY RAZEM I SZANUJMY !! Możemy się sprzeczać o różne sprawy itd ale nie nie bądźmy wrogami dla siebie. Jestem już dość długo na tym forum i widze te wieczne sprzeczki i obrazy. "To my Polacy..." ;/
pozdro rock it :cfaniak:
bartekbb23

angela pisze:Sorki bartek - ale nie jesteś lepszy dlatego, że gadasz z Adrianem na gg...
Adrian mówił co innego... mówił, że dlatego, że znim rozmawiam na gg, jestem niesamowity! i lepszy od innych...czyżby mnie oszukał i wykorzystał? :beksa:
kondzik pisze:Możemy się sprzeczać o różne sprawy itd ale nie nie bądźmy wrogami dla siebie. Jestem już dość długo na tym forum i widze te wieczne sprzeczki i obrazy. Polacy... ;/
kurna dajcie spokój, najczęstszy 'argument' jaki widzę, to ' Polacy' popieprzyło was? a co ma do tego to jakiej narodowości jesteśmy, czy to ma główny wpływ na to, że jesteśmy tacy i zachowujemy się tak a nie inaczej? wątpię, jak już to określiłbym to tym, że jesteśmy ludzką rasą i tyle :zniesmaczony:
KondZik

Post autor: KondZik »

Coś w tym jest i to nie tylko moje stwierdzenie. No ale wedle uznania może przesadziłem, a wolałbym żebyś skomentował raczej to, że jako fani nie trzymamy się razem niż samą końcówke wypowiedzi. :P
It's all
angela
It's My Life
It's My Life

Post autor: angela »

wiesz co Bartek? Śmieszny jestes.
Chodziło o wysłanie zdjęć, tak?
Wysłełeś? Nie.
Więc o czym Ty mówisz....
I chyba przegiołeś nieco z tym ironicznym tonem a propo gg i Adriana.
Możesz sobie pisać co chesz, obrażać ile chcesz.
Akcja nie wypaliła przez takich ludzi jak Ty, co mysleli, zamiast działać.
I jeszcze raz podkreślam - BJ i tak pewnie by nie przyjechało, ale chodziło tu o coś zupelnie innego. A Ty między innymi pokazałeś, że nic z tego nie rozumiesz.
Jak to było?
Bez odbioru?
W Monachium było cudownie, ale w Gdańsku.... damy czadu!
bartekbb23

angela pisze:wiesz co Bartek? Śmieszny jestes.
wiem :D
angela pisze:Chodziło o wysłanie zdjęć, tak?
nie :beksa:
angela pisze:Wysłełeś? Nie.
nie :D
angela pisze:Więc o czym Ty mówisz....
o tym, że mnie mama nie kocha :(
angela pisze:I chyba przegiołeś nieco z tym ironicznym tonem a propo gg i Adriana.
oczywiście, z naciskiem na przegiołeś lol słownika nie masz czy co :D
angela pisze:Akcja nie wypaliła przez takich ludzi jak Ty, co mysleli, zamiast działać.
o pewnie jasne, żeby nie to by nie było pomysłu tej części akcji destinationpoland, ale ale :D to przeze mnie pomysł nie wypalił, yeah :jupi:
angela pisze:Możesz sobie pisać co chesz, obrażać ile chcesz.
dziękuję za pozwolenie, bez niego nic bym nie napisał :x

angela pisze:A Ty między innymi pokazałeś, że nic z tego nie rozumiesz.
oczywiście, że nie rozumiem, jakbym rozumiał to bym pisał z kimś na wyższym poziomie a nie z tobą :D

angela pisze:Jak to było?
Bez odbioru?

tak dokładnie :D brawo :brawo: szacun, że coś ci w głowie zostało :comk2:

