Wasze spotkania i zdjęcia z BJ!

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

sonia_1975
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Wasze spotkania i zdjęcia z BJ!

Post autor: sonia_1975 »

Mam nadzieję że zachęci was mój temat mimo że jestem nowa.Wszyscy będą zachwyceni jak zobaczą że BJ nie stroni od fanów .Najlepszym dowodem będą zdjęcia wasze ze spotkania z grupą :))
sonia_1975
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

sonia_1975 pisze:Mam nadzieję że zachęci was mój temat mimo że jestem nowa.Wszyscy będą zachwyceni jak zobaczą że BJ nie stroni od fanów .Najlepszym dowodem będą zdjęcia wasze ze spotkania z grupą :))

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bez obrazy, ale takimi burżujami to nie jesteśmy, żeby nas było stać na foty z Jonem , no przynajmniej ja :D
sonia_1975
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Ok!nie rozumiem tylko jednego za zdjęcie z ulubioną gwiazdą nie płacisz podchodzisz pytasz robisz sobie zdjęcie...zobacz inne fora fanów innych zespołów mają ze swoimi idolami zdjęcia i nie czują sie bogaci żeby zrobić sobie fotkę....Z całym szacunkiem komentarz typu że nie stać ciebie na zrobienie zdjęcia sobie z Bj albo innym członkiem grupy jest nie ok...poczekam i założę się że znajdzie się ktoś kto pokaże swoje fotki :) Pozdrawiam..
sonia_1975
Layne_Staley

Post autor: Layne_Staley »

lol lol lol
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

sonia_1975 pisze:podchodzisz pytasz robisz sobie zdjęcie..
o tak, alez to proste :D Jak mi dacie kase na koncert Bj (i dojazd;) to ja bardzo chętnie "podejdę" do Johna i sobie zrobie z nim fotke ok? ;) Wtedy kazdy będzie ją mogl zobaczyc xD
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Nie mam stricte takiej fotki o jaka pytasz i nie znam osoby w PL która miałaby z nimi zdjęcie, ale może ktoś się znajdzie.

Mam natomiast 2 fotki na których jestem ja na stadionie z Jonem na pierwszym planie i z Jonem za mną w tle. To mi wystarcza.
No i mam fotkę z bratem Jona, gdy stoję koło niego . Najlepsze jest to, ze nie zwróciłem na niego większej uwagi wtedy a dopiero na zdjęciu zobaczyłem, ze stoję koło niego.
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

Adrian pisze:No i mam fotkę z bratem Jona
chętnie zobaczymy ;)
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
sonia_1975
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

milagros!!!!! denerwujesz mnie trochę .Jak widzisz jednak znalazła się osoba:) Powiem ci niedowiarku że zdjęcie można sobie zrobić trzeba wiedzieć gdzie itp..Weź za przykład fanów powiedzmy grupy legendarnej Europe ...można znaleźć pełno zdjęć fanów z tą grupą ..mogłabym tak wyliczać ...A co do kolegi Adrian zamieść to zdjęcie to będzie dowód że mówisz prawdę :) Pozdrawiam!
sonia_1975
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Powiem ci niedowiarku że zdjęcie można sobie zrobić trzeba wiedzieć gdzie itp.
No tak, ale zazwyczaj trzeba mieszkać w mieście w którym zespół przebywa w hotelu i koczować przed nim albo niechcącą wejść tam gdzie się nei powinno wejśc.

Ja mam fotke z basistą Scorpionsów, bo weszliśmy z kumplem (Lordi z forum) na pewniaka za Backstage po koncercie. Dostaliśmy w nagrodę pamiątki - oryginalne kostki basisty i pałeczki od wokalisty ;]

No i wiadomo, że dla chcącego nic trudnego. Z rożnych imprez, przypadkowych spotkań mam fotki/autografy z takimi osobami jak Małysz, Gołota, Adamek, Niemczyk, Glinka, Skowrońska, Gruszka, Świderski, Gołoś, Saleta, itp.

A co do fotki to poniżej widać jak się patrze na to co trzymają w rękach dziewczyna zajmująca się grupą Backstage i... brat Jona. Parę sekund wcześniej przechodziłem obok Bongioviego i wymieniłem krótki dialog z tą dziewczyną nie zauważając, ze to brat Jona. Obok mnie stoi Culles i chyba Bonjova, ale nie będę pisał kim są bo może sobie tego nie życzą ;P

Obrazek
Obrazek
SZ@JB@
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: SZ@JB@ »

milagros^ pisze:o tak, alez to proste :D Jak mi dacie kase na koncert Bj (i dojazd;) to ja bardzo chętnie "podejdę" do Johna i sobie zrobie z nim fotke ok?

