WILKI

Wszystko co dotyczy szeroko pojętego działu muzyki, innych zespołów itp.

Moderator: Mod's Team

Awatar użytkownika
PePe
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: PePe »

Rattie pisze:Nie wiem, mam się POSRAć ze strachu przed Twym majestatem? Czekam na te moje teksty i jakiś milion ostrzeżeń.
Mam nadzieję tylko, że ukażesz w swej nieogarnietej łaskawości iskierkę sprawiedliwości i gniew Twój spłynie również na pozostałych uzytkowników, którzy zbrodni jednakowych osmielili się dopuscić.
:hahaha: umarłem :D
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Znowu potwierdza się moja teoria, że na forum jest cisza, cisza, nuda... aż zaczną się kłócić dwie osoby.. może zamiast zlotów zaczniemy organizować jakieś uliczne walki fanów Bon Jovi... mega frekwencja gwarantowana :PPP

[ Dodano: 2010-05-18, 20:58 ]
PePe pisze:
Rattie pisze:Nie wiem, mam się POSRAć ze strachu przed Twym majestatem? Czekam na te moje teksty i jakiś milion ostrzeżeń.
Mam nadzieję tylko, że ukażesz w swej nieogarnietej łaskawości iskierkę sprawiedliwości i gniew Twój spłynie również na pozostałych uzytkowników, którzy zbrodni jednakowych osmielili się dopuscić.
:hahaha: umarłem :D
MISTRZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Nie wiem, mam się POSRAć ze strachu przed Twym majestatem? Czekam na te moje teksty i jakiś milion ostrzeżeń.
Punkt Regulaminu:
1. Odnoś się do innych użytkowników Forum tak jak chcesz, aby odnoszono sie do ciebie. Rasistowskie, obraźliwe lub dyskryminujące posty bedą natychmiastowo usuwane.
Masz strasznie gejowską ksywę. Wchodzisz na moje forum, nikt nie ma pojęcia kim jesteś i się nosisz. Jakby to powiedział wujek Staszek, Mistrz Cietej Riposty - wyp... eee nie, bo zaś będzie modowy problem... idź sobie w $%^&*

Wiec Adi, bardzo bede wdzięczny jak już weźmiesz pastylki (ino zas kolorków nie pomyl) i zalegniesz se juz spać, bo zaczynasz wkładac mi w usta (lubisz to?:P) jakieś dziwne stwierdzenia.
2 teksty pierwsze z brzegu na Twoim standardowym poziomie. Nie mam czasu szukać dalej. Widzę jeszcze kilka przekleństw.
Dajcie Adiemu bana tudziez warna i bedzie po sprawie ;) tak jak jestem uczulony na wszelkie forumowe chamstwo tak akurat cala ta sytuacja mnie mega smieszy ;)
Wielkie halo o byle gowno......
Tak? To spytaj się Dario czemu zmienił avatara (patrz 1 pkt regulaminu).
Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

tylko tyle?

[ Dodano: 2010-05-18, 21:02 ]
tylko tyle?
Tak? To spytaj się Dario czemu zmienił avatara (patrz 1 pkt regulaminu).
okej, Dariooooo czemu zmieniłeś avatara?
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Scrooge
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Scrooge »

Taki widok tylko w czasie awantury: :lol:
Załączniki

[Rozszerzenie png zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]

Awatar użytkownika
Rattie
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: Rattie »

o wow, dostałem ostrzeżenie. Super:D Powiedz mi tylko, adi, czemu za tekst napisany 5 maja, który został zaakceptowany przez innego moda? Macie różne wersje regulaminu? ;)

A gdzie następne 10 ostrzeżeń za przekleństwa?
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, o 19:18 przez Rattie, łącznie zmieniany 1 raz.
To nie jest warszawa coby butelkę wódki zakręcać!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

tylko tyle?
Następne ostrzeżenie niesie za sobą konsekwencje, a nie mam zamiaru się nad Tobą znęcać. Pojedziesz w najbliższym czasie za mocno to kolejne ostrzeżenie da Ci odpocząć od forum 30 dni.
Awatar użytkownika
jovi
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: jovi »

pffffff :) Przy Tobie Adrian jak przy dzisiejszym dowcipie - wymiękam.

Czterech dresiarzy jedzie swoim nowiutkim AUDI A4. W pewnym niefortunnym momencie walnął w nich maluch. Wkurzeni wysiedli z AUDIKA. Po podejściu do drzwi malucha jeden z nich wybił szybę i wyciągnął przez nią kierowcę malucha i mówi:
- No, to teraz bedzie wpie***.
- Ależ panowie, to nie jest sprawiedliwe, ja tu jestem sam, słaby, mały a was jest czterech...
Dresiarze odwrócili się by omówić sytuację i po chwili odwracają się i jeden z nich mówi:
- No dobra, to Basior i Grucha są z tobą...