a tak na poważnie babciu angelo droga, obarczanie całą winą mnie, jest niepoważne, bo zrobić dla tego projektu tyle co adrian czyli----> napisać ogłoszenie, żeby przesyłać do niego zdjęcia to naprawdę super extra wysiłek no naprawdę :D tylko czemu np ty tego nie zrobiłaś? taka z ciebie fanka? :D i proszę mi tu nie wyjeżdżać z tekstem, że zrobił DVD :whoeva:
zrobił, ale to nie ma nic do rzeczy z tą fazą projektu, a co do DVD to chwała mu za to, bo doceniam akurat wysiłek jaki włożył przy realizacji jego, ale co do tego o czym tu gaworzymy, to jego wysiłek jest równy mojemu, czyli zerowy, a co do mnie, to wysyłam regularnie sporo maili do stacji telewizyjnych i radiowych w Polsce, do prowadzących audycje radiowe, programy muzyczne, starając się promować zespół w Polsce, spamuję na gadu rozsyłając informację na temat www.destinationpoland.org, promuję zespół na innych forach na których jestem, a ty co robisz a by promować zespół i akcję? wysłałaś zdjęcie.....no naprawdę..... tak jak podkreślam, adi miał ode mnie pewne zdjęcie, a że macie żal że go nie wysłałem to sory gregory..... mam nadzieję że mi wybaczycie i nie będę musiał iść do programów typu Wybacz MI :D zresztą mam to głęboko gdzieś, gadacie jak to ja nic nie robię, a tak naprawdę gówno wiecie.... POLACY...... popularne ostatnio sformułowanie na forum ;] sami nic nie robicie a się czepiacie :zniesmaczony:
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Bartek, ja zdjęcia nie wysłałem (podobnie jak Ty) - ale mniejsza o to. Nie interesuje mnie ta cała przepychanka słowna "kto ile zrobił", ale Twój ostatni post jest dla niektórych obraźliwy - i jeśli lecisz z epitetami typu "babciu" czy "na Twoim poziomie" do osób od Ciebie dojrzalszych, to Ciebie równie dobrze można określić wyszczekanym gówniarzem - bez urazy oczywiście... Poza tym nadużywanie emotów również za dobrze o Twoim poziomie intelektualnym nie świadczy - to dziecinne, podobnie jak niektóre Twoje argumenty. Można sobie na wiele pozwolić na forum - ale Ty przesadziłeś - tyle że o tym chyba nawet nie wiesz... Jest coś takiego jak net kultura - ale chyba się z nią nie poznałeś.
Tradycyjne pozdro dla Ciebie i wszystkich.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
bartekbb23

sobol_77 pisze:ale Twój ostatni post jest dla niektórych obraźliwy
miał być obraźliwy, cieszę się, że to dostrzegłeś ;]

sobol_77 pisze:do osób od Ciebie dojrzalszych
starszych tak, ale niekoniecznie dojrzalszych, to jest pojęcie względne, można mieć 14 lat i być dojrzałym, a można mieć 59 i być niedojrzałym.

:))
sobol_77 pisze:Ciebie równie dobrze można określić wyszczekanym gówniarzem

lubię gdy tak się do mnie mówi.... jara mnie to :D
sobol_77 pisze:Poza tym nadużywanie emotów również za dobrze o Twoim poziomie intelektualnym nie świadczy - to dziecinne
oczywiście, wiem :D przecież napisałem, że jakbym był mądrzejszy to bym tu nie przesiadywał i nie pisał z wami, tylko z mądrzejszymi ludźmi, bez urazy :D:D
sobol_77 pisze:podobnie jak niektóre Twoje argumenty
no nie, argumenty twojego zioma adriana którego tak lubujesz i innych są okej, ale moje są dziecinne :D spoko :(
sobol_77 pisze:Można sobie na wiele pozwolić na forum - ale Ty przesadziłeś - tyle że o tym chyba nawet nie wiesz...

inni sobie pozwalają ostro od dłuższego czasu, no a ja nie mogę no nieee.... :zniesmaczony:
sobol_77 pisze:Jest coś takiego jak net kultura - ale chyba się z nią nie poznałeś.

no napisałem wcześniej, że mnie mama nie kocha, to kto miał mnie kultury nauczyć ? telewizor? :D:D
Awatar użytkownika
sobol_77
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW

Post autor: sobol_77 »

Bartku mój Ty najbystrzejszy - pozwolę sobie odpuścić dłuższy komentarz Twojego tak bardzo inteligentnego posta, ale Twój atak na moją osobę w temacie, w którym Cię osądzać nie zamierzałem jest śmieszny.
Skomentowałem tylko Twoją kulturę - a raczej jej brak - ale nie dostrzegasz tak subtelnych rzeczy. Komentarzy udzielasz głupawych, infantylnych, dziecinnych, śmiesznych, obraźliwych i mocno niedojrzałych. Jednak jak widać sprawia Ci to radość tak wielką, że odbierał jej Tobie nie będę...
A tekst o matce to szczyt - poza tym o kulturę można powalczyć samemu - i daruj sobie odpisywanie.
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009, o 21:14 przez sobol_77, łącznie zmieniany 1 raz.
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Awatar użytkownika
Piotrek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Piotrek »

Zwykle ty zadajesz wszystkim to pytanie Bartku: Czy ty jesteś zdrowy psychicznie? (to chyba pytanie retoryczne)
Ostatnio zmieniony 12 lutego 2009, o 21:40 przez Piotrek, łącznie zmieniany 1 raz.
Hey Bon - where have all your good songs gone? ..
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

oczywiście, z naciskiem na przegiołeś lol słownika nie masz czy co :D
Polonista się znalazł co piszę imiona małymi literami ;]

albo "pewnie nikogo takiego nie masz a nawet jeśli, to jest to zanana osoba dla ciebie, nie dla innych. cya "