Zgodzę się. No chyba, że BJ zagra w końcu w Polsce, to sądzę, że większość z fanów, w takim wypadku nie będzie mieć z tym problemu;) :D
I'm gonna live my Life

...Everyday.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Wzięliby się niektórzy za robotę to wtedy mogliby się wybrać na koncert BJ za granicą. Narzekać każdy potrafi, a robić nie ma komu ;P
bartekbb23

Adrian pisze:Wzięliby się niektórzy za robotę to wtedy mogliby się wybrać na koncert BJ za granicą. Narzekać każdy potrafi, a robić nie ma komu ;P
nie ma pracy Pan Kryzys zabrał :(
SZ@JB@
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: SZ@JB@ »

Adrian pisze:Wzięliby się niektórzy za robotę to wtedy mogliby się wybrać na koncert BJ za granicą. Narzekać każdy potrafi, a robić nie ma komu ;P
Może i masz racje, ale akurat ja pracuję i mam wiele innych wydadków, potrzebnych by żyć tu, oddał bym wiele aby pojechać na ich koncert za granicą ;)
I'm gonna live my Life

...Everyday.
Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Nie wiem Soniu czy należysz do tych osób, które miały to wyjątkowe szczęście spotkać kogoś z BJ i przy okazji zrobić sobie jeszcze zdjęcie - skoro dla Ciebie to takie proste, czy może tak mało wiesz o tym hermetycznym świecie.

Aby to osiągnąć - to najlepiej BYć W ODPOWIEDNIM MIEJSCU W ODPOWIEDNIM CZASIE a Polska jak wiadomo takim miejscem nie jest, więc pozostaje mieć kilka tysięcy na koncert/spotkanie funclubu na którym z pewnością otrzymasz możliwość zrobienia zdjęcia, ale wyłącznie z JBJ. Do tego przyda się również odrobina szczęścia, bo gdy już staniesz przed swoją życiową szansą to może okazać się, że tuż przed Tobą w kolejce stoi jakaś Jennifer bądź inna Michealle, która poprosi go o 57 zdjęcie z nim ( tym razem w innej fryzurze, więc to zrozumiałe) co nawet samego J. może wyprowadzić w równowagi i powie PASS!

"Zwykły" koncert za granicą niczego chyba nie rozwiązuje, bo dojście do tego świata jest ograniczone dla nas biednych żuczków. Mając nadmiar wolnego czasu możesz oczywiście strzelać w którym z 10 ekskluzywnych hoteli śpią akurat panowie z BJ, bo jeśli myślisz, że w ogóle któraś z fanek podzieli się taką informacją hehe to naprawdę grubo się pomylisz. A jeśli nawet odkryjesz już tą pilnie strzeżoną tajemnicę, to odłóż kolejne kilka tysięcy na nocleg w tym samym miejscu, bo wtedy Twoje szanse na upragnione spotkanie/zdjęcie znacznie się zwiększą. Koczując pod hotelem, możesz tylko zobaczyć ich ekskluzywne samochody. To nie takie proste jak w przypadku innych gwiazd.

Znam jedną osobę (chociaż słowo - znam- jest tu mocno nadużyte),która mogłaby się takim osiągnięciem pochwalić i tu raczej pomogło WIELKIE SZCZęŚCIE!

U mnie póki co na liście odhaczony jest jeden z braci B. hehe czyli Matt:

Obrazek

Na tym jest mój wspaniały zielony baner, więc to prawie jak zdjęcie z częścią mnie :D

Obrazek

Hehehe dobra już nie świruję :P

[ Dodano: 2009-04-04, 15:36 ]
Ah i chciałbym podziękować Adrianowi ze ten wysiłek włożony w przesłanie mi moich zdjęć :P
bartekbb23

Jest taki ziomek z Polski który ma fotę z HUGH ale nie wiem czy to się liczy :D

Jest ona na jego oficjalnej stronie ( stronie Hugh nie ziomka :D )

http://www.hueymcdonald.com/meetings.htm

trzeba zjechać na sam dół prawie, zresztą dodaje fote jako załącznik i to co było napisane pod nią.

Piotr - Berlin 2000
I'm a big bj fan from Poland. I've decided to
send you my photo with Hugh. It was taken
in Berlin on september 5, 2000. Hugh was
a really nice guy and the show was terrific.
Best regards, Piotr Zinkiewicz

[ Dodano: 2009-04-04, 17:14 ]
zdjęcie trzeba ściągnąć i wtedy będzie dobrze widać, bo tak coś słabo, albo wbijcie na dawno nie aktualizowaną stronę Hugh i tyle : P
Załączniki

[Rozszerzenie jpg zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”