Justysia pisze:oj to nie poszalejesz EVENo ale ja mam tymczasowo sporawo na koncie to mogę wysyłać w Twojej intencji
Dzięki Ale po powrocie WWBTF na bank będzie jeszcze na liście, więc pół biedy. Ale dziwne, że nowy singiel U2 juz wypadł z listy (I'll go crazy if i don't go crazy tonight - cholernie nie lubie długich tytułów )
[ Dodano: 2009-08-28, 20:39 ]
Ojć... WWBTF byc może tak szybko nie wejść do propozycji do POPLISTY. Skoro dopiero dzisiaj w propozycjach jest *Tinchy Stryder feat. N-Dubz: Number 1*, a ta piosenka już kilka tygodni temu została wypuszczona...
ej właśnie kiedy będzie można normalnie posłuchać WWBTF, a nie tylko na ''życzenie'' w Popliście?? Bo to czekanie od 18:00 do 21:30 na piosenkę mnie czasami dobija
ewaika789 pisze:ej właśnie kiedy będzie można normalnie posłuchać WWBTF, a nie tylko na ''życzenie'' w Popliście?? Bo to czekanie od 18:00 do 21:30 na piosenkę mnie czasami dobija
no przeciez na bonjovi.com mozna sobie sluchac, nie? jesli o to chodzi
JasonJovi13 pisze:A przypoinacie sobie z jaką niecierpliwością czekaliście na Make a Memory?
Nie
Choć czekałem na HAND. Wiadomo,że to dodatkowy dreszczyk emocji jak sie słyszy BJ w radiu choć wolałbym singiel usłyszeć bardziej np. w Radiu Eska Rock aniżeli w RMF ale mam nadzieje ,że i to sie niedługo stanie
milagros^ pisze:ewaika789 napisał/a:
ej właśnie kiedy będzie można normalnie posłuchać WWBTF, a nie tylko na ''życzenie'' w Popliście?? Bo to czekanie od 18:00 do 21:30 na piosenkę mnie czasami dobija
no przeciez na bonjovi.com mozna sobie sluchac, nie? jesli o to chodzi
nie nie o takie słuchanie mi chodzi
no tak ale tak sobie słuchać a wreszcie usłyszec w radiu to wielka różnica
ja też czekam na WWBTF np w esce, ale na to na razie chyba marne szanse z tego co widzę. Więc zadowolę się RMF FM ... nawet jak trzeba będzie ciągle prosić przez sms
Na liście przebojów Marka Niedźwieckiego WWBTF zadebiutowało jako nowość na miejscu 22 na 30 piosenek na liście. Tym samym Radio Złote Przeboje jako pierwsze ma WWBTF w notowaniu. Trzeba zacząć głosować http://zloteprzeboje.tuba.fm/#/sp_lista.xml
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!