Epilog

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

Awatar użytkownika
jovizna
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: jovizna »

Może zapytajcie o jakąś zniżkę na wieńce pogrzebowe. Przy tylu odejściach… na pewno coś dostaniecie.

Parę wzniosłych słów ode mnie, po 7 miesiącach niebytu:
po zawieszeniu mojej jakże wspaniałej kariery na tej stronie miało nadejść to „lepsze jutro”– przede wszystkim dla osób, które tak nie cierpią mojej cudownej osoby. Wnioskuje, że wiele się od tamtej pory nie zmieniło, oprócz tego, że zniechęcacie kolejnego człowieka do tego, co lubił i chciał robić dla tej strony – czyli dla was! (zapewniam, ze to nie kwestia słabej psychiki jak niektórym się wydaje, ale raczej już braku chęci na robienie czegoś dla ludzi, którzy i tak nigdy tego nie docenią). Ciekawe tylko kiedy Artur zacznie wam przeszkadzać.

Tak więc drodzy chłopcy/mężczyźni - nie róbcie teraz scen jeden za drugim, że odchodzicie z pompą, za chwilę wracacie z pomysłem na nowe funkcjonowanie forum, po czym znowu zabieracie zabawki i kończycie działalność – również z rozmachem, usuwacie konta, rejestrujecie się na nowo, myśląc, że tutaj naprawdę przebywa banda idiotów, która i tak nie domyśli się ze to wy. Takie zachowanie można wybaczyć kobiecie... Weźcie się w garść, przewietrzcie trochę swoje umysły i posypcie głowy popiołem. To tylko forum. ?ycie zawsze jest inne.

Scrooge, dla jasnosci– nigdy nie odeszłam stad przez Ciebie, także proszę nie schlebiaj sobie. Poza tym skąd taki wniosek, że uderzyłam akurat do ciebie? :D
Co do tego testosteronu, to tak! mam go dużo, bardzo dużo… zawsze obok siebie :D i domyślam się, że do takiego modelu jeszcze sporo ci brakuje. Jeśli masz do mnie jakiś problem to powiedz to MI, a nie żal się całemu światu, bo to żałosne.

Tatar pisze:Wbrew plotkom i spekulacjom - zostaję
:D
Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Ide o zaklad, ze ktos pomysli, ze go obrazasz i rowniez odejdzie po Twoim poscie :D
Awatar użytkownika
JoFree
It's My Life
It's My Life

Post autor: JoFree »

Ja nie zamierzam oceniać/krytykować decyzji, które zapadły na forum w ciągu tych kilku dni. Jesteście dorośli i macie prawo do własnych decyzji a ja jako ten "mniej znaczący" użytkownik nie muszę ich rozumieć. Chciałam Wam tylko przypomnieć, że niecałe dwa miesiące temu mówiono o naszym forum na antenie radia Zet i to w samych superlatywach. Pamiętacie jeszcze jak bardzo wszyscy byliście poruszeni tym faktem?

"mają świetną stronę internetową" "niesamowici są ci ludzie"

TO WSZYSTKO BY?O MIęDZY INNYMI O WAS !!

Jeżeli faktycznie potrzebujecie przerwy to zróbcie ją sobie. Odpocznijcie od forum, ale wracajcie do nas szybko i zamiast żreć się między sobą spożytkujcie tą energię na pisanie o Waszym ukochanym zespole
When you wanna give up, and your hearts about to break
Remember that you're perfect, God makes no mistakes
Awatar użytkownika
M.Ssed
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: M.Ssed »

a ja myślę że ten temat przydałoby się zamknąć.
kto chce to sobie odejdzie, nie musi cały świat o tym wiedzieć, zresztą pewnie prędzej czy później i tak wrócą. Poza tym to był temat Frankie'go, a że się w nim nie wypowiada to chyba nie ma co już prowadzic kolejnych dyskusji.
Awatar użytkownika
Frankie
Administrator
Administrator
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Frankie »

Ok przyznaję, że ten pierwszy post pisałem pod wpływem emocji i może dlatego nie do końca przemyślałem swoje kroki. Przyznaję, że sam też nie pozostaję bez winy w tym konkretnym przypadku. Powinienem przenieść te wykasowane posty do nowego tematu. Jestem tylko człowiekiem i popełniam błędy. Za całą tą niepotrzebną "szopkę" serdecznie wszystkich Was przepraszam.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

jovizna pisze:
Tatar pisze:Wbrew plotkom i spekulacjom - zostaję
Ide o zaklad, ze ktos pomysli, ze go obrazasz i rowniez odejdzie po Twoim poscie :D
Odchodzę!!! Mamo, mamo, a na forum Bon Joviego to mnie nie lubiom i się smiejom ze mnie! Buuuu. :( Nie lubie Was...

