Wiem, że na naszym forum jest kilka osób, które słuchają muzyki Michaela Jacksona. Być może więc zainteresuje Was ta wiadomość.
28. października do kin na całym świecie ma wejść dokument "Michael Jackson's This Is It", który będzie ukazywał prace artysty nad koncertami dla O2 Arena, które miały się odbyć w lipcu tego roku...
Tutaj możecie zobaczyć zwiastun filmu: http://utnij.pl/thisisit
Bardzo polecam. Nie tylko fanom Króla.
"Michael Jackson's This Is It"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
"Michael Jackson's This Is It"
Ostatnio zmieniony 17 września 2009, o 08:47 przez Agata BJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
a ja mam pytanie, bo miałem wybrac się na film, ale na drodze mi stanęło coś nieoczekiwanego.. no i teraz możliwe że się skusze na DVD i w tym momencie następuje moje pytanie ;p.
Czy w tym filmie przeważała muzyka, np czy była duża ilość nagrań z tych prób, więc wyglądało to jak w pewnym sensie koncert, czy był to film czysto dokumentalny i dużo gadania mało muzyki?
Czy w tym filmie przeważała muzyka, np czy była duża ilość nagrań z tych prób, więc wyglądało to jak w pewnym sensie koncert, czy był to film czysto dokumentalny i dużo gadania mało muzyki?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Jest to w całości dokument, a dokładniej materiały z prób do trasy koncertowej, do której przygotowywał się Michael. Prawie cały film to muzyka - głównie wykonania na żywo z prób (widać więc dokładnie przygotowania do każdej piosenki, która miała być wykonywana na koncercie). Gadania jest tam zadziwiająco mało - jedynie kilka mini-wywiadów z ludźmi współpracującymi z Jacksonem.
Polecam serdecznie
A jak już zobaczysz to napisz jak się podobało.
Polecam serdecznie
-
- Have A Nice Day