Hehe luz! Pozostaje jeszcze do obsadzenia rola kierowcy karetki, która przyjedzie po sobola po ukąszeniu go przez wężaPePe pisze:Ja moge byc kolesiem ktory podjedzie lawetą gdy auto Wam padniesobol_77 pisze:Oczywiście że tak - pod warunkiem, że będę Ci partnerował, będę tym nieszczęśliwcem w aucie. No i koniecznie wtedy musi być ten happy end
.
Greatest Hits
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
...no niech stracę... atak węża na moją cudowną osobę jest równoznaczny ze wzrostem budżetu przeznaczonego na teledysk. Potrzebny będzie również amant, który ocuci mnie z omdlenia. Nie wiem czy was stać (finansowo)jovi pisze:przeważnie to kobiety są gryzione przez węże ;P
Jeszcze będą o nas mówić na MTV!
No tak : taki gość w kapeluszu zapewne wpłynie na dochodowość dziełajovi pisze:To ja chcę być gościem w kapeluszu. Bo przecież w każdym dobrym teledysku jest gość w kapeluszu ;P
One light burning ...
- sobol_77
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey +TD +SWW
Śledząc ten wątek zastanawiam się, kiedy pojawią się obrońcy krzyża
.
A tak poza tym nie zapominajcie, że scenariusz piszę ja, więc proszę tylko o poważne propozycje, a nie jakieś turbany, to ma być "klasyczne video Bon Jovi" przecież
.
Główne role są obsadzone, prace nad scenariuszem trwają
.
A tak poza tym nie zapominajcie, że scenariusz piszę ja, więc proszę tylko o poważne propozycje, a nie jakieś turbany, to ma być "klasyczne video Bon Jovi" przecież
Główne role są obsadzone, prace nad scenariuszem trwają
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
The ups and downs will make you scream sometimes...
Widać nieprecyzyjnie się wyraziłem na temat tego pomysłu którego rzuciłem. Miał to być pomysł teledysku do drugiego singla z tej składanki "Greatest Hits" (o ile by w ogóle został wydany). Skoro to "The Best of" to fragmenty starych teledysków byłyby mile widziane. Tyle że nie byłoby to coś w stylu "Walk on Water" Aerosmith, "Eight Easy Steps" Alanis Morisette czy "Martyr" Depeche Mode. Bliżej temu byłoby do "I've Got A Life" Eurythmics. Jakby co to jakoś nie słyszałem żadnych afer z powodu że ktoś skopiował pomysł z cudzego wideoklipu.
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
sobol_77 pisze:Myślałem, że tak kwestia już jest dogranajovizna pisze:Potrzebny będzie również amant, który ocuci mnie z omdlenia.- to miał być ten happy end właśnie.
Do rozstrzygnięcia PanowiePePe pisze:A ten amant, co to główną niewiastę ocuci to może ten od lawety - wątek miłosny się rozwinie![]()
oooo i to mi sie podoba, moge cucic
![]()