Adrian, wiesz, że mojej babci się lepiej słucha od ciebie?
?ycie. Nie będę ukrywał, że sytuacja w której pewne osoby skakały sobie nawzajem do gardła, a inne pokazywały brak poszanowania dla drugiej osoby to nie było coś co sprawiało, ze chciało mi się wchodzić na forum.
Z każdą z tych wymienionych osób poza Rattiem rozmawiam na gg i będę rozmawiał bo je lubię. Nie zmienia to faktu, ze na forum nie zawsze się zgadzałem z tym co robią i pisałem im to wprost. Do Scrooga i Sobola pisałem, ze jestem po stronie Franka co nie zmienia faktu, ze oboje też maja racje zarzucając Frankiemu, ze nie do końca dostosował się do nowego regulaminu. Nie przemawia do mnie jednak forma w jakiej toczyła się dyskusja. Bo ona sprawiła, że wszystko zamiast się rozwiązać to się posypało.
Nie wiem Adrian gdzie przeczytałeś o odejściu Jovizny, ale może to ja muszę wyczyścić okulary.
Jovizna zrezygnował czas temu. Ten jeden post to jej powrót po miesiącach
Niestety, ale wszystko wskazuje na to, że nie ma tu już po co przychodzić.
Jeśli jest jakiś plus tych odejść to liczę na powroty osób, które miały dość pisania w momencie gdzie zaraz się ktoś nie doczepi, a forum i stronkę śledzą cały czas. Dużo osób może odejdzie, ale liczę na powrót i przyjście nowych. Może w końcu będzie spokojnie i kulturalnie.
taaa... niedługo zostanie tu sam Adrian z gronem 12-sto latek...
Z całym szacunkiem, ale niektóre teksty co tutaj ostatnio były wypisywane sięgają poziomem niżej niż 12 letnich dziewczynek. Ta Twoja zaczepka zresztą też to wysokich lotów się nie zalicza.
I tak 2 sprawy który mi właśnie nasunął Scrooge podczas rozmowy na gg:
1. Cytuje:
moja teoria znowu sie sprawdza... co by sie nie stalo dostaje sie tobie

2.Zastanawiające jest, ze każdy narzeka na jakość forum a nikt nie stara się tworzyć nowych ciekawych tematów do dyskusji. Robi się zadyma pojawiają się osoby nie piszące jakiś czas, maja coś do powiedzenia jak robi się awantura, a tak cisza. No i każdy ma pretensje do każdego.
Powiem z ręką na sercu nie jest mi żal, ze to się rozpada i ludzie odchodzą, bo ostatnio był tu taki syf, że nie dało się czytać niektórych rzeczy. Dla mnie osobiście czas kiedy forum było merytoryczne i coś wnosiło już dawno przeminął. Wtedy była masa róznorodnych poglądowo userów (Lordi, Elek84, Kasiunia, Klorcio, BonJoviątko, Rokitka, Culles, Beerdrinker, Piotrek, Jovizna, Sdms itp), a dało się normalnie dyskutować i robić zloty (w tym sylwester). Ostatnio zrobił się tu burdel i wraz z tym co się dzieje mam nadzieje, ze forum za niedługo powróci na właściwe tory.
Obecnie widzę jeden duży minus. Odeszły 3 osoby, które zajmowały się robieniem newsów wiec stronka straci na jakości, bo nie sądzę żeby rockdk czy EVENo wzięli się za tworzenie newsów.