właśnie oglądam koncert BBKinga z gościnnym występem Richiego. Jak mi się marzy płytka w takim stylu!! Albo choć jak z tą piosenką "Blood on the ground" z soundtracku do "Dark Streets", ech...
ekoper pisze:właśnie oglądam koncert BBKinga z gościnnym występem Richiego. Jak mi się marzy płytka w takim stylu!! Albo choć jak z tą piosenką "Blood on the ground" z soundtracku do "Dark Streets", ech...
Cudowny koncert... I chyba ostatni Richie grający naprawdę fajnie...
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
Blood On The Ground jest na wrzucie, można pobrać bez problemu, na rapidshare zaś cała ścieżka do Dark Streets, jakby ktoś wolał posłuchać pełnego albumu .
It's a bitch, but life's a roller coaster ride,
The ups and downs will make you scream sometimes...
wszystkim fanom melodyjnej dobrej cięższej muzy proponuje obejrzenie a nawet zakup tego koncertu, tego zajebistego zespołu. Mnie ciary po całym ciele przechodziły jak oglądałem to pierwszy raz - koncert coś niesamowitego... nie do opisania. Fantastyczny głos. Tą chorobą zaraziła mnie własna żona.
odnosnie tego trailera dvd Within Temptation, faktycznie fajny ale to juz nie to co kiedys. Ten zespol najlepsze plyty nagrał na poczatku swojej dzialanosci : Enter i Mother Earth. Te pozniejsze to juz czesto o zwykly pop (w troche innym ubranku) zakrawały.
A odnosnie 'nowej' wokalistki Nightwish... Tarja byla lepsza.
Tutaj reportaż o fotografie robiącym zdjęcia BJ podczas koncertów/ koncertu na nowym stadionie Giantsów, wiele ciekawych ujęć warto obejrzeć. Prawdopodobnie zdjęcia 2:30- 2:35 z sesji promo do Greatest Hits.
Foty przezajebiste. Tyle ze nie ma sie co oszukiwac, mogac wejsc 'wszedzie i zawsze' duuuuzo ulatwia. Pomijam kwestie sprzetowe (3xD3s + D700 +topowa szklarnia)
To samo mi przyszło do głowy. Facet z ogromną pasją, talentem, umiejętnościami. Zazdroszczę mu, mówiąc krótko. Można gdzieś dostać ten album, o którym mowa około 4-5min ?
Niesamowite to zdjęcie z inauguracji Obamy, niezły motyw
Dzięki za linka!
studentmibm pisze:Foty przezajebiste. Tyle ze nie ma sie co oszukiwac, mogac wejsc 'wszedzie i zawsze' duuuuzo ulatwia. Pomijam kwestie sprzetowe (3xD3s + D700 +topowa szklarnia)
No sprzęt pierwsza klasa Ale, żeby taki mieć...uhuu.