wiadomo, nie oceniam piosenek tylko tytuły. Ciekawe czy jest to pełna setlista The Cirlce, bo na przykład wśród wymienionych kawałków nie ma This is our House.
Tak jak Bartek mówi może to być piosenka z Best Of albo B-side. Podobno Japońcy mają dostać 2 dema wiec może jedna to ona. Jest tu WWWBeautifull wiec może TIOHouse trafi jednak na Best Of . Ma być wydany w trakcie trasy a tytuł i treść idealnie pasuje do promocji trasy.
mnie nie obchodzą jakie tytuły mają piosenki, tyko ich treść, głównie muzyczno-techniczna O!
To jest najważniejsze. Już nie raz piosenka o tytule któy średnio mi się podobał okazała się super i na odwrót.
Idziemy dalej:
Bullet - jeśli będzie w połowie tak rockowy jak piosenka z linku poniżej to będzie zajebiście. Tytuł idealny dla mocnego riffowego rockera. Już sam tytuł mi robi zachętę na piosenkę.
Live Before You Die - Jak Bartek powiedział pachnie IML, ale mi od razu przyniosło na myśl ballade i to tak z mocnym i podniosłym refrenem.
Love's the Only Rule - na bank ballada. Kravitz mi przychodzi na myśl.
Learn To Love - szybki rocker w stylu Misunderstood. ew smętna ballada, ale wole to pierwsze
Podziele to tak na dobre tytuły i takie co mi średnio podchodzą:
DObre:
We Weren't Born To follow , When We Were Beautiful , Work For The Working Man , Thorn In My Side , Live Before You Die ,
Learn To Love , Happy Now , Fast Cars , Superman Tonight , BrokenPromiseland , Bullet
Pogrubione piosenki oznaczają, zę dużo po nich oczekuje. Tytuły bardzo obiecujące.
Średnie:
Love's the Only Rule
Ogólnie pozytywnie, nawet bardzo, ale co będzie to się okaże.[/quote]