Listy przebojów- We Weren't Born To Follow
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- It's My Life
BoVi, ja miałam WOS ;p. (ciekawe, kto ma rację)
no przecież nic się nie stało, że raz nie słyszeliście BJ w RMFfm. i tak tam czatujecie całymi dniami, to trafiacie na piosenkę parę razy dziennie. a że Dżonusia nie słyszeliście, to tragedia! pewnie puszczą go jeszcze parę razy w radiu
spokojne wasze rozczochrane
no przecież nic się nie stało, że raz nie słyszeliście BJ w RMFfm. i tak tam czatujecie całymi dniami, to trafiacie na piosenkę parę razy dziennie. a że Dżonusia nie słyszeliście, to tragedia! pewnie puszczą go jeszcze parę razy w radiu
-
- It's My Life
Powitać ulubiną marudę roku 2005Rattie pisze:Witam ponownie
Sorka, że sie wpitolę w ten temat, ale nie znalazłem pasującego, a problem mój nowego tematu wart nie jest.
Ma ktoś WWBTF na mp3 zajmującym jakieś 4-6mb? Bo ja jak na razie znajduję jeno takie wielkości małego walenia a pamięci w komórce mało
Jesli ktoś ma niech walnie linkiem na PW.
Dzieki!
a nawet ukłon
C'mon
Witam! Nie wiem jak liczone są głosy na Popliście ale coś długo WWBTF nie może się wdrapać do listy. 10 dni w propozycjach i nic
aż tylu przeciwników mamy ? Wydaje mi się, że na tej liście utwór musi być jakiś czas tylko propozycją. Pamiętam jak pewna piosenka była chyba z 3 tygodnie w propozycjach by później być w czołówce przez wiele dni. Głosujmy
!

weź bartek nie psuj klimatu
Chociaż tyle z tego wszystkiego mamy, a ty nie - musisz zepsuć
Dziadu jeden.
Przynajmniej sobie pogadamy, bo co mamy siedzieć i pisać, że jednak nie ma szans na wyższą pozycję (czy tam jakąkolwiek) WWBTF na listach ?
Chyba lepiej pomarzyć. To tak samo jak z przyjazdem chłopaków do Polski

Chociaż tyle z tego wszystkiego mamy, a ty nie - musisz zepsuć
Dziadu jeden.
Przynajmniej sobie pogadamy, bo co mamy siedzieć i pisać, że jednak nie ma szans na wyższą pozycję (czy tam jakąkolwiek) WWBTF na listach ?
Chyba lepiej pomarzyć. To tak samo jak z przyjazdem chłopaków do Polski
One light burning ...
- milagros^
- Have A Nice Day
poza tym-
20:39 RMF POPLISTA
Bon Jovi: We Weren't Born To Follow
21:48 RMF POPLISTA
http://www.miastomuzyki.pl/?p=wybierak
20:39 RMF POPLISTA
21:48 RMF POPLISTA
http://www.miastomuzyki.pl/?p=wybierak
Ostatnio zmieniony 18 września 2009, o 17:46 przez milagros^, łącznie zmieniany 1 raz.
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Hmm… Przed chwilą chciałam zagłosować na WWBTF na liście Marka Niedźwieckiego, a tu Bon Jovi nie ma w ogóle na tej liście, z której wybiera się piosenki do głosowania. Tydzień temu byli na 14 miejscu, a teraz nie zmieściliby się nawet w 50? Cóż, szkoda… Choć warto jeszcze poczekać na aktualne notowanie.