Vh1 All Time Top Ten
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Vh1 All Time Top Ten
Jeżeli w późne, niedzielne wieczory oglądacie Vh1 to z pewnością nieraz trafiliście na program "All Time Top Ten". Sama nazwa wskazuje co prezentuje ten program. Ma on różne tematy, np. "Najlepsze teledyski". Tym razem tematem był Bon Jovi.
Na program natknąłem się przypadkowo i oglądanie zacząłem od miejsca szóstego, na ktorym znalazł się Lay Your Hands On Me. Co znajdzie sie na szczycie listy wiedziałem i każdy z was też pewnie wie, ale zastanawiałem się: czy It's My Life będzie wysoko i czy Wanted Dead or Alive będzie drugie czy trzecie?
Piąte miejsce zajął I'll Be There For You, zaś oczko wyżej uplasował się Bad Madicine. WDOA jednak był trzeci. Pomyślałem: "Czyżby IML tak wysoko?". Okazało się jednak, że chyba wogóle nie było go na liście. Drugi You Give Love a Bad Name.
No i oczywista oczywistość jaka piosenka została przedstawiona na końcu jako zwycięzca. Rzecz jasna LIVIN' ON A PRAYER
Na program natknąłem się przypadkowo i oglądanie zacząłem od miejsca szóstego, na ktorym znalazł się Lay Your Hands On Me. Co znajdzie sie na szczycie listy wiedziałem i każdy z was też pewnie wie, ale zastanawiałem się: czy It's My Life będzie wysoko i czy Wanted Dead or Alive będzie drugie czy trzecie?
Piąte miejsce zajął I'll Be There For You, zaś oczko wyżej uplasował się Bad Madicine. WDOA jednak był trzeci. Pomyślałem: "Czyżby IML tak wysoko?". Okazało się jednak, że chyba wogóle nie było go na liście. Drugi You Give Love a Bad Name.
No i oczywista oczywistość jaka piosenka została przedstawiona na końcu jako zwycięzca. Rzecz jasna LIVIN' ON A PRAYER
Właśnie chciałam o tym napisać. Ja oglądałam od miejsca 2 i to tak jeszcze tylko przez przypadek
Nie wiem jakie teledyski były od początku do końca ale trochę mnie zadziwiło że YGLABN jest na miejscu drugim. Co do miejsca pierwszego to można by dyskutować, dla mnie, mogło to być albo LOAP albo WDOA(ale było na miejscu 3)
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
VH-1 to stacja promująca lata 80te w odniesieniu do takich zespołów jak Bon Jovi. W zestawieniu znalazła się tylko jedna piosenka spoza lat 80tych (i nie były to takie hity jak IML, Always czy KTF).
Top 12:
1.LOPRAYER
2.YGLABNAME
3.WDOALIVE
4.BMEDICINE
5.IBTFYOU
6.BTBMBABY
7.IAOOLOVE
8.RUNAWAY
9.WOITSTRETS
10,BOROSES
11,LISIN
12, SDKME
Top 12:
1.LOPRAYER
2.YGLABNAME
3.WDOALIVE
4.BMEDICINE
5.IBTFYOU
6.BTBMBABY
7.IAOOLOVE
8.RUNAWAY
9.WOITSTRETS
10,BOROSES
11,LISIN
12, SDKME
Na pewno to było LYHOMe?? Jeśli tak to zrobili nową liste.Na program natknąłem się przypadkowo i oglądanie zacząłem od miejsca szóstego, na ktorym znalazł się Lay Your Hands On Me.
Na mur beton.Adrian pisze:Cytat:
Na program natknąłem się przypadkowo i oglądanie zacząłem od miejsca szóstego, na ktorym znalazł się Lay Your Hands On Me.
Na pewno to było LYHOMe?? Jeśli tak to zrobili nową liste.
Ale to był program z USA, jedyne co tam było polskie to lektor xDVH1 Polska robi własne zestawienia.
- JasonJovi13
- It's My Life
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Tak dla jasności (bo może ktoś żałuje, że nie zobaczył tego notowania w VH1 6 września) programu o Bon Jovi jednak nie było. W zamian puścili Dziedzictwo Michaela Jacksona, a potem All Time Top Ten o największych rockowych zespołach w historii, gdzie chłopaków też zabrakło. W ostatnią niedzielę (13 września) w All Time Top Ten pokazywali najlepsze teledyski lat 80’, też oczywiście bez udziału BJ, a wcześniej tego samego dnia Jedynka nie puściła w końcu filmu “Zupełnie jak miłość” i słynnego I’ll be there for you śpiewanego prze Kutchera znowu nie słyszałam:/ Ja tu wyczuwam jakąś prowokację, takich zbiegów przypadków nie ma
Nie sądzicie?