Pisze sie znana a nie zanana. To w kwesti czepiania się literówek.
o pewnie jasne, żeby nie to by nie było pomysłu tej części akcji destinationpoland, ale ale :D to przeze mnie pomysł nie wypalił, yeah :jupi:
Fakt. Tutaj Ci muszę przyznać racje. Mówiłeś mi, żebym ten swój projekt DVD połączył z akcją Destination Poland i od tego sie zaczęło. Niestety całą resztę sobie przypisujesz a reszty nie wymyśliłeś ;]

Masz tutaj taki przykłąd z gg bo coś pamięć Ci szfankuje.
Zaczyna się od odpowiedzi na umieszczoen info o projekcie na forum (mój pierwszy niezmieniony post).
POST USUNIęTE NA ?YCZENIE BARTKA ;]
Fakty:
1.Ty zapodałeś pomysł wykorzystania mojego DVD
2.Pomysł o kartkach z podpisem jest MÓJ
Tak w woli ścisłości.
oczywiście, że nie rozumiem, jakbym rozumiał to bym pisał z kimś na wyższym poziomie a nie z tobą :D
Ja się Bartek dziwie, ze po tych Twoich wypowiedziach ktoś chce jeszcze odpisywać na Twoje posty. Ja się przyzwyczaiłem i w sumie czekam jeszcze tylko na blokade numeru na gg xD
bo zrobić dla tego projektu tyle co adrian czyli----> napisać ogłoszenie, żeby przesyłać do niego zdjęcia to naprawdę super extra wysiłek no naprawdę :D
K***a Bartek skończ z tym, ze moja praca skończyła się na napisaniu wiadomości. NIE!! To że Twoja pomoc ograniczyła się do powiedzenia 2ch zdań nie oznacza, że moja była taka sama. Straciłem na ten projekt sporo czasu a jak chcesz wiedzieć co zrobiłem to polecam np popytać się kilku osób z forum ile wiadomości z nimi wymieniłem odnośnie tego projektu. Wyjaśnianie, odpisywanie na maile, dogadywanie szczegółów fotek itp to jest kilka godzin rozmowy na gg czy pisania na pocztę. To jest tylko jedna część tego co robiłem. Reszty nie chce mi się nawet wymieniać bo wiem, że i tak z to olejesz i nie ma sensu tracić czasu na odpowiadanie.
tylko czemu np ty tego nie zrobiłaś? taka z ciebie fanka? :D i proszę mi tu nie wyjeżdżać z tekstem, że zrobił DVD :whoeva:
No bo Bartku przecież TO TY się określałeś mianem GENIALNEGO pomysłodawcy więc nikt nie chciał Ci wchodzić w paradę.
Tylko nikt nie wiedział, ze Twój największy udział w projekcie to te odpowiedzi które teraz wypisujesz.

Angela wysłała akurat z tego co pamiętam najwięcej zdjęć. Jakby każdy się tak zaangażował jak ona to Twój genialny projekt doszedłby do skutku.

ale co do tego o czym tu gaworzymy, to jego wysiłek jest równy mojemu, czyli zerowy,
O Jizaz. Przyznałeś się, że Twój wysiłek jest 0wy. HURA ;] Ale nie wliczaj mnie do siebie, bo sam fakt, ze rozmawiałem w sprawie fotek z osobami z forum świadczy, zę jednak nie był on 0wy ;]
tak jak podkreślam, adi miał ode mnie pewne zdjęcie, a że macie żal że go nie wysłałem to sory gregory...
Ja mam do Ciebie żal za to, ze namówiłeś mnie do tego projektu mimo początkowej mojej dużej niechęci (spowodowanej głównie brakiem czasu) a potem zostawiłeś mnie olewając wszystkie propozycje, abyś mi pomógł.
Nie zrobiłeś kompletnie nic i teraz jeszcze próbujesz zrównać mój trud jaki wykonałem aby akcja sie powiodła zrównać z ziemią.

NO, ale chociaż jest dobra lekcja pokory.
Ostatnio zmieniony 13 lutego 2009, o 12:39 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Agata BJ
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Agata BJ »

Ręce opadają. Do pewnego momentu to jeszcze dało się jakoś czytać, ale niektóre wypowiedzi to po prostu poziom poniżej krytyki.
Każdy niech się rozliczy sam ze sobą i zastanowi się ile zrobił dla tej akcji. Angela ma całkowitą racje - chodziło o zjednoczenie się populacji fanów. Jak widać nawet w takiej sytuacji dochodzi do konfliktu. Dajcie sobie już spokój. Nic Wam to nie da. Niektórzy i tak nic nie zrozumieją i nie wyniosą z tego żadnych lekcji czy pouczeń.
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa

Kontakt: agata@bonjovi.pl
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

A mozna by prosic o dokladniejszą statystyke tj. ile fotek wysłano i ile zabrakło do powodzenia akcji ?
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”