Coś mi się to nie podoba. Ale przynajmniej próbowałam i mam czyste sumienie
Listy przebojów- We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Szczerze mowiąc - nie wiem co niektórzy z was mają do innych piosenek z POPLISTY i Przeboju Lata (wiem, że to zależy od gustu, jednak chyba nie jest tak źle...) , ale musze przyznać, że czasem te wyniki serio są podejrzane. Wróce do przykładu "I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight" od U2. Było na trzecim miejscu na POPLIŚCIE, ale tylko po to, aby wypaśc z niej całkowicie 3 dni później.
A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak
).
A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak
- Rattie
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Witam ponownie 
Sorka, że sie wpitolę w ten temat, ale nie znalazłem pasującego, a problem mój nowego tematu wart nie jest.
Ma ktoś WWBTF na mp3 zajmującym jakieś 4-6mb? Bo ja jak na razie znajduję jeno takie wielkości małego walenia a pamięci w komórce mało
Jesli ktoś ma niech walnie linkiem na PW.
Dzieki!
Sorka, że sie wpitolę w ten temat, ale nie znalazłem pasującego, a problem mój nowego tematu wart nie jest.
Ma ktoś WWBTF na mp3 zajmującym jakieś 4-6mb? Bo ja jak na razie znajduję jeno takie wielkości małego walenia a pamięci w komórce mało
Jesli ktoś ma niech walnie linkiem na PW.
Dzieki!
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Słuchajcie a może Darek Maciborek jest wśród nasEVENo pisze:A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak).
Panie Darku apelujemy o ujawnienie się

When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
ciekawe dlaczego nie wspominał o nich przy okazji LH skoro tak bardzo ich lubi, czaje, że to było country, ale akurat Till we ain't strangers anymore nie było aż taka wiochą, całkiem dobra pioseneczka, a jednak nie znalazła się w popliście. Nagle uwielbienie dla Bon Jovi przez myster Maciborka i całego RMF jest związane właśnie z wydaniem płyty, nad którą będą mieć patronat, chcą aby się dobrze sprzedała, aby mieć z tego jak największy zysk tyle w tym temacie.EVENo pisze:A zmieniając temat: zauważyliście, że Pan Darek Maciborek lubi Bon Jovi?? Nie, nie, nie - on ich BAAARDZO LUBI. Dużo o nich mówi i często wspomina o dacie 10 listopada (raz opisał tą datę jako dzień deszczu gitar, czy jakoś tak).
Mnie też.ewaika789 pisze:Cytat:
Jakie są intencje Maciborka - niewazne. Powinieneś się cieszyć, że jedna z największych rozgłośni w tym kraju promuje BJ
OOO właśnie takie myślenie to mi się podoba
[ Dodano: 2009-09-16, 16:08 ]
A wracając do POPLISTY - myslę, że WWBTF zbyt szybko wszedł do propozycji. Gdyby weszlo w przyszlym tygodniu byłyby większe szanse na szybkie wejście do "20". Takie przynajmniej moje zdanie - troche dziwne, ale tak myślę.