SURVIVOR - "Keep the Faith"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Krzysztoff
- It's My Life
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Cieżko sie patrzy na te głosy na KTFaith. Pamiętam jak siedziałem w kafejce internetowej (rok 2001) i po raz pierwszy odsłuchałem fragmentu bodajże na zółtej stronce Fields Of Fire. To co usłyszałem zrobiło na mnie wielkie wrażenie. W myslach ukazał mi się obraz kościoła późnym wieczorem (dzwony itp). Potem Jon ech
Ja głosuje konsekwętnie na piosenkę którą potrafię 1go dnia kochać i słuchać/śpiewać godzinami aby dzień później robiło mi się niedobrze na sama myśl o niej).
[5] Bed of Roses
Ja głosuje konsekwętnie na piosenkę którą potrafię 1go dnia kochać i słuchać/śpiewać godzinami aby dzień później robiło mi się niedobrze na sama myśl o niej).
[5] Bed of Roses
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Cóż, każdy lubi co innego. Mi też ciężko sie patrzy jak Adrian jedzie po Blame czy Sleep ale zdaje sobie sprawe , ze może tego nie lubić i nic na to nie poradze.
Ja głosuje na KTF dlatego , ze nigdy nie budziło we mnie większych emocji. Oczywiscie jest to świetna piosenka ale w mojej opinii słabsza niż Arms, County,Mother czy jednej z moich ulubionych ballad BJ - Roses.
Ja głosuje na KTF dlatego , ze nigdy nie budziło we mnie większych emocji. Oczywiscie jest to świetna piosenka ale w mojej opinii słabsza niż Arms, County,Mother czy jednej z moich ulubionych ballad BJ - Roses.
Mi tam sie kosciół z niczym dobrym nie kojarzy więc może to dlatego song mnie nie powalaW myslach ukazał mi się obraz kościoła późnym wieczorem (dzwony itp).

- milagros^
- Have A Nice Day
głos : [2] Keep The Faith
Wg mnie najlepsze z płyty są:
1. Dry County (magiczna, długa, z fajnym klimatem
2. Bed of roses (nie wiem.. lubię jej słuchać w nocy..piękna po prostu xD)
3. Keep The faith (nie przepadalam za nią, ale piosenka jest ok, taka..orzeźwiająca (?))![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Wg mnie najlepsze z płyty są:
1. Dry County (magiczna, długa, z fajnym klimatem
2. Bed of roses (nie wiem.. lubię jej słuchać w nocy..piękna po prostu xD)
3. Keep The faith (nie przepadalam za nią, ale piosenka jest ok, taka..orzeźwiająca (?))
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
- Bartosz231
- It's My Life