Guns N' Roses
Moderator: Mod's Team
Artystyczne samobójstwo? Doskonale, niestety, to ujęłaś. Tak to już jest, jak człowiek chce za dużo i za dobrze.
Dla mnie również GN'R stanowią jeden z ważniejszych, jeżeli nie najważniejszych zespołów. I tak, jak u przedmówców -"stary GN'R", bo za nowym składem nie mogę nadążyć i po prostu sobie darowałam zainteresowanie. Tak czy siak na nowy krążek czekam (i czekam, i czekam), już choćby po to, aby się przekonać, że Axl nie upadł tak nisko, jak mi to chcą wmówić.
O ile Duff przy mikrofonie mi odpowiada, o tyle Axl'a w SIDHY nie mogę przetrawić.
Dla mnie również GN'R stanowią jeden z ważniejszych, jeżeli nie najważniejszych zespołów. I tak, jak u przedmówców -"stary GN'R", bo za nowym składem nie mogę nadążyć i po prostu sobie darowałam zainteresowanie. Tak czy siak na nowy krążek czekam (i czekam, i czekam), już choćby po to, aby się przekonać, że Axl nie upadł tak nisko, jak mi to chcą wmówić.
O ile Duff przy mikrofonie mi odpowiada, o tyle Axl'a w SIDHY nie mogę przetrawić.
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Ej co chcecie od SIDHY?:P To jest baaardzo dobra piosenka przeciez 
Tutaj jest nowy sklad wypisany jakby co
Od 2001 roku byla tylko jedna zmiana w składzie, to chyba nie tak zle 
A co do iluzji to tez mialem podobne odczucia ale jakos tak mi sie zrobilo, ze slucham tych plyt raz i nie podoba mi sie na przyklad Dead Horse. Wlaczam ta plyte za 2 miesiace i sie dziwie - "dlaczego ta piosenka mi sie nie podobala?", moim zdaniem to jest plyta do sluchania przez dluzszy czas. Moze za pare lat nam wszystkim beda sie podobac wszystkie kawalki
:>
http://gunsnroses.kom.pl/index.php?id=skladiza pisze:za nowym składem nie mogę nadążyć
Tutaj jest nowy sklad wypisany jakby co
A co do iluzji to tez mialem podobne odczucia ale jakos tak mi sie zrobilo, ze slucham tych plyt raz i nie podoba mi sie na przyklad Dead Horse. Wlaczam ta plyte za 2 miesiace i sie dziwie - "dlaczego ta piosenka mi sie nie podobala?", moim zdaniem to jest plyta do sluchania przez dluzszy czas. Moze za pare lat nam wszystkim beda sie podobac wszystkie kawalki
Ja również od początku mam te same typy co do piosenek ulubionych jak i tych, które zdecydowanie mi nie leżą - do tych drugich wrzucam "Bad Apples" i "Dead Horse". "My world" ze względów oczywistych pominę 
...Don't you know that all my heroes died...?
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
And I guess I'd rather die than fade away...
"Rock N Roll is the spiritual release of the youth"
http://www.olcat.mylog.pl
-
- It's My Life
- Kontakt:
ja również bardzo lubię Gunsów. ostatnio nie jestem na bieżąco, ale cenię sobie takie ich piosenki jak 'don't cry', 'november rain', 'paradise city'. uważam że swego czasu naprawdę nieźle wymiatali i szkoda że się rozpadli 

www.korowiow.mp3.wp.pl
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
Za doświadczenia trzeba w życiu płacić. Jeżeli mamy szczęście, otrzymujemy rabat - Oskar Kokoschka
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
No, ja, podobnie jak Naczelna, też widzę tu parę zespołów, które również pretendowałyby dla mnie do miana najlepszego zespołu '90, ale GN'R zespołem byli na pewno bardzo dobrym
.
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Queen w latach 90. było na wymarciu-no chyba że ktoś lubi czasymichalb pisze:W latach 90 z Gunsami mogli chyba rywalizować tylko Aerosmith i Bon Jovino i może Nirvana i Queen. Reszta nie ma szans
'poFreddiemowe'
"I know life sometimes can get tough and I know life sometimes can be a drag, but people, we have been given a gift/a road and that's road's name is ROCK'N'ROLL" Kiss
Jednak często spotykam się z określeniem, że gunsi albo Nirvana to najlepszy zespół lat 90. Co do Queen to wszyscy wiemy, żę Freddie zmarł w 91 roku, ale płyta Innuendo jest jedną z najlepszych płyt lat 90 i nikkt tego nie zmieni 
In The World That Gives You Nothing We Need Something To Believe In....
- Twisted Sister
- Have A Nice Day
Bo byli chwaleni przez krytykę, czego nie można powiedzieć o BJmichalb pisze:Jednak często spotykam się z określeniem, że gunsi albo Nirvana to najlepszy zespół lat 90. Co do Queen to wszyscy wiemy, żę Freddie zmarł w 91 roku, ale płyta Innuendo jest jedną z najlepszych płyt lat 90 i nikkt tego nie zmieni
Ojjj tak, Innuendo jest genialne, o Made In Heaven nie wspominając :mrgreen: .