Do tej pory (a raczej do grudnia zeszłego roku) mój kontakt z muzyką Bon Jovi polegał na tym, że gdy w radiu leciała Ich piosenka- po prostu nie przełączałam stacji
Dopiero od niedawna wkręciłam się na dobre...
Płyta "The circle" jest dla mnie mistrzostwem! Poprzednie albumy dopiero odkrywam, więc na razie się nie wypowiadam.
Jeśli chodzi o polską scenę muzyczną- jestem fanką zespołu Feel. Nie należę jednak do grupy dziewczyn piszczących i mdlejących na widok wokalisty
Koncertuję od 2007 roku i zdążyłam poznać zarówno zespół jak i wielu fanów. Są to naprawdę wspaniali ludzie, z którymi mam tonę wspomnień!
Zdaję sobie sprawę, że Feel jest dość kontrowersyjnym zespołem i pewnie dla wielu z Was to czysta komercja. Cóż.. Trochę przykre, jednak myślę, że muzyka jakiej słuchamy to kwestia gustu i będziecie tolerancyjni
Tymczasem kończę swoje wywody i pozostaje mi mieć nadzieję, że zostanę tutaj na dłużej.
Pozdrawiam !
PS. Jeśli macie jakieś swoje ulubione piosenki BJ (w co nie wątpię) to polećcie je proszę.. Tak jak mówiłam- moja przygoda z tym zespołem dopiero się zaczyna..