potwierdzona przez obiego lista piosenek z The Circle:
OK, here goes........
We Weren't Born To follow
When We Were Beautiful
Work For The Working Man
Superman Tonight
Bullet
Thorn In My Side
Live Before You Die
BrokenPromiseland
Love's the Only Rule
Fast Cars
Happy Now
Learn To Love
Live Before You Die = It's my life = Everyday= Have a nice Day hahahahahahahahahhahaahha
bartekbb23 pisze:potwierdzona przez obiego lista piosenek z The Circle:
OK, here goes........
We Weren't Born To follow
When We Were Beautiful
Work For The Working Man
Superman Tonight
Bullet
Thorn In My Side
Live Before You Die
BrokenPromiseland
Love's the Only Rule
Fast Cars
Happy Now
Learn To Love
Live Before You Die = It's my life = Everyday= Have a nice Day hahahahahahahahahhahaahha
w sumie jakby było oficjalne to Obie dałby to jako newsa a nie napisał komuś. Teraz tak pomyslałam, ale też nie wiem więc trzeba poczekać i się zobaczy a tym podobieństwem do IML , Everyday i HAND to fakt ale może coś chłopaki zmienią i nie będzie taka kaszana. Jak się po raz n-ty powtórzą z tym samym tematem tylko w innej formie to żal ...
mnie ciekawi każdy tytuł od Superman Tonight w dół . Live Before You Die wydaje mi się być takim naprawdę rockowym kawałkiem, Happy Now balladą - zobaczymy w niedalekiej przyszłości. Do reszty nie mam jakichś szczególnych skojarzeń :]
Justysia pisze:Teraz tak pomyslałam, ale też nie wiem więc trzeba poczekać i się zobaczy a tym podobieństwem do IML , Everyday i HAND to fakt ale może coś chłopaki zmienią i nie będzie taka kaszana. Jak się po raz n-ty powtórzą z tym samym tematem tylko w innej formie to żal ...
to jest oficjalne...... Bon Jovi dawno przestali takie informacje traktować jako istotne ( czyt. nie da się na niej zarobić )
Newsa w innej treści bym się raczej nie spodziewał na bonjovi.com
Mnie najbardziej intryguje tytuł "Bullet" zupełnie nie mogę sobie wyobrazić o czym to może być piosenka...o pocisku/naboju? "Superman Tonight" kojarzy mi się z "Captain Crash and the Beauty Queen from Mars", a "Love's the Only Rule" przywodzi mi na myśl YGLABN.
Live before You Die, Bullet, Learn to Love, Love's the only rule są ok. Wciąż nie przekonują mnie Superman'y czy inne Fast Cars. Jeszcze troche i Jon napisze piosenke o Bolku i Lolku.
Tatar pisze:Live before You Die, Bullet, Learn to Love, Love's the only rule są ok. Wciąż nie przekonują mnie Superman'y czy inne Fast Cars. Jeszcze troche i Jon napisze piosenke o Bolku i Lolku.
luuzz... to tylko tytuły
wiadomo, że jon z richim pisanie piosenek rozpoczynają od tytułu, poczekaj do wydania piosenki, albo opublikowania pełnych tekstów, wtedy komentuj.
wiadomo, nie oceniam piosenek tylko tytuły. Ciekawe czy jest to pełna setlista The Cirlce, bo na przykład wśród wymienionych kawałków nie ma This is our House.