"The Circle" - Nowy Album

Dyskusje na temat albumów, ich oceny, opinie.

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Justysia »

właśnie !!!
Mamy te 3 czy 4 % a ty co :bije: :PPP
One light burning ...
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

We weren't born to follow może nie jest przegrane do końca przez tą solówkę, oto co pisze Obie, jest nadzieja...

Hi Obie... Well I'm wondering why I can't feel Richie on WWBTF because I hear no solo
:-(
Asked by sambora3d on September 7, 2009 at 11:20am
answer
Well,feel away....there is a Richie solo on the album version.......no kidding.
Answered by Obie on September 7, 2009 at 11:37am
Awatar użytkownika
kami
It's My Life
It's My Life

Post autor: kami »

Oby to była prawda..
We need something to believe in
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

"The Circle" - Nowy Album

Post autor: teken020 »

dla mnie piosenka jest nudna i wtórna, solo jej nie uratuje ;)
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

podpisuje sie pod przedmówcą. jak powiedzial mój kumpel, który usłyszał WWBTF: "Kolejna piosenka BJ nagrana w takim samym tempie i aranżacji.". Ja czekam na WFTWM i This is our House, jesli jest podobne do WGIGO to mam nadzieje, ze bedzie kolejnym singlem.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
ZB
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: ZB »

Dziewczyny, spokojnie, żartowałem z tym Osaka Motel :D
LET IT ROCK!!!!!!!!!!!!!!
emilka
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: emilka »

Tytuły piosenek potwierdzone podobno przez Jona w wywiadzie dla japońskiej stacji radiowej:

Superman Tonight
Broken Promise Land
Fast Cars
Thorn In My Side
Happy Now
WWBTF
When we were beautiful
Work for the working man

Jedna z nich ma trafić na składankę "The Best of".
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

o tytule-

question
Hey Obie my friend :) Is Obie your real name??
Rocketh On.
Asked by Lady_Liberty on September 12, 2009 at 9:05am

answer
Yes it is. Now ,I've been asked what the title of the new album means.....so, here is something for you all. �The album title,� Bon Jovi explains, �has several meanings. Some may say that with this album we have come full circle. Others may see The Circle as never ending. I see it as very hard to get in to and even harder to get out of,� the singer says with a laugh. Having had 5 studio records in this decade, there are songs on each record that represent the world around us. And while they don�t always like what they see, they try hard not to see the cup as half empty. From the new single �We Weren�t Born To Follow� to the powerful �When We Were Beautiful,� the songs are as uplifting and anthemic as anything Bon Jovi and Sambora have ever written.

Answered by Obie on September 13, 2009 at 10:10pm
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Czytałem o tym, ale nie do konca wierze, ze to prawda, bo ten sam dziennikarz miał powiedzieć, ze Jon potwierdził 20 koncertów w O2. Trochę dużo. Oczywiści jeśli to rozmieszczą w czasie np co miesiąc koncert to ok, ale jeśli puszczą seriami to nie widzę tego.

Co do tytułów:
Superman Tonight - brzmi chyba najlepiej. Przywodzi mi na myśl świetną piosenkę Stereophonics - Superman. Zalatuje mi trochę rockową balladą.

Broken Promise Land - Brzmi mrocznie. Ale mrocznie brzmiało mi też Garageland, a piosence daleko do mroczności. Tytuł daje jednak nadzieje na dobry tekst.

Fast Cars - Najbardziej kontrowersyjny tytuł. Od razu mi się skojarzył z "Shut Up And Drive" Rihanny. Zanosi się na szybki rocker.

Thorn In My Side - ballada? Najmniej mnie ten tytuł zainteresował bo zajeżdża i balladami z Bounca o któych czasmai chciałbym zapomnieć,

Happy Now -> Czyli wspomniane Can I Be Happy Now. Oba tytuły dobre i oba daja nadzieje na dobry rockowy hicior.

WWBTF - znany genialny tytuł. Piosenka trochę rozczarował. Spodziewałem się czegoś innego chociaż sam w sobie jest dobra.

When we were beautiful - super tytuł a piosenka na początku mi się nie podobała a teraz mam ogromną ochotę posłuchać całości.

Co do tytułów to brakuje jeszcze "This Is Our House" - rocker w stylu WGIGOn?? Biorę w ciemno.

Powiem tak. Tytuł albumu jak i powyższe tytuły brzmią zupełnie NIE w stylu Bon Jovi. Fast Cars, Superman Tonight, When We Were Beautiful?? Jest to dla mnie jednak plus. Tytuły z Bounca kompletnie mnie nie ruszały tak samo z LH (poza paroma wyjątkami). Te tytuły podobają mi się tak samo jak te z HANDa i oby okazały się równie dobre jako piosenki.
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

Happy Now -> Czyli wspomniane Can I Be Happy Now. Oba tytuły dobre i oba daja nadzieje na dobry rockowy hicior.
??? Ja mam wrazenie ze to bedzie obciach i niewypal. Cos w stylu I love this town czy WSYCGH .
WWBTF - znany genialny tytuł. Piosenka trochę rozczarował. Spodziewałem się czegoś innego chociaż sam w sobie jest dobra.
Jak bedzie slowka do tam jej 4/6 .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

do dupy troche te tytuły. This is our House mi sie zajebiście podoba, ale Superman Tonight? :whoeva: Broken Promise Land jeszcze ujdzie, ale z kolei Fast Cars tez jakies dziecinne, jakby tytuł utworu zespołu składającego sie z 15-latków. Nie ocenia sie książki po okładce, wiec pozostaje czekać.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Tatar pisze:This is our House mi sie zajebiście podoba
a mi się od razu kojarzy z Feelem.. ' nasz dom, w którym pisze od lat, nasz dom w którym ...' tralalala ;]
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

hahaha dobre bartek nie mogę :rotfl:
One light burning ...
Awatar użytkownika
AxeL
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: AxeL »

a mi się od razu kojarzy z Feelem.. ' nasz dom, w którym pisze od lat, nasz dom w którym ...' tralalala ;]
Miejmy nadzieje ze przynajmniej Bon Jovi nie znaja i nie fascynują sie muzyka Feela .
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
Awatar użytkownika
Justysia
Have A Nice Day
Have A Nice Day

No nie znają na pewno Feel'a ale jakby jeszcze się mieli nimi inspirować to już koniec świata by nastąpił ... :lol:
One light burning ...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Albumy i Wydawnictwa”