Show yourselves :)
Moderator: Mod's Team
jutro to już dzisiaj czy dopiero za tydzien?:PAgata BJ pisze:To ja jutro może też jakieś wrzucę, żeby się koszulką pochwalić
mam ich kilka ale bardziej zadowolony jestem z koszuli ktora jest kilka rozmiarow zbyt duża ale jest swietnaJovi świetna masz koszulke !
U sobola od razu widac rok 89 się kłania
Przypadek sprawił że ją mam, kolezanka brata ciotecznego dowiedziała się o zapaleńcu i powiedziała ze chyba coś u niej w butiku było BJAle Joviego koszulka bije wszystkie na łeb.

C'mon
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Widzisz jovi, prawda jest taka, że koszulek z ery SWW czy NJ na foto prawie nie mam, ewentualnie gdzieś w albumach na papierowych zdjęciach tylko - a niektóre w ogóle gdzieś zaginęły w mrokach przeszłości hehe.
Tu taki mix co wygrzebałam tak na szybko, choć widzę, że kilku jednak brak niestety m.in. z NJ (z zespołem czy np. z okładką płyty plus wstążka na plecach), z SWW (Tico z brodą hehe), czy kolorowa wersja KTF z czerwonym logo...

Tu taki mix co wygrzebałam tak na szybko, choć widzę, że kilku jednak brak niestety m.in. z NJ (z zespołem czy np. z okładką płyty plus wstążka na plecach), z SWW (Tico z brodą hehe), czy kolorowa wersja KTF z czerwonym logo...

It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
- Goska
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: New Jersey
Ja spiemilagros^ pisze:o matko, http://www.rockmetalshop.pl/product-pol ... I-14-.html na tym to ja bym mogla spac
Show yourselves :)
teraz są fajniejsze
... i dłuższe 

It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
-
- It's My Life