SURVIVOR - "The Circle"
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
-
- I Believe
To Twoja opinia. Według mnie LTOR to jeden z największych gniotów w historii tego zespołu. Nadaję się co najwyżej do soundtrack'u najnowszego sezonu Gumisiów.AxeL pisze:Przepraszam ze sie wtrącę ale Love is only rule to powinna byc w 4 na pewno. I jak widzę ze chcecie ja wywalić to mnie szlak trafiaOt tak nadmieniłem.
----------------------
Odpada: [9] Love's The Only Rule
[1] We Weren't Born To Follow
[2] When We Were Beautiful
[3] Work For The Working Man
[4] Superman Tonight
[5] Bullet
[6] Thorn In My Side
[7] Live Before You Die
[8] Brokenpromiseland
[10] Fast Cars
[11] Happy Now
[12] Learn To Love
Mój głos: [10] Fast Cars
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
[12] Learn To Love
Popieram Axla z tym LTOR was pppppo...o??!!
Dziwie się, bo na DC piosenka od razu dostała miano najwłaściwszej na 2gi singiel i jako tej perełki w dorobku zespołu. Dla mnie może to nie nr1, ale hmm ta piosenka ma wszystko... klimat, genialny tekst, świetne brzmienie, przestrzeń. No całq cudowna ;D
Nie mam nic przeciwko nikomu, bo to demokracja, ale normalnie można dostać nerwicy patrząc na niektóre głosowania w poszczególnych albumach ;D
Popieram Axla z tym LTOR was pppppo...o??!!
Dziwie się, bo na DC piosenka od razu dostała miano najwłaściwszej na 2gi singiel i jako tej perełki w dorobku zespołu. Dla mnie może to nie nr1, ale hmm ta piosenka ma wszystko... klimat, genialny tekst, świetne brzmienie, przestrzeń. No całq cudowna ;D
Nie mam nic przeciwko nikomu, bo to demokracja, ale normalnie można dostać nerwicy patrząc na niektóre głosowania w poszczególnych albumach ;D
-
- I Believe