P.S Fajnie, że zostajesz Frank. ;)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Awatar użytkownika
milagros^
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: milagros^ »

No! :)) Może reszta pójdzie za przykładem ]

[ Dodano: 2010-03-21, 18:09 ]
Tatar pisze:Mamo, mamo, a na forum Bon Joviego to mnie nie lubiom i się smiejom ze mnie! Buuuu
ROCK NOW, ROCK THE NIGHT!!! <3
EVENo

Post autor: EVENo »

Odchodzę!!! Mamo, mamo, a na forum Bon Joviego to mnie nie lubiom i się smiejom ze mnie! Buuuu. :( Nie lubie Was...
:lol: Mistrzostwo Świata xD

Miło było widzieć twojego newsa na głównej Frankie :)) Ale stary awatar mi się bardziej podobał :P
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dzwoniłem właśnie do kumpla z forum, bo widzę, ze ma usunięte konto i okazało się, że też zrezygnował (mam nie podawać nicka). Nie wierzyłem mu dlatego wysłał mi filmik pokazujący jakie targają nim emocje czytając tyle tych bzdur typu BJ do piachu, szkoda że BJ jest kojarzone z IMLife czy wokal Jona jest słaby.

http://www.youtube.com/watch?v=1vslyvJN ... r_embedded

Kolega powiedział, ze już nigdy tutaj nie wejdzie, bo się trochę denerwuje, a nie lubi się w wolnych chwilach denerwować, bo to ma być czas relaksu i przyjemnej dyskusji.

ps.
Oczywiście drobny żart w temacie, chociaż mogę sobie wyobrazić paru userów reagujących w podobny sposób na różne dyskusje na forum ;D

ps.2
Fajnie, że Frankie wróciłeś!!
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

jakie targają nim emocje czytając tyle tych bzdur typu BJ do piachu, szkoda że BJ jest kojarzone z IMLife czy wokal Jona jest słaby.
hehehe to ten twój kolega świetnie by się odnalazł w PRLu gdzie wszyscy musieli myśleć tak samo, według jednej słusznej linii.
Bardzo rozsądne odchodzić bo inni mają odmienne zdanie, to takie dojrzałe :lol: :lol:
Obrazek
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Dand z tym kolegą to taki żart na rozluźnienie atmosfery na forum ;D nie ma takiej osoby. Wymyśliłem ja na potrzeby filmiku w którym emocje kolesia targają jak chyba niektórych osób z naszego forum ;D
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

Adrian z własnej kamerki ...
dowiedział się że Have a nice day nie jest najlepszą płytą ;D
C'mon
Awatar użytkownika
Dand
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Dand »

No to mnie wkręciłeś :P Ja zmęczony, po ciężkim dniu, to jak to zobaczyłem to powiedzmy ,że miałem zbliżoną reakcje do ziomka na tym filmiku :D
Obrazek
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Epilog

Post autor: teken020 »

czy wy nie macie nic lepszego do roboty, jak pisanie na forum? a myślałem że już myślałem że sobie wszyscy odeszli, i forum całe dla mnie xD
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
TheRock
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: TheRock »

Adrian pisze:Dand z tym kolegą to taki żart na rozluźnienie atmosfery na forum ;D nie ma takiej osoby. Wymyśliłem ja na potrzeby filmiku w którym emocje kolesia targają jak chyba niektórych osób z naszego forum ;D
No właśnie między innymi dlatego, niektórzy odchodzą stąd, bo czasem nie wiadomo kiedy ktoś sobie robi jaja a kiedy mówi poważnie no i czy ktos zmysla czy nie.
Ty akurat napisaleś, ze zartowales, a ludzie czasem na potrzeby chwili pomagają sobie fikcją. To jest łatwe na necie i na forach.
...and just only rock...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”