Wzmianki o BJ

Ogólne tematy.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
EVENo

Post autor: EVENo »

W serialu komediowo-obyczajowo-fantastyczno i wogóle nie wiem jeszcze jakim (w gazecie pisali telenowela xD no może troche przypominało, ale bardziej w komediowym charakterze xD) pt. "Lalola" głowna bohaterka była fanką Bon Jovi. Konkretnie Główny bohater bo motyw serialu polegał na tym że pewien facet Lalo zmienił swoje ciało na ciało kobiety. Kilka wstawek z Bon Jovi w niektorych odcinkach było, np. musiał zadzwonić do rodzicow, więc wziąl kilka swoich nagrań a "na wszelki wypadek" płyte Bon Jovi (konkretnie SWW), a raz jego/jej koleżanka pracująca w radiu puściła mu BJ na urodziny. Serial fajny, daleki od telenoweli.

Jak są jakieś błędy i jak pisałem bez ładu i składu to sorki bo pisałem na szybko xD

[ Dodano: 2009-07-22, 12:04 ]
I jeszcze jedno: Bed of Roses w ostatnią sobote na szczycie "Vh1 Twoja muzyka Twoja lista"
Awatar użytkownika
BoVi
It's My Life
It's My Life

Post autor: BoVi »

Pragnę państwa poinformować, że przed chwilą w radiu Eska leciało Living on a Player ;D Z czego jestem Bardzo zadowolona i zaskoczona xD
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

BoVi pisze:Pragnę państwa poinformować, że przed chwilą w radiu Eska leciało Living on a Player ;D Z czego jestem Bardzo zadowolona i zaskoczona xD
prosze cie...xD

A tak poza tym to "..pLayer" to jakas nowa piosenka BJ? :o :P
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Awatar użytkownika
BoVi
It's My Life
It's My Life

To dowód że pisałam pod wpływem emocji ;D

A co nie słyszałeś? wyszła niedawno :D
..?ycie to nie liczba oddechów, lecz liczba chwil, które zapierają dech w piersiach..
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Bez przesady, Loap w radiu to nie wielkie swieto :D Ale ok, rozumiem, bylam pod wrazeniem jak w esce rock lecialo Ktf ;]
Awatar użytkownika
BoVi
It's My Life
It's My Life

No w radiu, ale żeby w Esce ich puścili to się zdziwiłam ;)
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

http://www.youtube.com/watch?v=7pynnEk7 ... r_embedded

ot w prawym dolnym rogu ;]

ktoś chyba jest fanem bj : P
Awatar użytkownika
Jovinka
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Jovinka »

bartekbb23 pisze:http://www.youtube.com/watch?v=7pynnEk7 ... r_embedded

ot w prawym dolnym rogu ;]

ktoś chyba jest fanem bj : P
to w prawym dolnym rogu kompletnie mnie położyło na łopatki xD Ostatnio jak grałam w CS-a na takim jednym polskim serwerze (dla niewiedzących to Counter Strike) to jak bomba wybuchała to leciał refren do Burning For Love. Trochę mnie to zaskoczyło...
"Sa-su-ke, słyszałem że Ty jesteś homo"----> http://www.youtube.com/watch?v=Vz3gfDaPWAk
Awatar użytkownika
Goska
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Keep The Faith
Keep The Faith
Ulubiona płyta: New Jersey

Post autor: Goska »

Pragnę państwa poinformować, że przed chwilą w radiu Eska leciało Living on a Player ;D
A ja pragnę poinformować, że przed chwilą tj ok godziny 21.45 dnia dzisiejszego leciało w Radiu Złote Przeboje, w programie Marka Niedźwieckiego, LYHOMe

I oczywiście przez parę pierwszych sekund nie mogłam zajarzyć kto to śpiewa. Ale szybko odzyskałam pamięć.
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

O fakkkkk!!!!!!!! Kurczeeee, ogladam sobie "Cry Wolf", a tam co?????!!!!!! Jasiek mi wyskakuje!!!!!!!! swietnie... teraz sie nie skupie na akcji :P ehhhhhh :D

[ Dodano: 2009-07-25, 14:42 ]
i to jeszcze jako pan profesor !! :lol:

btw sory za tego posta xDD
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

Post autor: JasonJovi13 »

Widziałem jeden odcinek tego serialu z Selenbą Gomez na Disney Channel o tej rodzinie carodziejów, może nie przytoczę Wam całości, ale mi wpadło w ucho stwierdzenie:
-... no i nawet śpiewa jak Bon Jovi....

