"The Circle" - Nowy Album
Moderator: Mod's Team
Okładka jest fajna
Milo gdy się czlowiek o 0:26 dowie ze trzeba wlaczyc kompa bo jest okladka.
Richie swietnie wyszedl ale ma dziwna minę tak jakby się usmiechal a jako ze Richie jest najwyzszy to musieli wypuscic Jona z dwa kroki do przodu by nie bylo widac ze az jest taki kurduplasty
)
Mroczna okladka napawa nadzieją tak samo jak okladka bounce ale tutaj moze nie bedzie kawałku w stylu Joey no chyba ze ten kreskówkowy utwór
Richie swietnie wyszedl ale ma dziwna minę tak jakby się usmiechal a jako ze Richie jest najwyzszy to musieli wypuscic Jona z dwa kroki do przodu by nie bylo widac ze az jest taki kurduplasty
Mroczna okladka napawa nadzieją tak samo jak okladka bounce ale tutaj moze nie bedzie kawałku w stylu Joey no chyba ze ten kreskówkowy utwór
C'mon
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Co do interpretacji.
To taka życiowa. Są cieżkie czasy i Bon Jovi wchodzą w nie (w czerń) wprowadzając życie, ożywienie (światło) itp. To światło za nimi podąża.
Ale najlepiej podoba mi sie interpretacja kumpla. "Bon Jovi wychodzą z muzycznego rynsztoku jakim było country"![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A tak muzycznie to wolałbym, żeby to niosło za sobą tajemniczość i mroczność.
To taka życiowa. Są cieżkie czasy i Bon Jovi wchodzą w nie (w czerń) wprowadzając życie, ożywienie (światło) itp. To światło za nimi podąża.
Ale najlepiej podoba mi sie interpretacja kumpla. "Bon Jovi wychodzą z muzycznego rynsztoku jakim było country"
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
A tak muzycznie to wolałbym, żeby to niosło za sobą tajemniczość i mroczność.
Wlaśnie dzisiaj pracując leciało Joey i slucham, słucham i tak się dobrze to słuchało (świetny wokal, niezły David, super klimat), że pomyślałem soibie jak ja mogłem za nią nie przepadać. Kapitalny numer.Mroczna okladka napawa nadzieją tak samo jak okladka bounce ale tutaj moze nie bedzie kawałku w stylu Joey no chyba ze ten kreskówkowy utwór
Być może kapitalny numer ale nie pasujący do płyty i właśnie oby na Circle nie było takich pomyłekAdrian pisze:Wlaśnie dzisiaj pracując leciało Joey i slucham, słucham i tak się dobrze to słuchało (świetny wokal, niezły David, super klimat), że pomyślałem soibie jak ja mogłem za nią nie przepadać. Kapitalny numer.Mroczna okladka napawa nadzieją tak samo jak okladka bounce ale tutaj moze nie bedzie kawałku w stylu Joey no chyba ze ten kreskówkowy utwór
C'mon
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Wow, no śliczna jest
Tak jak napisała Agatka, każdy zobaczy w niej coś innego. Jak dla mnie: koła, koła, koła, mniejsze, większe, jaśniejsze, ciemniejsze, a Oni nadal w środku, nadal w grze. Czyli tak jak mówił Jon, że ciężko dostać się do tego muzycznego kręgu, a jeszcze ciężej się w nim utrzymać, ale Im się to ciągle udaje, ciągle mają coś do powiedzenia, ciągle idą do przodu… Świetnie.