No to Adrian grucha z Tobą :)

no i jeszcze coś lepszego :D

"WARN RAttA twórczośći Adiego: Zgodnie z nasza umową dostajesz drugiego bana za nieregulaminowe odzywki. Konkretnie za:
"Wiec Adi, bardzo bede wdzięczny jak już weźmiesz pastylki (ino zas kolorków nie pomyl) i zalegniesz se juz spać, bo zaczynasz wkładac mi w usta (lubisz to?:P) jakieś dziwne stwierdzenia."

Spójrz jeszcze raz na to co piszesz, bo czasami przekraczasz granice dobrego smaku."
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, o 19:29 przez jovi, łącznie zmieniany 2 razy.
C'mon
karola2210
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: karola2210 »

Adrian pisze: Pojedziesz w najbliższym czasie za mocno to kolejne ostrzeżenie da Ci odpocząć od forum 30 dni.
Jak na recepcie :D

A ja nie wiem po co ta dyskusja w ogóle..
Rozumiem karanie za chamstwo, obrazę użytkownika.
Ale co do wulgaryzmów to ciekawa jestem czy słownik każdego forumowicza, poza bonjovi.pl jest równie nienaganny. Używanie słów (których tu użyć nie mogę) jako przecinki to oczywiście osobna sprawa, ale drobne przekleństwo? Myślę, że można by przymknąć na to oko.
Ach, tak- regulamin...
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Jak dla mnie słuszne ostrzeżenie. Lubię styl Rattiego, ale czasami jest za mocno. Mnie to zwisa, jak ktoś napisze do mnie "debil" czy coś takiego, ale trzeba dbać o to, żeby forum było w minimalnym przynajmniej stopniu merytoryczne, i ja to rozumiem. Moją opinię na temat wulgaryzmów znacie. No i ogólnie lubię Wilki.
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Wkurzyłem się teraz na was wszystkich. Muszę dać upust swoim emocjom.Jesteście śmieszni, żałośni i irracjonalni, o!. :zly:
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, o 20:36 przez bartekbb23, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Jak dla mnie słuszne ostrzeżenie. Lubię styl Rattiego, ale czasami jest za mocno. Mnie to zwisa, jak ktoś napisze do mnie "debil" czy coś takiego, ale trzeba dbać o to, żeby forum było w minimalnym przynajmniej stopniu merytoryczne, i ja to rozumiem. Moją opinię na temat wulgaryzmów znacie. No i ogólnie lubię Wilki.
Tatar. Dla mnie jesteś mega pozytywną postacią tego forum. O ile po postach joviego dostaje depresji, bo są tak optymistyczne (bez urazy jovi), to Ty jak coś pierdykniesz to składam się ze śmiechu.

No i co dajemy ostrzeżenia od wulgaryzmu czy nie ;] ??
Awatar użytkownika
Tatar
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Tatar »

Ale fajnie, ale fajnie, ktoś mnie lubi, ktoś mnie lubi! ;)

Ja za wulgi bym nie dawał, jeśli nie maja one w zamierzeniu obrazić współrozmówcy. Jak ktoś rzuci w swojej wypowiedzi "ku**a" to moim zdaniem nie ma podstaw do warn'a. Jak ktoś pisze "Ty ch**u" to znaczy, że mu się argumenty skończyły i za to powinien być automatyczny ban. Ale to tylko moje zdanie. Jakbym został modem to w pierwszej kolejności pewnie bym zbanował siebie. ;)
Bon Jovi skończyło sie na Kill 'em All
Geminiman019

Post autor: Geminiman019 »

Wystarczy tego dobrego. Nie jestem moderatorem, ale mówiąc szczerze, poważnie naruszyliście netykietę tego forum. Wasze sprzeczki są bezcelowe i lepiej to skończcie, zanim Admin zrobi tu gruntowne porządki. Niech ktoś zamknie ten temat, bo zaraz nie wytrzymam ze śmiechu, czytając te głupie i bezsensowne posty na poziomie inteligencji Joli Rutowicz.
Ostatnio zmieniony 18 maja 2010, o 20:38 przez Geminiman019, łącznie zmieniany 1 raz.
teken020
Have A Nice Day
Have A Nice Day

WILKI

Post autor: teken020 »

Dla mnie chuj czy @#$*& to nie wulgaryzm.
nie dajecie warnów za wulgaryzmy. Przynajmniej puki nie zrobicie $*^&&% listy z wulgaryzmami których nie wolno używać
It's not where we're coming from
It's how we turn from here
We know where we want to go
We just need the light to get us there
ODPOWIEDZ

Wróć do „Muzyka”