Mniej więcej jakoś tak, ale czego to tyczyło to nie pamiętam

:))

[ Dodano: 2009-08-08, 16:33 ]
milagros^ pisze:O fakkkkk!!!!!!!! Kurczeeee, ogladam sobie "Cry Wolf", a tam co?????!!!!!! Jasiek mi wyskakuje!!!!!!!! swietnie... teraz sie nie skupie na akcji :P ehhhhhh :D

btw sory za tego posta xDD
A jeśli chodzi o Cry Wolf, tylko jak zauważyłem tego posta odrazu wziąłem się za pobieranie, dzięki

[ Dodano: 2009-08-08, 20:10 ]
ewaika789 pisze:no to tak jest np. w Radiu Zet po wiadomościach jest jakaś przygrywka i gwiazdy mówią np. ''HI THIS IS KATY PERRY AND YOU ARE LISTING RADIO ZET'' i tak samo mówi Jon też sie na to kilka razy natknęłam :P

Chyba o to wam chodzi?? :P :P :P
Na jednej mojej kasecie mam nagranko jak on mówi:.....RADIO ZET Sila muziki
Osiem zapałek
Awatar użytkownika
ewaika789
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: ewaika789 »

JasonJovi13 pisze:Widziałem jeden odcinek tego serialu z Selenbą Gomez na Disney Channel o tej rodzinie carodziejów, może nie przytoczę Wam całości, ale mi wpadło w ucho stwierdzenie:
-... no i nawet śpiewa jak Bon Jovi....
to nie było że śpiewa :D tylko że (CHYBA :p) bardzo dobrze naśladuje BJ :P :P też to oglądałam ;]
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

ale teraz jest nowy lektor jakiś
a ja jeszcze na tym starym oglądałem

[ Dodano: 2009-08-10, 00:23 ]
milagros^ pisze:O fakkkkk!!!!!!!! Kurczeeee, ogladam sobie "Cry Wolf", a tam co?????!!!!!! Jasiek mi wyskakuje!!!!!!!! swietnie... teraz sie nie skupie na akcji :P ehhhhhh :D

Właśnie jestem po seansie i jestem gotów stwierdzić, że film w*******y nawet mojej siostrze się podobał, i nawet Jona rozpoznała.

[ Dodano: 2009-08-10, 15:05 ]
Jovinka pisze:
przełączyła bo powiedziała że za szybkie, aja na to w ryk :( ;p

heh... u mnie podobnie bylo na angielskim, kiedy to babka zrobiła taką 'luźną' lekcję (mamy takie co 2 tyg.) i akurat ostatnim razem wypadło na mnie, żebym coś zrobiła. No i zrobiłam: dałam 16 kserówek tekstu 'Dry county' i przyniosłam płytę (KTF) do szkoły i podczas solówki babka wyłącza sprzęt i mówi 'no to zabieramy się do uzupełniania ćwiczeń' i ja mało co w furię nie wpadłam (niestety czasem z silnego zdenerwowania zdarza mi się płakac). Koleżanka, która siedziała na pierwszej ławce (chyba zobaczyła, że łzy już mi do oczu się cisną) powiedziała 'proszę panią, niech pani tego nie robi, ta piosenka jest prześliczna i ma bardzo wartościowy tekst, niech pani da do końca lekcję z tą piosenką doprowadzić' i się udało :) a na drugi dzień słyszę jak babka od anglika nuci se "dry county' :)
Mi to po 5 sekundach kazali wyłączyć mówiac:Jason wyłącz to gówno,
ale ja im wtedy mówię krótko "sp*******j" i słucham dalej, i oczywiśćie muszę sobie odtwarzać bez niczyjej zgody bo bym sie niedoprosił

[ Dodano: 2009-08-10, 15:06 ]
Bo BON JOVI we mnie nikt nie zabije
Osiem zapałek
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Ostatnio oglądam namietenie serial : Criminal minds(zabójcze umysły) , w 3 sezonie 2 odcinek na początku jest scena morderstwa (zazwyczaj tak sie serial zaczyna:)) typek dobiera sie do panny a w tle leci ... Make a memory ;) .
ps. Polecam ten serial !:)
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
JasonJovi13
It's My Life
It's My Life

To musi być dobre, hehe
Wczoraj widziałem "Grzeszną miłość" z Angelina Jolie i Antonio Banderasem i tematyka filmu mniej więcej opierała sie na tematyce utworu "Living In Sin"

Jeśli chodzi o mnie użyłbym tej piosenki jako oficjalny soundtrack

[ Dodano: 2009-09-04, 22:49 ]
Adrian pisze:Świat Według Kiepskich - Mariolka ma na ścianie plakat Bon Jovi
Widziałem to, Whoa, a niby Kiepskich od lat oglądam
Osiem zapałek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”