Hehe, a to było genialneAdrian pisze:Ale najlepiej podoba mi sie interpretacja kumpla. "Bon Jovi wychodzą z muzycznego rynsztoku jakim było country"
Jedna z najlepszych okładek BJ. Zdecydowanie pierwsza 5, a jakby sie uprzeć to i pierwsza 3. Oby zawartość dorównywała opakowaniu. No i to, że Richie jest w awangardzie może rzeczywiście oznaczać wiele gitarowych numerów. A to by było już dopełnienie szczęścia. 
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- AxeL
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Okładka na duży plus.Napewno lepsza niz : Hand Bounce Crush LH . Lepsze od niej sa chyba tylko okładki z Keep the faith TLFR oraz These Days - no moze na rowno z These Days. Jak muzyka bedzie na tym poziomie co okładka to bedzie superowo.
[ Dodano: 2009-10-04, 11:21 ]
Richie na 1 planie , co jest nowością i zaskoczeniem. Przypomina mi okladke these days 10 lat później. Szkoda ze znam WWBTF bo to mnie nastawia troszke pesymistycznie co do tej płyty. Czarna okładka takze przypomina troche Bounce - moze bedzie tam drugie Hook me up lub Undivided ?!
[ Dodano: 2009-10-04, 11:21 ]
Richie na 1 planie , co jest nowością i zaskoczeniem. Przypomina mi okladke these days 10 lat później. Szkoda ze znam WWBTF bo to mnie nastawia troszke pesymistycznie co do tej płyty. Czarna okładka takze przypomina troche Bounce - moze bedzie tam drugie Hook me up lub Undivided ?!
"These days - there ain't a ladder on these streets" - BJ These Days
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Raz ,że Richie jest (delikatnie) na 1 planie a dwa ,że jako jedyny sie uśmiecha. Nie wiem czy to miało coś oznaczać czy po prostu ma taki czas w swoim życiu ,że mu sie banan na buzi robi ale tak teraz sobie myśle , że dziwacznie to troche wygląda ;pAxeL pisze:Richie na 1 planie , co jest nowością i zaskoczeniem.

- PePe
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Jako, ze zawsze jestem w czolowce optymistow na forum i przewaznie czesciej chwale niz ganie, zaskocze Was. Okladka kompletnie mi sie nie podoba. To nie to co sobie wyobrazalem, nie na to czekalem. Gdzie to slynne juz zdjecie gdzie wszyscy trzymaja sie za bary tworzac kolko? (o ktorym mowil Jon). Najbardziej nie trafia do mnie uzycie "techniki" komputerowej do tej okladki. Wyglada jak jakis tani wytwor z Corel Draw badz PSa.
Zawiodlem sie na okladce
Ale pocieszam sie, ze nie o to w tym wszystkim chodzi
takze czekam na zawartosc 
Teraz pewnie mnie zmieszacie z blotem bo wlasnie zdalem sobie sprawe, ze jestem jako jedyny w opozycji
Zawiodlem sie na okladce

Ale pocieszam sie, ze nie o to w tym wszystkim chodzi
Teraz pewnie mnie zmieszacie z blotem bo wlasnie zdalem sobie sprawe, ze jestem jako jedyny w opozycji
no PePe ja zacznę czego się cholero czepiasz przypatrz się dobrze i zobaczysz że okładka jest zaje****a i po Tobie się tego nie spodziewałam no wiesz cofnij to lepiej zanim dosięgnie Cię moja ręka sprawiedliwości
Ja tam nie widzę żadnego taniego wytworu i inni też nie więc jeszcze raz dobrze się zastanów i to szybko 
One light burning ...
Nikt nie ma prawa mieszać Cię z błotem. To są Twoje subiektywne odczucia i nikomu nic do tego. Ba, byłabym zdziwiona, gdyby wszyscy byli jednomyślni co do nowej okładki. Przeglądałam inne fora - większość opinii jest rzeczywiście pozytywna, nie brakuje również głosów, że okładka wygląda tak, jakby była zrobiona przez amatora w Corelu (czyli to, o czym wspominałeś), komuś nie odpowiada kolorystyka lub czcionka, itd...PePe pisze:Jako, ze zawsze jestem w czolowce optymistow na forum i przewaznie czesciej chwale niz ganie, zaskocze Was. Okladka kompletnie mi sie nie podoba. To nie to co sobie wyobrazalem, nie na to czekalem. Gdzie to slynne juz zdjecie gdzie wszyscy trzymaja sie za bary tworzac kolko? (o ktorym mowil Jon). Najbardziej nie trafia do mnie uzycie "techniki" komputerowej do tej okladki. Wyglada jak jakis tani wytwor z Corel Draw badz PSa.
Zawiodlem sie na okladce![]()
Ale pocieszam sie, ze nie o to w tym wszystkim chodzitakze czekam na zawartosc
Dokładnie, to jest forum, więc każdy ma prawo wyrazić swoją opinię.emilka pisze:Nikt nie ma prawa mieszać Cię z błotem. To są Twoje subiektywne odczucia i nikomu nic do tego
Moim zdaniem okładka jest zdecydowanie najlepsza ze wszystkich płyt "nowej ery", pomijając jedynie TLFR...
Poza tym lepsza była tylko okładka KTF i ewentualnie These days, o!
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)